Thor Dag Halvorsen: Arbeiderpartiet er et parti uten sammenheng mellom liv og lære

Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .


Publisert: sep 6, 2017 @ 10:24 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • John Calvin

  TDH har helt rett, det er lite sammenheng mellom liv og lære i Arbeiderpartiet. Særlig med Støre som leder ser vi dette. Ap har gått bort fra å være et parti for arbeiderne og det er det flere og flere som oppdager.

  Nedturen i oppslutning vil sannsynligvis fortsette i årene som kommer, men jeg tviler på at partiet er i stand til å endre kursen de har tatt. Til det er det for mange broilere i ledelsen. Men Ap´s nedtur er bra for landet så det er ingen grunn til å fortvile.

  Bare å gratulere Støre som med sin tilstedeværelse jager bort velgere i hopetall. Måtte det fortsette.

 • StemmerBlankt

  Major Oliver H Langeland fra Milorg Oslo dokumenterte i sine to bøker som han ville utgi etter krigen forholdene rundt Ap.
  Ap svarte med å gå rettens vei for å stanse og sensurere bøkene.
  De lyktes, selv om retten ikke fant noe som manglet dokumentasjon i bøkene.
  De ble frigitt og nyutgitt i 2010.
  Meget interessant lesning.

  Tidligere statssekretær i oljedepartementet Hans Henrik Ramm ville gå partiet nærmere etter i sømmene, og var medforfatter i boka Gro Gate.
  Den ble også forbudt utgitt, og er forbudt frem til 2060.
  Vi har heldgivis internett nå, så den kan lastes ned gratis der.

  Hvorfor ha en presse uten journalister?
  Hvorfor beskyttes et politisk parti på denne måten?
  Burde ikke folket og velgerne opplyses om hva som generelt foregår, og ikke bare ang enkeltpersoner og enkeltsaker som mislikes?

  • Tom

   Det kommer vel en dokumentar snart hvis jeg ikke tar helt feil? Synd den ikke kommer før valget! Takk for tipset! Epub er herved lastet ned!