Muslimparti eller arbeiderparti?

Partisekretær i Arbeiderpartiet Raymond Johansen taler i moskeen i Motzfelds gate i Oslo mandag formiddag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Last updated on September 11th, 2017 at 05:59 pm

Lørdag ettermiddag la FrPs Christian Tybring-Gjedde ut et bilde av Arbeiderpartiets valgbod i Spikersuppa. På bildet er valgboden knapt synlig, det som fanger oppmerksomheten er antallet somaliske kvinner. Tybring-Gjedde sier lite om bildet, men i kommentarfeltet blir debatten hissig, og bildet fungere som en slags Rorschach-test (blekkflekker hvis fortolkning skulle gi psykologer nyttig informasjon).

For innvandringsmotstandere blir bildet tolket som bevis på at Arbeiderpartiet har solgt Norge til utlendinger. En gang var de Arbeiderpartiet, nå er de muslimpartiet.
For innvandringstilhengere blir bildet tolket som bevis på at Tybring-Gjedde er en rasist.
Bildet skal ha vært av nye landsmenn på tur med voksenopplæringen.

Venstrevridde Filter Nyheter, mest kjent for å ha hevdet at alt går bra i Sverige, koker hurtig sammen en suppe om hvor høyreekstremt bildet er. Et bilde av en valgbod er altså høyreekstremt. I seg selv. Smak litt på den konklusjonen. Så opphisset ble stemningen at Tybring-Gjedde måtte slette bildet.

Kanskje vi nå kan snakke litt om hvorfor bildet ble fortolket som det ble? For det første så vet vi at blant ikke-vestlige innvandrere så stemmer omtrent 60 prosent Arbeiderpartiet, tallet stiger til 80 prosent hvis vi ser på muslimske innvandrere. Vi vet dessuten at Arbeiderpartiet deler ut valgbrosjyrer på urdu, og at Raymond Johansen nå tar turen til moskeene for å få muslimer til å stemme på Arbeiderpartiet. Høyere valgdeltakelse blant innvandrere er gull, for Arbeiderpartiet.
Allerede i dag så er nesten hver tredje stemmeberettigede innvandrer, eller barn av innvandrere, og Oslo er på vei til å bli en muslimsk by skal vi tro enkel prosentregning anvendt på SSBs-befolkningsfremskrivninger.

Den som ikke tror det stemmer, er for lite på Grønland eller i Groruddalen, eller vil ikke forstå det. Flere muslimer betyr flere stemmer til Arbeiderpartiet. Med mindre nordmenn forlater Arbeiderpartiet enda hurtigere enn muslimene strømmer til det.

Det Tybring-Gjeddes kritikere dermed glemmer er at innvandringsmotstanderne saklig sett faktisk har rett: Muslimer stemmer på Arbeiderpartiet. Arbeiderpartiet omfavner islam, Støre skyter på redaktører som publiserer tegninger av Muhammed, taler i moskeene, ønsker god Eid, og deler ut brosjyrer til et norsk stortingsvalg på fremmede språk. Mennesker som ikke kan orientere seg på norsk i Norge er blitt en viktig gruppe ved norske valg.

Den norske arbeiderklassen stemmer FrP, og for Ap er det offentlige ansatte og innvandrere i skjønn forening. Bildet Tybring-Gjedde la ut er altså helt presist. For presist til at Arbeiderpartiet kunne la det bli stående, da får man heller skyte på Tybring-Gjedde.

Marianne Marthinsen, kanskje vår neste finansminister fra Ap, var blant dem som ble forbannet. Kanskje hun også blir litt forbannet når hun forstår hva innvandringen koster norske skattebetalere?

Men den som ikke synes det er så lurt at Oslo blir muslimsk, bør vurdere å stemme på Tybring-Gjedde.

Godt valg!


Publisert: Sep 11, 2017 @ 5:59 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Bekymret småbarnsfar

Latest posts by Bekymret småbarnsfar (see all)

 • Ap,
  nå også i forbønn på islamsk fredagsbønn. Partiet i ferd med å utspille
  sin historiske rolle som demokratiets forkjemper? Svaret er ja dersom
  islam er totalitært; Les Drømmen om det fullkomne samfunn, Dreyers
  forlag. Sammenhengen mellom nazisme, fascisme
  og kommunisme og islamisme dokumenteres. I så fall er Johansen og Ap
  større nyttigere idioter enn Quisling og hans parti var på 30-tallet. I
  dag burde Ap vite bedre.

  • Les også den syriske poeten Adonis bok “Vold og Islam”.
   Problemet norge står overfor i 2017 er at folk rett og slett ikke er godt nok informert om hva islam egentlig er, og hva det står for. Det er pussig nok nøyaktig det samme som skjedde i 1940, men da var det vanskelig å følge med og holde seg orientert. Det er ikke vanskelig i dag hvis man bare gidder.

 • Harald

  Nå skal det dannes et muslimsk parti i Sverige (Absurdistan) før valget neste år. Det kom vel ikke som en overraskelse på noen. Muslimene har ventet på “å bli mange nok” og nå er de der og starter sitt eget parti. Nøyaktig i henhold til den plan som er besrevet i det muslimske brorskaps manifest av 1928 (!!). I Norge er de ikke mange nok ennå, så i påvente av å få økt antallet har de “erobret” APe og SV. Men bare vent. Den dagen kommer da vi får et muslimsk parti i Norge også:

  • heimevernet

   Å la flyktningene danne politisk parti blir kanskje litt som å la gjestene dine bygge om huset ditt mens de er på besøk. Egentlig verre enn det. For gjestene dine vet mest sannsynlig noe om det å bygge et hus. Hvis gjestene dine er av typen som er vant til å bo i huler blir analogien mer presis.

