Den totale stillheten

Det som ikke nevnes som grunn er den totale stillheten rundt migrasjonens utfordringer, men det snakker jo ingen på venstresiden om hvis de kan unnlate dette.
Enten det eller bestrides og omformuleres utfordringene til å være fremmedhat.
Folk er lei av å bli stemplet fordi de er urolige for fremtiden.
Det er helt uvirkelig at de bestemte seg for å skyve denne viktige saken til side.

Dette sammen med usikkerheten om hva en ny regjering ville komme til å inneholde, var nok, tør jeg tro, en avgjørende faktor.
Kommunisme og miljøideologiske drømmere er neppe allemannseie.
Håpet er fremdeles at de begge havner under sperregrensa ved sluttresultatet.

Støre selv har vel skapt mye usikkerhet rundt egen person. Viser han lederkvaliteter og integritet som er nødvendig for oppgaven som landets leder?
Det er ikke andre som har gjort dette, det er hans eget verk, men andre har funnet ut av dette og påpekt dette.
Når NRK og en skoleprofessor ble truet til å ikke snakke negativt om ham, så var vel kinderegget i box.

Den ufine retorikken fra svært mange på venstresiden har vært grensesprengende i forhold til hva som tidligere ble sett som uskrevne grenser.
Den underliggende tonen “stem på oss, ellers er du idiot, rasist, nazist og/eller fascist” er ikke en utenkelig komponent i resultatet.
Dette har hatt en teologisk overtone i sin utfoldelse, der den kjente metoden med fordømmelse og evig ild skal ramme den som ikke har “de riktige verdier”.

Dommedagsprofetiene var mange fra venstresiden, og DETTE var det viktigste VERDIvalget NOENSINNE, og avgjørende for om “godheten” skulle seire, eller undergang.

“Alle skal med” mistet mye av klangen i denne strategien, og hvem som skaper et kaldt samfunn kan man undres over?

Riksmedia har også bidratt til økende skepsis til om de vet hva deres samfunnsoppdrag er, og deres politiske slagside kan ikke lenger bestrides.
LO har fullstendig sviktet den delen av medlemmene som finnes på høyre siden i politikken, og er arrogante nok til å stå offentlig frem å si at de er politisk farget.

Jeg spår for så vidt at venstresiden har lært like mye av dette nederlaget som ved forrige valg, og brunbeisingen vil fortsette.

Merkelig, når folket egentlig har gitt beskjed to ganger nå om at egen politikk, og evnen til å formidle den, faktisk er mye viktigere enn konstant kritikk av sittende regjering og demonisering av meningsmotstandere.

Folk er opplyste, og ser resultatene av hva regjeringen har levert på mange områder til tross for utskjelling og to svært store oppgaver rett i fanget da de overtok: Oljekrisa og massemigrasjonen.

At de ikke har gjort feil er ikke påstanden, men det har ingen regjering klart å styre unna.

(Kommentaren er publisert med forfatterens tillatelse. Den ble først publisert i kommentarfeltet under saken “Ørnen har landet”, under Nye Meninger i Dagsavisen.)


Publisert: Sep 13, 2017 @ 3:34 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Robert Moseby

Teknisk ingeniør, og samfunnsengasjert

Latest posts by Robert Moseby (see all)

 • Geir Ivar Jørgensen

  Høyresiden oppfører seg som om de fant fair and square. Det gjorde de ikke. Folket ville det annerledes, men slik valgsystemet er i Norge, ble resultatet at bare Krf og Venstre kan regnes som vinnere. De fikk virkelig makt til å gjøre denne regjeringen til tidenes kamel-regjering.

  https://www.facebook.com/notes/geir-ivar-j%C3%B8rgensen/folket-har-vist-signifikant-motstand-mot-den-styrende-overklassen/1659324104109648/

  • Gunnvald Kleveland

   Samme var motsatt i 2009 , borgerlig hadde 45000 flere men tapte

  • Petter Simonsen

   Tja, som taktisk venstre-stemmer, må jeg si meg fornøyd med taktikken min.

 • Ø. Fremsæter

  God vurdering. Jeg har lest igjennom “ekspertenes” analyse, og finner ingen ting nevnt om manglende fokus på utfordringene med innvandringsbølgen. Utrolig virkelighetsfjernt – spør du meg.

  • Xtermin8or

   Det er heller ingen grunn til at SP skulle gjøre det så bra uten at man trekker inn EU som migrasjonsmagnet i analysen. SP har stjålet 5% av FrPs velgere ved dette valget, det er jeg overbevist om..

