Thomas Knarvik

Copyright: Thomas Knarvik 2017

Hva er det folket forsøker å si tror du?

Copyright Thomas Knarvik 2017


Publisert: sep 9, 2017 @ 7:09 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • StemmerBlankt

  En god kommentar på det norske påståtte demokratiet.

  Demokrati betyr og innebærer at folket har medbestemmelsesrett i viktige saker.

  Ikke er det folket som bestemmer hvem som skal ha politisk makt og hvor mye, og ikke kan folket korrigere politikerne om nødvendig ved å kunne kreve folkeavstemminger.

  Hva er poenget for folket med valget som avholdes på Mandag?
  Synes det er lite fokus på at velgerne ikke bestemmer noe som helst om ikke velgerne gir ett parti mer enn 50% oppslutning.

 • Socrates

  Demokrati har blitt et Demonkrati i Norge, friheten til å velge blant Dritt.
  Dritt i den forstand, at vi har fått karrière politikere, som lever i en boble, der bevisst eller ubevisst målet er å lage et system med fordeler til seg selv, på bekostning av de som skaper verdiene.
  Mennesker uten visjoner, og fullstendig uten evne til å ta upopulære beslutninger som er til fordel for befolkningen også på lang sikt.
  Resultatet er et gigantisk uproduktivt byråkrati, og en stor voksende minoritet som kulturelt står for det motsatte, av det som gjør et samfunn godt å leve i.

  • oliver

   Ganske enig. Som du er inne på så rydder partiene bort de partifellene som ikke er enig med ledelsen og skaper en ensrettet og innavlet kultur som kveler mangfoldigheten.

 • bitten

  Her er en perfekt , fakta » satire » tegning , av Thomas Knarvik .
  Som der demokratiet , er helt fraværende , borte her i landet ,
  som eksisterer kun på stortinget i dag .

 • invernes

  Norge lider under et demokratur.

 • Aubor

  Et sant demokratur

 • John Magne Trane

  Det burde vært piler slik at man kunne skrolle frem og tilbake gjennom tegningene til Knarvik her på Resett. «Latest posts» blir ikke like enkelt.