   Det er uklokt å la mennesker som ikke har den fjerneste anelse om hvordan man bygger et samfunn få lov til å være med på å drive landet. Kanskje bedre å bare redde livet deres og sende dem hjem når krigen er over.

   • Knut Tiller

    Problemet er at de bygger ikke om huset bare for å være gjester, de bygger slik de ønsker seg det for å bo der og hente sine øvrige familiemedlemmer!

   • Frank Andreassen

    Hvorfor skulle ikke muslimer få ha sitt eget parti? De kristne har jo flere. Hva er det som får deg å tro at innvandrere til Norge har bodd i huler? De fleste er ette all sansynlighet vesentlilig mer utdannet enn deg. Iallfall mer kunnskapsrike. Skjerp deg!

    • heimevernet

     Analogien over gjaldt en sammenlikning mellom sivilisasjoner/samfunn. Sammenlikner man Vesten med den islamske sivilisasjonen (jfr. Huntington), så er den islamske sivilisasjonen ikke bare akterutseilt på nær sagt alle områder, men den er forferdelig bakstreversk. Så jo, de bodde i huler før de kom til Norge.

     Hvis du mener at de ikke bodde i huler, så gi meg gjerne eksempler. Hva har den islamske sivilisasjonen bidratt med de siste århundrene?

     Jeg gleder meg ikke over at den islamske sivilisasjonen er mislykket. Jeg bare peker på at fagfolk konstanterer det. Forhåpentligvis vil den pågående debatten der de diskuterer hva som er feil føre til fremskritt snart. Diskusjonen vil forhåpentligvis ende med at muslimer skal bruke mindre tid på islam og mer tid på vitenskap og teknologi, slik som Vesten.

     Hvis du flyktet til et land langt borte, ville du kreve å få et politisk parti som representerer religionen din dersom du hadde en?

    • heimevernet

     Hadde du slektninger som flyktet til Sverige, tilfeldigvis? Dannet de et parti for å forsøke å endre Sverige? Jeg hadde kvinnelige slektninger som flyktet til Sverige. De dannet ikke et parti. Da krigen var over var de takknemlige for livet sitt og dro de hjem. Slik det bør være.

     Nå var denne flukten innad i samme sivilisasjon. Så helt analogt er det ikke. Men prinsippet om å ønske å endre samfunnet man flykter til, liker jeg ikke. Jeg liker enda dårligere at politikerne lar det skje. Atter dårligere liker jeg det når flyktningene ennå ikke har klart å bygge en fungerende sivilisasjon, men likevel insisterer på å endre vår.

    • GHjo

     Du har rett i det.
     Det er vi vantro, som har solgt smøret vårt, uten å ha fått penger, som må underkaste oss islam, bo i huler,som Dhimmier, eller flykte for å berge livet, når muslimene blir mange nok til å ta over.
     Slik har det gått over alt, i følge historien, og Norge blir intet unntak.
     Det begynte med byen Medina, der befolkningen var dumme nok til å slippe muslimene inn.
     Det fikk de betale en meget høy pris for.

    • selma

     Uenig med deg her. Demokratiske spilleregler tillater dem å danne egne partier, sånn sett skal vi akseptere deres rett til å gjøre dette.-
     Jeg er sikker på at du ser de fundamentale forskjeller på islam og vår frie verden, endog med denne verdens mange feil.
     Det er også tilstrekkelig å se hvordan land med islamsk styresett har forvaltet lederes makt og posisjon til beste for dem selv og ikke for folket. Menige muslimer er blitt holdt nede i mer enn 1400 år, det er lite endring å spore. Hvorfor?
     Jo, fordi folkets gryende oppvåkning får muslimer til å se urettferdigheten, og utgjør derfor en trussel for ledernes fortsatte makt og enerådende posisjon.
     Er dette systemet på linje med vårt eget? Ikke i mine øyne ihvertfall.
     Hvis muslimer i Norge danner sitt eget parti, sier dette meg at de ønsker endringer i politikken til beste for islam.
     Om de IKKE tenkte slik, kan de jo gå inn i et norsk parti og velge å påvirke til beste for HELE samfunnet, ikke kun for muslimer.
     Det som skjer skaper mer splittelse og segregering enn hva vi behøver.

     • heimevernet

      Jeg tror jeg er ca. enig med deg.

      Jeg er for at muslimer som allerede er borgere må ha fulle rettigheter, inkludert det å danne partier. Det jeg er negativ til er at vi setter dem i posisjon til å gjøre det. Vi har ingen moralsk rett til å ta inn (muslimske) flyktninger i det antallet vi nå tar inn og så gjøre dem til statsborgere. Det innebærer at vi tar over et godt samfunn fra våre forfedre og overlater noe langt dårligere til våre etterkommere.

      Flyktninger er en gruppe mennesker vi redder livet til og har hos oss midlertidig, som gjester. Muslimske flyktninger er inkompatible med Vesten og kan ikke gjøres til borgere, det vil si, ikke i det antallet vi nå opererer med.

      Min moral forteller meg at jeg skal overlate samfunnet i vel så god stand som da jeg ble født inn i det. Men islam som fundament har ennå ikke gitt noen velfungerende sivilisasjon. Den islamske gullalderen synes å ha vært basert på den øst-romerske og den persiske sivilisasjonen samt slaveri. Den hadde begrenset varighet og jeg tror de tok opp i seg en arv de ikke klarte å forvalte fordi de ikke forsto den. På grunn av dette falt den islamske sivilisasjonen etter hvert tilbake til det makkverket den er i dag.

