Knivstikking på Ellingsrud ble drapssak

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Mannen som ble knivstukket på Ellingsrud torsdag, er død. Politiet i Oslo etterforsker saken som drap.

Politiet holder en pressekonferanse om utviklingen i saken lørdag ettermiddag klokka 17.00 på Politihuset på Grønland.

Det var en mann i 20-årene som ble knivstukket ved T-banen på Ellingsrud i Oslo torsdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.48 om kvelden. Mannen ble påført kritiske skader etter å ha blitt stukket i overkroppen.

Lørdag ettermiddag melder politiet at mannen er død og at saken nå etterforskes som drap.

En person er siktet i saken, men vedkommende var fredag kveld ennå ikke pågrepet. Politiet har også etterforsket om flere personer kan ha vært involvert i hendelsen. Flere vitner ble avhørt av politiet torsdag kveld og ut over natt til fredag.

– En person er siktet. Vi ønsker å komme i kontakt med ham, og han vet om dette, men den siktede er ikke pågrepet, sier fungerende leder for voldsseksjonen i Oslo politidistrikt, Kjetil Moen, til NTB fredag ettermiddag.

Mannen, som nå er siktet for drap, er etterlyst internt i politiets systemer, men politiet hadde fredag valgt å ikke etterlyse vedkommende offentlig.

Det ble gjort beslag på stedet der knivstikkingen skjedde, men politiet har ikke ønsket å utdype hva som er funnet.

NTB


Publisert: sep 9, 2017 @ 2:27 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Ingolf Å Nilssen

  Finnes det ikke folk i dette landet som griper inn? Er alt bare underholdning,.. eller snur folk ryggen til alt som skjer av kriminelle handlinger?

  Har folk i landet gitt opp?

  • invernes

   Alt er underholdning nå, og løgn media elsker slike voldshandlinger da kan de fylle opp med blodige reportasjer om det nye spennende multikulturelle landet.

   • Ingolf Å Nilssen

    Da er det på tide at folk i landet tar landet tilbake fra både muslimer og politikere, politiet med. Politiet gjør ikke annet enn å ha hoff med Humlegård, de driver med polonese for HMS Humelgård.

    Snart skal han vel ha maskeradeball, .. mon tro hva tiltalte Jensen og Cappelen er kledd ut som…