Geert Wilders: Kjemper vi ikke imot vil Europa bli Arabia

AFP PHOTO / POOL / Phil NIJHUIS

«Selvfølgelig har terroristene skylden, men problemet under, grunnårsaken, er islamiseringen av Vesten. Islam er ikke i stand til, eller villig til å la seg assimilere eller integrere, men i stedet ønsker islam å dominere. Den har ingen annen hensikt enn å angripe vår livsstil, vår frihet og vår eksistens. I dag, på grunn av denne islamiseringen som den politiske eliten lot skje, er vi ikke bare i krig, men vi står overfor et eksistensielt problem, et problem Israel kjenner bedre enn noen andre – Vi kjemper for vår eksistens».

Det sier den nederlandske partilederen for Frihetspartiet, Geert Wilders, som har blitt en sentral aktør i Europas «patriotiske revolusjon», sammen med Marine Le Pen i Frankrike, Heinz-Christian Strache i Østerrike og Frauke Petry i Tyskland, til den israelske avisen Israel Hayom. Han er også en av de best bevoktede politikerne i Europa, etter at han har mottatt mengder med drapstrusler i løpet av de 15 årene  han har stått i spissen for et parti som er kritisk mot islam og innvandring.

Han mener at de tradisjonelle politiske partiene i landet hans ignorerer det mest presserende spørsmålet, det som truer selve eksistensen av Europa, og at tiden løper ut, skriver Israel Hayom.

Manchester, London, Barcelona, Paris – disse er bare noen få av de europeiske byene som ble rammet av terrorangrep i sommer. Wilders mener vi er langt inne i en krig.«Krig ble erklært for oss for lenge siden – for 1400 år siden faktisk. Men vi har kjempet tilbake flere ganger tidligere. Dessverre har dette året vært så ille som det kan være», sier Wilders.

«Jeg har vært på hitlistene til Al-Qaida-type organisasjoner i 15 år, men i dag er vi alle på de samme dødslistene. Du kan se det nesten hver dag. Jeg er veldig sint på alle de politikerne som tillot masseinnvandringen og asylstrømmen. Jeg sier ikke at de alle er terrorister, men de tar med seg en ideologi som er helt uforenlig med frihet, med respekt og med demokrati. Og i dag ser vi resultatene. Vi ser en total krigstilstand, som ikke bare drives av folk som kommer fra Syria og andre steder, men også hjemmelagde terroristceller,» legger Wilders til.

Wilders tror problemet vil vokse i fremtiden. «Hvis du ser på de kommende tiårene, vil problemet bli enda verre. Det er en demografisk eksplosjon i Afrika, befolkningen i Afrika vil være på milliarder ved slutten av århundret. Ifølge FN planlegger hver tredje av dem å komme til Europa. Med våre åpne grenser og vår kulturelle relativisme og vår politiske manglende evne til å kjempe tilbake og kjempe for vår eksistens, vil det bare bli verre. Vi er i et totalt kaos, og våre såkalte ledere er 100% skyldige.»

 

Israel Hayom

 

 


Publisert: sep 8, 2017 @ 10:35 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Tom Haug

  Ååååå…. herregud! Samme brune gørret om og om igjen.
  Jan-Arild Snoen beskriver på en ganske bra måte hvordan denne brune høyresiden opererer:
  https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/OMeL3/Islamiseringen-av-Arbeiderpartiet–Jan-Arild-Snoen

  • ovegu

   At det går an å være så blind som deg, Tom Haug! Du kan ønske så mye du vil at forholdene ikke er sånn, men fakta er at SÅNN ER DET, og at det blir verre, MYE verre. Har du ikke barn? Om du har, er du ikke NOE bekymret for fremtiden deres? Dersom du ikke har, så bør du tenke deg om om du virkelig vil få noen, som skal overta dette kaoset etter de rødgrønne tullingene, med selveste muslimen Gahr Støre i spissen!

  • heimevernet

   Jeg tror jeg forstår hvordan du opererer. Du synes å være i kategorien av mennesker som ville ha argumentert for nedrustning av forsvaret til og med den 8. april 1940 selv om det ikke manglet advarsler. Advarslene kom fra mennesker av Wilders’ og Storhaugs kaliber.

   Nå må man snart forstå at det ikke er ord som skaper frykt, men økende skattetrykk, kriminalitet, vold, voldtekter, terror og motstand mot ytringsfriheten. Bli litt mer pessimistisk. Hvis mange nok er pessimistiske blir Norge et bedre sted å leve.

   Hvis du mot formodning skulle være bekymret du også, men hvis du mener at andre uttrykker bekymringer på feil måte, så får du uttrykke bekymringene bedre selv i stedet for å klage over manglende politisk korrekthet eller manglende nøyaktighet. Hege Storhaug har for eksempel tidligere beklaget feil påstander, noe alle kan komme i skade for. Så hun sprer ikke frykt med onde hensikter. Tvert i mot.

   • Finn

    La meg føye til NRK sjefens beskrivelse av alle nevnte; ‘mørke krefter’!
    Når det i Sverige er 218 drap første halvår i år og 3430 anmeldte voldtekter (hhv 1.1 drap og 19 voldtekter daglig), så bør de fleste etterhvert ta innover seg alvoret vi synker ned i!
    Lytt til Pat Condell sine YouTube videoer som i en årrekke har fortalt og forklart hva vesten har begitt seg ut på!?

 • bitten

  Støtter fullstendig , nederlandske Geert Wilders 100 % , utsagn her , kjemper vi ikke i mot ,
  så vil hele europas kontinent , bli til arabiske stater .

 • Kjell

  Barcelona avtalen – Hemmelig avtale om overtakelse av Europa inngått av EU og araberstatene i 1995

  Er dette «fake» eller fakta? Viktig å vite før vi alle blir veldig usaklig og useriøse. 🙂

 • Nils Petter Wathne

  Dette er viktige
  ord som en politiker må lære seg og følge på Stortinget!

  Professor Janne Haaland Matlary sier følgende:

  «Det er sikkerhet for egne borgere og ikke «redde verden» som er en
  regjerings første plikt. Den er valgt av sine borgere, ikke av verdens
  migranter og flyktninger.»

 • Finn

  Ja dessverre en viktig stemme borte!
  Tror faktisk at han, som Nobelpris vinner, har påvirket Ungarerne i sine holdninger til islam, heldigvis!