      Ved å ta inn et stort antall muslimer og gjøre dem til statsborgere mener jeg det er høy fare for at vi overlater et dårlig samfunn til de kommende generasjonene. Det er forferdelig å være maktesløs til å gjøre noe med denne forbrytelsen mot de neste generasjonene av nordmenn.

     • selma

      Jeg skjønner ikke helt det du sier. Du er FOR at muslimer som allerede er borgere, kan danne partier. Men du er ikke enig i at vi setter dem i stand til å gjøre det. I et demokrati er det åpent for at man kan danne et pol. parti om alle betingelser for dette er i orden.
      Vi er fra tidligere vant med at flyktninger kommer for en gitt tid, og senere skal tilbake til sine hjemland.
      Grunnet ulike årsaker, som globalisme, int. avtaler vedr. denne samt EUs samarbeid med muslimske land, er innvandring blitt en del av utenrikspolitikken og har helt endret mønster i forhold til tidligere.
      Det er jo dette som mange av oss reagerer på, og derfor blir svært bekymret for fremtiden, når alle prognoser peker i en feil og illevarslende retning.
      Men alle kommer ikke som flyktninger, de kommer som asylsøkere også. Og asylinstituttet er også, som flyktn.konvensjonen, blitt offer for endringer for å tilpasses den globalistiske tanken/planen.
      Mest sannsynlig burde kanskje våre lover endres, mange er ikke laget for slike forhold som vi opplever nå.
      Jeg er helt enig med deg i vurderingen av fremtiden, med dagens uansvarlige politikere som ledere.

     • heimevernet

      Beklager, jeg skrev noe annet enn jeg tenkte. Jeg er for at statsborgere får danne partier, men mot at vi gjør dem til statsborgere. Vi trenger ikke gjøre borgere av alle vi redder livet til.

   • selma

    Det siste du sier her, passer veldig godt inn i den politiske setting`en til AP. Partiet har store ambisjoner om å endre Norges struktur, og Støre må vel være den mest globalistiske og internasjonale politiker Norge noensinne har hatt.
    Å gi ledervervet til en slik person, avslører jo partiet:
    vi skal bli et lydrike under EU/FN og alle mektige krefter som har gått sammen om å endre verdensbildet.
    Da vil ikke politikerne ha velgere som kan tenke selv, de vil jo utgjøre en trussel mot deres planer.
    Nei, å forme velgerne i pakt med partiets pol. intensjoner er hva som gjelder nå. Og da passer det godt å ta inn mengder av stemmekveg som fra sin kulturs struktur allerede er underlagt krefter som aldri ber om folkets ønsker, enn si lytter til dem.
    Om demokratiet fortsatt skal vernes om, burde disse ikke hatt stemmerett i et vestlig land.
    Slik det er blitt nå, er demokratiet blitt sin egen verste fiende. Det misbrukes og utnyttes.

   • geparden

    Men dette er jo gjester som er kommet for å bli. De skal jo etterhvert overta huset ditt såvidt jeg har forstått. Da må de jo få lov til å bygge det om etter sin egen smak.

  • Tor Dahl

   Vi er inne i en moderne variant av religionskrig!

   • Bjørn Eilertsen

    Det er vel bare snakk om tid før den kan bli varm.

  • Toralf

   Hei Harald du peker på et reelt politisk-, kulturelt og religiøst fenomen av stor relevanse. Norge står i fare for å bli et muslimsk land om mindre enn 25 år år dersom vi idag ikke evner å mobilisere mot den muslimske ekspansjon. Den muslimske ekspansjonen skjer i form av den mislykkede, men rådende asyl- og flyktningepolitikken som Norge har. Vi skylder våre etterkommere å aktivt motvirke den muslimske ekspansjonen i vårt land. Flest mulig av oss bør melde oss inn i SIAN, selv om jeg ikke selv har gjort det, for å motvirke det store tilbakeskrittet som det muslimske inntog i Europa og Norge representerer.

   • selma

    Aftenposten hadde lørdag en lang og informativ 3-4 siders artikkel om rights, doc og resett.
    Til en forandring synes jeg avisen var nøytral, bortsett fra uttalelsene fra Cathrine Thorleifsson, forsker v. Senter for ekstremismeforskning C-Rex.
    Så fikk Aftp. vist ansiktet sitt likevel, og hensikten var oppnådd.

    Det er under slike omstendigheter at vi som er kritiske og sterkt bekymret må glemme all innarbeidet forsiktighet og hensyntagen i øst og vest og slutte opp om de som er modige og utholdende nok til å tåle samfunnets forakt og fordømmelse, som f.eks. SIAN.
    En prest jeg kjente meldte seg inn, og ble i et intervju spurt om hvorfor. Han svarte at SIAN dekker godt hans eget syn på utviklingen, og da hadde han eg. ikke noe valg, om han selv ville være aktiv og motarbeide rådende politikk.

    • Leif

     Du kan ikke holde Aftenposten ansvarlig for hva intervjuede personer sier! Det bryter med allmenne regler for god journalistikk.
     Dersom du mener at avisen har en “agenda”, så må du kritisere valget av objekter, ikke hva de sier.

     • selma

      Det var jo dette jeg også gjorde, om du leser meg riktig.