   • RunCHURCH

    Og kunne antagelig ha kapret enda flere om de hadde turt være litt mer offensive om kontroll med grensene.. vist seg med en mild nasjonalisme

   • Ole

    Det var først etter at Kristin Clemet gikk ut å sa ifra at SP er det mest nasjonalistiske partiet i 2016, de begynte å vokse. Men jeg antar at det er noen som liker billig mat også, så da er det ikke så mange andre enn FrP å stemme på.

 • bitten

  JA kraftige skatteøkninger , kommer etter hvert , når migrant – innvandringen øker ,
  siden utgiftene øker mye mer , enn inntektene, som den gruppen der koster ,
  Så er de store problemer , når det gjelder vold , en ekstremt kriminalitet , osv
  som gjør at samfunnet , aldri har vært så utrygt som i dag .
  Så er det Oslo , som går mot et stort muslimsk rike , som vil spre seg til hele Norge ,
  der vi blir en stor minoritet , vil ødelegge landet , økonomisk, kulturelt .

  JA ser veldig dårlig ut , at det blir strammet, kraftig inn på , asylpolitikken ,
  med denne regjeringen her , når Venstre + Krf får får alt for mye makt .
  Siden Grande og Krf , vil ikke støtte en, Høyre + Frp regjering, med Listhaug der ,
  så blir vel Listhaug ofret, som statsråd tenker jeg .

  Så samme hva, om AP med støre , gikk på et stort skrell , som var veldig bra ,
  så er det vel ikke ,så mye å skryte av , når Venstre + Krf , får alt for mye makt .
  Når det gjelder asylpolitikken , som garantert ikke, blir strammet, kraftig inn på ,
  siden Grande og Hareide , vil jo hjelpe hele Afrika her .

  • GHjo

   Hvordan ligger det an med skattenivået i “Den Humanistiske Stormakten” Sverige.
   Har hørt at det skal være verdens høyeste.Kan det stemme?

   • invernes

    Stemmer det 🙂

 • Erik Pedersen

  Jeg kunne ikke vært mer enig men man kommer vanligvis til kort i norske riksmedia. Mange av oss syns det er bra at “landsmoderen” Erna fikk en ny periode siden den viktigste jobben ikke er fullført. Mye er dratt igang, mye er gjennomført og fortsatt er mye er ugjort…
  Sånn er det gjerne når man har hatt hånden på rattet i fire år, mye er startet opp og mye er ikke i mål…

 • Joakim Karlsen

  Bedraget og unnlatenheten har tatt igjen Ap og slår nå tilbake. Desverre er det fremdeles ikke samlede krefter som tar til motmæle når det gjelder islamiseringen. Når skal folkets vilje gjenspeiles i norske korrupte politikere? Når skal agendaen endelig overvinnes i norsk politikk? Når skal den endeløse operatørvirksomheten ta slutt?

 • GHjo

  Det har nok også med den voldsomme desinformasjons-kanonaden befolkningen er utsatt for, fra virkelighets-fornektende media og uansvarlige politikere å gjøre.

 • Thelma2

  Synd å si det, men jeg tror venstresiden vil fortsette å befinne seg i den multikulturelle ammetåken. Etterhvert må globalisme, demografi og velferd tvinge seg frem i offentlig ordskifter mer enn i dag.

 • Conquest

  Innvandring ikke så viktig tema under valget? Hvorfor strømmer det da over kommentarer mot valgvinner da? Fremmedhater, rasister, facister osv. Please..

 • Knut Tiller

  Tror nok det er mer enn 15% som er opplyste og innser virkeligheten rundt innvandring. Problemet for FRP er at de har en politikk på andre områder mange vegrer seg mot. Hadde spørsmålet kun dreid seg om innvandring ville oppslutningen vært langt høyere når man nå vet at ca 40-45% er direkte negative til innvandring. Det er sikkert også en stor vet-ikke-gruppe som jeg ikke har sett noe tall på og dermed blir ja-gruppen ganske liten vil jeg tro. Slik situasjonen har blitt etter valget, må håpet være at Resett, document, HRS o.l. klarer å overbevise politikerne om virkeligheten og tvinge øvrig media til å formidle hele sannheten.

  • Erlend Johansen

   Det sier du er meget fornuftig, men når disse menneskene da stemmer på partier som AP, H eller V, så fortsetter den jevne strømmen av innvandring og dermed den ubønnhørlige transformasjonen av Norge (og Europa). Dessverre. Jeg er ikke enig i privatiseringspolitikken til FrP, men nå er det ett tema som overstyrer alle andre (og som påvirker alle andre deler av samfunnet).