Marie Simonsen: Pressen er hvert fall ikke venstrevridd

Foto: Morten Holm / SCANPIX .


Publisert: sep 9, 2017 @ 2:04 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Erik Pedersen

  Å Marie, er dette et poeng, at pressen er uhildet..?

 • Kristoffer Lie

  Årets understatement.

 • Bjørn Tofte Eng

  Hvis dette skulle være beviset ditt på at Norsk media ikke er venstrestyrt, så var det et patetisk magaplask av et «bevis». Absolutt alle i dette landet vet at 95% av norsk media er vesnstrevridd. T.o.m Marie Simonsens lille hode vet det, innerst inne.

 • Doremus

  ROFL.. hehe.. jiiiizeeez.. hva skal man si til det her våset?

 • Tor Dahl

  Når Frank Aarebrot (Fred over hans minne) gang på gang dokumenterte at journalistene stemmer på sosialistene – er man ferdig snakka.

  Simonsen er en sosialistisk «imam» – ute av stand til å reflektere fornuftig om eget ståsted..

 • deivy

  dette er dummeste jeg har hørt siden komiske ali fortalte oss at de hadde full kontroll mens amerikanske stridsvogner rullet bak ryggen hans

 • Triturus cristatus

  Zen-ordtak: Fisken vet ikke at den svoemmer i vann.

 • Gudrun Gremnes

  Ikke det nei? Selvfølgelig er pressen/media venstrevridde, de er blodrøde og går over lik for å ødelegge for alle som er motstandere. Pressen løper sosialistenes og venstresidens ærender.

 • Victor Lima

  Listhaug ble presset på at hun hadde brukt 40.000 på besøket i Rinkeby – Jonas helikopterbruk til en million+ i valgkampen (mens Erna brukte buss, btw) ble ikke adressert med et komma. Eneste grunnen til at de andre sakene kom opp i VG/DB/Aftenposten i sluttspurten var at de ble løftet opp av journalister i de to avisene som ikke er plassert ute på venstresiden – DN og Finansavisen. Når disse to slapp nyhetene om Jonas litt omtrentelige omgang med oppdragsgivers ansvar for svart arbeid og en forvaltning av formuen i beste Trump-stil hadde man jo ikke noe valg. Så beklager, Simonsen, at dere motvillig plukket opp ballen gjør dere ikke mindre venstre-ekstreme. Bare ta et utrykk som «velferdsprofitør» – her lot dere ekstrem-venstre introdusere et narrativ som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Kommunale barnehager mottar mer støtte enn private, selv om kvaliteten på private barnehager ligger godt over kvaliteten på de kommunale, i følge brukerundersøkelser. Om eierne av private barnehager klarer å drifte så effektivt at det blir overskudd, betyr det ganske enkelt at de kommunale barnehagene drives for dårlig. Blir overskuddet «for stort» betyr det to ting: 1) Vi kan får mer barnehage for pengene, eller vi kan få dagens tilbud til en lavere pris og 2) Kommunale barnehager drives elendig. Om alle private barnehager blir avskiltet, vil det kun øke skattebetalernes regning, uten at det blir en krone ekstra til «velferd» eller barna. (Å søle vekk penger på å levere en dårligere tjeneste dyrere gir IKKE mer velferd…) Dette enkle forholdet unnlot dere å følge opp da Moxness & co kvernet i gang – ganske enkelt fordi det passer med sympatiene dere besitter. Ikke EN journalist tok seg bryet med å konfrontere ekstremvenstre med dette enkle forholdet, som ville punktert hele «profitør»-kampanjen.