  • GHjo

   Det er slik det foregår i Absurdistan-land.
   Man benytter seg av demokratiet for å få makten og så er det slutt med det.
   det var slik Adolf gjorde det og den tyrkiske Erdogan sa:”Demokrati er som en buss, man tar den til bestemmelsestedet, –og så går man av– .
   Slik blir det også i Norge, når muslimene blir mange nok.
   Da må etterkommerne av de som har sluppet dem inn,og gitt bort landet,ta stilling til Sharias tre valg: underkaste seg islam, ta til takke med den mindreverdige Dhimmi-tilværelsen, som vantro, eller å flykte for å unngå utryddelse
   (Men hvor skal de flykte til?)

  • Roger Risvik

   Hvis muslimene ikke er mange nok (kravet til å danne et politisk parti er 5000 underskrifter) til å danne et politisk parti, kan det ikke være store innvandringsproblemet i Norge! Kan ikke folk i hvert fall “prøve” å være litt seriøse i disse kommentarfeltene???

   • Harald

    Din kommentar tyder på at du ikke skjønner noe som helst av dette, så mitt forslag er at du prøver å forstå hva folk sier før du uttaler deg.

 • LasseRon

  Hva skjer med Ap da, når Islamsk Folkeparti eller Muslimenes valgallianse blir dannet?
  Kanskje det faktisk er i høyresidens interesse at et slikt parti blir dannet, slik at vi kan få en ytterligere oppstykking av venstresiden i norsk politikk?
  Ap blir i hvert fall aldri det det var etter krigen og frem til 90-tallet igjen.

  • AugustPetersen

   Jo, men multikulturalismen og liberalismen lever godt spesielt i Høyre og den nasjonalkonservative delen av FrP har i stor grad blitt satt på gangen i spillet om makten. Ernas Eid jubel og Sagen Helgøs ramadan åpning på Stavanger stadion lover heller ikke godt for et fremtidig nasjonalt felleskap basert på et felles verdisett.

 • Tor Dahl

  AP driver valgkamp i moske. Vil de ikke drive valgkamp i en kirke? Nei, AP er blitt et muslimsk parti – men de vet det ikke selv…

  • Torgrim T. Storvik

   Det kan være en forskjell på -Ikke vite og ikke ville vite!

  • Tor med Hammeren

   Alle vet det, bortsett fra de gamlingene som stemmer uansett politikk som føres, så lenge det loves “mer til alle på bekostning av de rike”.
   En av grunnene til at APene kjemper så hardt nå er at de har greid å holde seg i rampelyset, og således lekt “relevant”, takket være deres “PR-penger”.. Men mister de fire år til i regjering så vil nok det store skiftet skje mot de borgerlige, for media kan ikke tie ned den borgerlige siden for alltid. Og folket vil snart glemme “de gamle heltene” (svikerne, ville vel noen si).
   Og DET hadde vært den største velsignelsen det norske folket kunne fått!
   Bort med Allah og Karl Marx, og inn med fornuft, fred og frihet!! 🙂

 • Fnord 73

  Det gikk… to uker? før Resett begynte med anonyme skribenter. Jau, så mye for den seriøse delen.

  • heimevernet

   Hva er galt med å være anonym? Hvis et innlegg har resonnementer og kilder, så er det ingenting i veien for at et anonymt innlegg kan være et bidrag til ordskiftet.

   Hvis vi ikke hadde ødelagt ytringsfriheten i utgangspunktet, så kunne man ha diskutert under fullt navn. Det ville ha vært fint – det er jeg enig med deg i. Ytringsfrihet har vi imidlertid ikke hatt på lang tid.

   • Sebastian Maddox

    Det er faktisk mulig å være engstelig for si legitime ting i dagens samfunn.

  • Jens Janssen

   Mye mer konstruktivt å ta tak i budskapet. Bare et velmenende råd…

   • Finn

    Å skyte budbringeren er det eneste de nå har igjen! Navngitte fagfolk blir jo forsøkt truet til taushet, og politikere hetset på det groveste!
    Håper bare vi har en stor ‘silent majority’ i morge også!

  • Angel of Death

   Det er bare journalister som skal skrive fullt navn. Meninger og ytringer kan postes under anonymitet for å beskytte vedkommende mot drapstrusler. Jeg forventer faktisk at alle journalister hos Resett skriver under fullt navn. Mennesker som ønsker å ytre seg anonymt for å beskytte seg selv mot drapstrusler. Det er ingenting galt i dette.

   Jeg postet fullt navn under ytringer hos NRK og VG i kommentarfeltet. Det eneste jeg fikk var drapstrusler etter drapstrusler. Masse drapstrusler fra muslimer og antifa. Det er fint med anonymitet. Slipper du alle disse drapstruslene som kommer mot deg og din familie.

   De der Sian folka. Jeg møtte dem under Arendalsuken. De får trusler etter trusler. Massevis av drapstrusler fordi de står fram offentlig mot Islam.

  • aguafiesta

   De anonyme skribentene er i godt selskap. Har du hørt tale om Stendhal, Orwell, Twain?

  • AugustPetersen

   Kaste stein i glasshus? Joda, det er flere som har fått sine karrieremuligheter stoppet, samt mistet jobben ved å tale imot makten. Kafka prosessen lever i beste velgående i Norge. Spesielt i disse tider da man må “forske” på høyreekstremisme, samtidig mens sentrale politikere i de fleste partier står frem å støtter en samfunnsødeleggende, ensrettende, autoritær og kvinnefientlig ideologi som til nå har fortært Midtøsten og deler av Afrika og Asia. Kanskje en gang om ikke så lenge sitter vi alle i “dark rooms” for å ikke bli svertet eller arrestert.

  • Profet1

   Dagbladet og VG har mange anonyme “lederartikler” med tendensiøse samfunnsfortolkninger. Er du like kritisk til disse?

 • Scott Johansen
 • MrFeyn

  FrP er nok det reelle partiet for Arbeiderne, ja!
  Resten av den innenlandske partiflora (EU er i bakgrunnen) fremstår mer og mer som en jungel i ko-ko-land, bestående av sekteriske ekstrempartier med sære ideologiske vinklinger og begrepsinnhold som ikke sier noen verdens ting lenger! Newspeak preger “Arbeiderpartiet” og MDG/Rødt i særdeleshet, særlig i Bodø, der Rødt nylig kræsjlandet på demokratiet da ex-bystyrepolitikeren Brigt Kristensen nektet å oppgi valgkampen han bedrev i beste gjøkur-stil ved City Nord i Bodø og Politiet måtte tilkalles for å fjerne uvedkommende. Rødt mener at privat eiendomsrett kan tilsidesettes ved behov, dermed er et av fundamentene for vårt samfunn også fjernet i den sekten…
  Kilde: https://www.document.no/2017/09/10/valgkamp-for-rodt-politiet-tilkalt/

  Ellers er det visst bare å forberede seg på NRK-sendinger på Arabisk etc, der “Arbeiderpartiets” utplasserte nøkkelpersoner slettes ikke engang snakker norsk, eller viser noen interesse eller engang har behov for å kunne språket og integrere seg i vertslandet når de skal stemme ved politiske valg…
  Jonas på DAB+ sier at alle skal lære å lese og skrive og puh…regne også – Alle skal med, og han lover læreplass etter endt utdannelse. Dette blir dyrt, svinedyrt, for å si de mildt, alt naturligvis helt uten garantier, utredninger eller innledende konsekvensanalyser…
  Så mye for AP troverdighet i integrerings spørsmål… Det sier noe om APs dobbeltmoral, Nevspeak og falske budskap som arter seg stadig mer desperat i valginnspurten.

  Det kan uansett bli underholdende med Rødt på vippen i AP-regjering, hvis man har sans for dystopier, med Arabisk aksent og sharia domstoler i gatene etterhvert. Det er rimelig grunn til å anta at vi vil forstå enda mindre av tåkepraten til “Arbeiderpartiets” eksponenter i relativt nær fremtid.

 • Angus Maglaz

  Hmm, okei, så nå er det altså galt å drive valgkamp blant alle grupper i befolkningen, inkludert etniske/religiøse minoriteter. Har ikke FP hele befolkningen som målgruppe? I så fall, hvorfor ikke?
  T-Gjedde skriver ikke noe som er feil, men han vet godt hvordan det kommer til å bli oppfattet. Politikere som baserer seg på å fasilitere misforståelser for det formål å demonisere, har vi absolutt ikke behov for her i landet. Det er uendelig langt unna norsk politisk kultur.
  Noe dere både forstår hvis dere tenker dere om, og bør erkjenne i artikler som omhandler temaet.
  Pfff, dette “Resett” nettstedet er jo helt useriøst. Jeg trodde vi skulle få et nytt medium som var kunnskapsbasert og balansert, men dere prøver jo ikke engang å fremstå slik.

  • Brian Cohen

   Så ergo har vi ikke behov for verken Støre, Hareide, Skei Grande, Lysbakken, Moxnes, Slagsmål Vedum, Jensen, Hansson eller Solberg? Det var jo avklarende.

   For øvrig er det fornøyelig å se deg innrømme det vi hele tiden har visst: det er ikke viktig hva som sies, men hvem som sier det. Du vil tydeligvis heller høre løgn fra en like “god” og “human” politiker som ditt engleaktige selv, enn sannheten fra en politiker du ikke liker fordi det er opplest og vedtatt på din fløy at “denne karen, han liker vi ikke… Alle skal med, unntatt…!”

 • bitten

  JA det er vel en , evighet siden , at AP var , arbeidernes parti , det sitter vel heller ikke ,
  så mange , vanlige arbeidsfolk i toppen, på dette AP dynastiet , i tillegg der også .

  Nå kan man heller bytte ut , denne AP logoen til ” ARABER ” og muslimenes parti ,
  som er vel dette , de riktige begrepet , på denne AP logoen der i dag .

 • Doremus

  Mullah Raymond Johansen har nå også blitt Iman! Kan vel omdøpe Arbeiderpartiet til Araberpartiet først som sist!

 • Eric Cartman

  at venstresiden hisser seg opp pga det bildet der viser vel bare at gjedden traff en nerve. han blir stemplet som rasist fordi han påpeker at innvandrere stemmer på AP mens Abid raja slipper unna når han sier at Listhaug er et hatobjekt i innvandrermiljøet. underlig at venstresiden synes det er rasisme å påpeke at innvandrere stemmer etter sine egne interesser og følgelig ikke stemmer frp.

 • Anne

  Resett burde undersøke videregående skoler med høy andel av muslimske elever , la oss ta Stovner videregående skole som eksempel her.

  Man ser klar indikasjon at muslimer foretrekker sosialister , da 54,7% stemte AP på denne skolen mens Rødt og SV fikk 10% hver. Om man øker andelen av muslimer er det en klar indikasjon på at man får en sosialistisk fremtid , pga stemmemønsteret deres indikerer helt klart deres sympatier.

  http://www.samfunnsveven.no/skolevalg/resultat/skole/10100

  • Erlend Johansen

   Ganske forståelig, ettersom flertallet av innvandrerne fra Afrika og Midtøsten ikke er i stand til å konkurrere i et moderne og kapitalistisk fritt-marked samfunn, og ligger langt bak Vesten (og nord-østlige Asia) mht. gjennomsnittlig kognitive evner. Dermed blir de avhengige av staten for deres livsopphold her i Vesten. Og man kan jo alltids føde flere barn, hvis man ønsker en større månedlig overføring av “lommepenger” fra staten. Samtidig øker det økonomiske presset på den (stadig mindre) produktive andelen av Norges befolkning.

   • Bjørn

    Det er jo helt feil. I land hvor innvandrere ikke får alle goder de får i Norge, men må klare seg i langt større grad på egen hånd, så klarer jo både afrikanere og mø’ere seg veldig bra. Arbeidsomme og dyktige mennesker. Langt mer enn de får vist her.

    Problemet er at når de kommer hit så TRENGER de ikke å gjøre noe. De får. Gi hvilken som helst folkegruppe den samme behandlingen, og du vil se at de i prinsippet vil gjøre det samme. Det er jo dette som er den store skandalen.

    Alle vil jo ta i mot om de får mye for lite. Så er det vårt ansvar å sørge for en likevekt mellom plikter og rettigheter når de kommer. Det ansvaret har dessverre ikke Norge vært seg bevisst.

    • Erlend Johansen

     Tja. Hvor mange medisinske, teknologiske, filosofiske og humanistiske framskritt har den afrikanske og arabiske verden skapt siden renessansen og humanismens fremvekst?

     • Bjørn

      Nå var det vel knappest det som var spørsmålet her.

     • Erlend Johansen

      Heisann, tror noe skjedde med meldingen min. Forandret for mye på teksten, så den ble tatt av spam-filteret. Jeg prøver igjen:

      Selvfølgelig er dette et relevant poeng. Selv i 2017 står afro-amerikanere for 7-10 ganger mer voldelig kriminalitet i USA avhengig av hvilken delstat enn hvite. Asiatere (især nord-østlige) er enda mindre kriminelle enn hvite igjen. Dette er realiteten. Hvis du ønsker å importere Afrika og Midtøsten inn i Europa, ja da får du også fattigdommen, volden, kriminaliteten og den øvrige dysfunksjonelle og anti-sosiale adferden med på kjøpet. Jevnfør enhver bydel i Europa med høy tetthet av afrikanske og arabiske immigranter.

      På den andre side klarer ikke-vestlige grupper som indere, kinesere, japanere, persere, filippinere, vietnamesere og koreanere seg godt her i Vesten, og viser vilje og evne til å integrere seg og bidra til samfunnet. Hvorfor i all verden skal Europa fortsette å importere millioner av mennesker fra folkegrupper, som vi VET fra all erfaring generelt sett fungerer dårlig i moderne, vestlige samfunn? Dette handler om VÅRE samfunn. Vi etniske europeere har rett til å ha vår egen kultur og tradisjoner intakt – akkurat som alle andre land i Asia, Afrika, Latin-Amerika, Midtøsten osv.

     • Bjørn

      Hei, sier ikke at du ikke bringer relevante poeng, men de poengene var altså ikke del av den posten jeg svarte på. Jeg ønsker ikke import av verken det ene eller det andre, men poenget jeg forsøkte å bringe var at det meste går bedre om man ikke får alt gratis, men derimot blir stilt litt krav til. Om de nå først har kommet hit til lands.

     • Erlend Johansen

      At det går bedre om man ikke får alt gratis er jeg selvsagt enig i. Jeg finner det trist å måtte påpeke negative *generelle* karakteristikker om folkegrupper, men all erfaring viser hva jeg skrev i forrige innlegg. Hvis vi kutter ut alle sosiale ytelser, så vil noen skjerpe seg som du sier, men vi vil også se økende forskjeller, kriminalitet og ghettofisering – a la “no go-sonene” i Sverige, Nederland, Frankrike osv. – eller som Chicago i USA. Derfor skulle disse menneskene burde aldri ha vært brakt inn i Norge (og Europa). Så i det minste må politikerne på et eller annet tidspunkt erkjenne problemene, og kraftig begrense den fremtidig innvandringene fra Afrika og Midtøsten (dagens innstramminger er langt fra nok).
      Man kan alltid gjøre noen få unntak (intellektuelle, kunstnere, liberale politikere – og nigerianere er en gruppe som har gjort det bra i Europa). Selvsagt, at det kvalitative forskjeller mellom folkegrupper og kulturer er noe venstresiden aldri kan innrømme, fordi de lever i en kulturrelativistisk fantasiverden.

 • Geir Ødegård

  Nå er vel Marianne Marthinsen strengt tatt alltid forbannet – i det minste nesten hver gang hun er fremme i media.

 • Thor Dag Halvorsen

  Jeg skjønner ikke ramaskriket fra røde, filtrerte nyheter og andre på venstresiden. Hva er det som er galt med bildet? Er det ikke en fanttastisk god på hva AP står for hva Ap ønsker for Oslo og Norge?
  Egentlig burde AP være glad for bildet. Det illustrerer jo nettopp det de selv sier de står for, fargerikt, fellesskap, mangfold og inkludering. For ikke å snakke om raushet, siden de fleste somaliere vil tære på den norske felleskassa?
  I stedet virker det nesten som de skjemmes. Noe skurrer her. Det er ikke bare den sedvanlige dobbeltmoralen, men en grunnleggende holdning som minner om rasisme: “de” og “oss”.

 • Alf Neuman

  Arbeiderpartiet er overtatt og styrt av velbergede internasjonalister, utlendinger og (delvis) av ungdommen/barna i AUF. (Ingen tilfeldighet at partiet sløyfet “Det norske” foran Arbeiderparti.)

 • Kriss James

  Rettferdiggjøringen av masseinnvandring over tid:

  “Ikke noe å bekymre seg over, de er bare gjestearbeidere som snart drar hjem igjen.”
  “Ikke noe å bekymre seg over, det er så få innvandrere at det ikke en gang vil merkes.”
  “Ikke noe å bekymre seg over, den flerkulturelle befolkningsveksten vil falle etter hvert som fødselsraten går ned.”
  “Ikke noe å bekymre seg over, selv med stadig økende fremmedkulturell befolkning vil Norge aldri få Muslimsk flertall.”
  “….hva er galt med Muslimsk flertall i Norge, er du rasist eller?”

  • Tor Dahl

   “Ikke noe å bekymre seg over, det er bare ¨å underkaste seg…”

  • Leif

   Den første og siste er gal, de andre er riktige.

  • Torgrim T. Storvik

   Ikke noe å bekymre seg over.! Det går seg nok til når vi får snakket litt med dem skal du se, kanskje!

  • Birgitte Brattebø

   Dagens!
   Eller, rettere sagt, gårdsdagens 🙂

 • Toralf

  Dert norske Arbeiderparti har sin siste utåndende styrke i støtte fra fremmedkulturelle innvandrere som anser Ap som deres “judasparti”. Men når de Ap vennlige innvandrerne startet sitt eget muslimske parti, så står Ap alene og forlatt igjen på den politiske perrongen. Det norske Arbeiderparti er et utåndende parti som aldri skjønte denne verdens harde realiteter, men dullet seg inn i arbeiderklassens paradis i regi av LO.

  • Leif

   Innvandrerne i vestlige land er så handlingslammet og uenige seg i mellom at de aldri klarer å danne sitt eget politiske parti. Da hadde de gjort det for lenge siden.

   • ad1648

    Ja, det har du nok rett i. Det har faktisk vært en rekke forsøk på å danne muslimske partier i Norge, helt tilbake til 1990-tallet. Samtlige var en flopp. Det første tror jeg var i kommunevalget i 1995 da Athar Ali og Trond Ali Lindstad startet opp et muslimsk parti som prøvde å bli valgt inn i kommunestyret i Oslo. Det skjedde ikke. Yterst få muslimer stemte på partiet. Allerede da var det partiene til venstre som sørget for å trekke til seg innvandrerstemmene.

    • Leif

     Det skyldes at en muslim ikke er en muslim. De er inndelt i utallige klaner og avarter/tolkninger av islam, og har hver sine ledere. Denne segregeringen viser seg klarest når de bor i andre land enn muslimske sådanne. De klarer ikke å bli enige om noe som helst av betydning for et valgprogram og hvem som skal lede partiet og stille til valg.
     Det eneste muslimer har felles er troen på Allah; andre trosspørsmål spriker i alle retninger.

 • invernes
 • Tor Dahl

  Ved neste valg er AP blitt et muslimsk parti.

  AP opplever det samme som Groruddalen:

  De etnisk norske forsvinner – og muslimene rykker inn…

 • Ingolf Å Nilssen

  Måtte AP bli like stor som V, Det må også opprettes en ny arbeidsorganisasjon som ikke har noe med LO å gjøre, .. da først kan vi få tatt det mangehodede trollet i landet.

  • ad1648

   Det kan nok skje men ikke i kveldens valg. Det avhenger av om de ror i land et rødgrønt flertall eller ikke. AP vil gjøre et dårlig valg, men venstrefløyen og SP kan likevel sikre dem flertallet. Men om de ikke får flertall vil Støre bli syndebukk og må nok belage seg på å ta sin hatt og gå og AP står da igjen med veldig svake lederemner som ikke vil fungere som noen valgmagneter. Så ja, valget i 2021 kan blir tidenes katastrofevalg for AP, under 20-tallet og kanskje nede i 9% også. Vi får se.

 • ad1648

  Jeg tror nordmenn er mer positive til innvandring enn tidligere trass alle problemene vi har. Jeg ser nemlig ingen annen forklaring på at FRP på alle målinger, inkludert de ferskeste ligger an til å gjøre sitt dårligste valg på 24 år. APs nedgang har ikke gitt en eneste ekstrastemme til FRP.

  • Leif

   Du har rett. Til tross for negativ innstilling til innvandring og muslimer spesielt som fremgår av alle slags meningsmålinger, så er mitt inntrykk at nordmenn er overveiende positive til slik innvandring. Vi er snille, litt naive og vil ikke noen vondt. Oppslutningen om HRS og Document blir nærmest bagatellmessig, og ikke noe som helst dokumentasjon på at “folk” er kritiske til innvandring.

   I den gode reportasjen og intervjuene med lederne for HRS, Document og Resett lørdag i Aftenposten, kommer det frem (nærmest i en parentes), at Document har 3 millioner henvisninger pr. måned. Det høres mye ut, men er egentlig nada. VG har over 500 millioner!

   • ad1648

    Ja, nå er det bare noen timer igjen til sannhetens øyeblikk. Og det eneste jeg er sikker på er at Venstre, SV og MDG vil ha fremgang. Venstre vil få taktikkstemmer for å redde det borgerlige flertall og SV for å redde de rødgrønne. Taktikkstemmer til Venstre vil nok gå på bekostning av FRP slik at de gjør et enda dårligere valg enn målingene viser, noe som vil svekke deres posisjon selv om det skulle bli borgerlig flertall.
    Om Norge nå opplever en populistbølge så er den venstrepopulistiske da det er partiene til venstre for Arbeiderpartiet som tjener på APs tilbakegang og ikke FRP. Antakelser om at Norge vil oppleve en “Trump-effekt” symbolisert ved Sylvi Listhaug er ønsketenkning. Når ikke engang Frankrike, Storbritannia og Nederland hadde noen “Trump-effekt”(altså høyrepopulistisk fremgang)i de siste valgene hvorfor skulle da Norge, med høy levestandard og ingen merkbar sosial krise sammenlignet med andre europeiske land ha det? Norge kan ikke sammenlignes med USA da forskjellene er fundamentale.

    Blir det rødgrønt flertall med Rødt og MDG på vippen; noe som er veldig sannsynlig; kan vi regne med at mediene vil godte seg i morgen med ledere som “det norske folk har vendt Sylvi Listhaug og fremmedhatet ryggen” i ekte Arne Strand-ånd. Klassekampen blir kanskje den avisen som jubler mest da målingene viser sterk fremgang til deres side, altså partiene til venstre for AP.

 • Torgrim T. Storvik

  FAKTA – Det er fali det!

 • selma

  Jeg leste ikke dette innlegget før i dag, altså på valgdagen den 11.9. 17.
  Dagen er nesten for historisk å regne.
  Det står mye på spill sett i forhold til den rivende innvandringen (les muslimske-)som våre politikere har velsignet landet med, og den bekymring for norske og vestlige verdier som står i fare for å overskygges av islams mer aggressive krav om fysisk tilstedeværelse i sitt nye hjemland. Samt konsekvenser av denne politikken.
  Venstresiden mobiliserer, leser jeg på nettet. Det virker ikke som resten av samfunnet gjør det samme. For meg er fragmenteringen av den politiske smaken ganske så stor i dette landet, det viser seg særlig i kommentarfelt på ulike nettsider.
  Hva står på spill ? Hva skal man prioritere ? Hva er til syvende og sist viktigst for landet?

  Ekte nyheter hadde i går et godt og oversiktlig resymè over alle småpartiene. De som ikke fikk spalteplass i MSM, ei heller tilbud om deltagelse i NRK. Tro hvor mange som kjenner til at de eksisterer i det hele tatt? Demokrati i dette landet?

  De siste årene er jeg blitt skikkelig skuffet over mine egne landsmenn, for det mangler en vilje til å stå sammen når det gjelder. Det mangler en slags sans for aktivisme, en glød for å kjempe for noe som er viktigere enn noe annet, og hvis ikke behovet for å stå sammen er kommet frem tydelig nok i disse tider, da vet ikke jeg hva som skal til for å vekke dem.
  Prat, prat, prat, men lite blir gjort.
  Det virker som venstresiden har forstått det, hvis de nå mobiliserer for å få SV-kandidat Petter Eide inn i Oslo.
  Det står mellom mer innvandring og dennes konsekvenser for nasjonale verdier, og bevaring av nasjonalstatens suverenitet, slik jeg ser det. Det står også mellom det siste , og globalisme, hvilket vil si overstyring fra krefter utenfra. Akkurat dette er så alvorlig at det burde vært debattert og informert om opp og ned i alle fora. Men det er merkelig stille.
  Skal man velge mellom det som fortoner seg som pest og kolera, eller skal man stemme etter egen overbevisning?
  Jeg velger det siste. Et veloverveidd valg, mener jeg selv.
  De som ikke vet hva de skal stemme på, gå inn på ektenyheter.no og les.

 • Hans Olav Sande

  Ap gir i alle fall blaffen i nordmenn og velger å dulle med utlendinger.
  Det er lenge siden Ap bestod av arbeidere og var for arbeidere, nå er partiet ledet av kapitalister og arbeider for uvedkommendes “rettigheter”.

 • etnisknorsk

  Norge overholder IKKE internasjonale avtaler vedr. flyktninger:

  Asylrett og repatriering
  «En flyktning har krav på asyl. Dette er imidlertid pr. definisjon et temporært eller tidsavgrenset opphold utenfor egen stat. Asyl har man krav på så lenge man fortsatt har begrunnet frykt for urettvis forfølgelse, eller det kan være livsfarlig om man returneres til eget land. Man kan, ikke helt treffende, men allikevel med en grad av relevans, sammenligne asyl med sykehusopphold – nødhjelp etter behov.
  De to hovedbegrepene i flyktningeretten er derfor asyl og repatriering – det siste betyr retur til eget land. Etter annen verdenskrig returnerte store folkemasser til land de hadde måtte forlate i diktaturenes tid. Norske flyktninger kom eksempelvis hjem fra Sverige, Storbritannia og andre land. Repatriering er hovedløsningen for verdens flyktninger.»

  (Jurist og tidligere dommer ved menneskerettighetsdomstolen i Strasbourgh, Hanne Sophie Greve)

 • geparden

  Høyresiden hadde jo ikke noe problem med å overta Arbeiderpartiet i 1985 da Reiulf Steen gikk av som partileder, og Gro Harlem Brundtland overtok, så hvorfor skulle da muslimene ha problem med å overta Arbeiderpartiet i 2017. Norske arbeidere har jo alltid bestrebet seg på toleranse. Nestlederen i Arbeiderpartiet er jo muslim av pakistansk opprinnelse, og AUF-lederen er jo fra Syria. Det er vel på høy tid at partilederen som gjør det så dårlig på meningsmålingene skiftes ut med noen som folk vil ha.