– Er vi et folk uten ryggrad?

Featured Video Play Icon

Last updated on September 18th, 2017 at 01:33 pm

Shurika Hansen: – Dere er ihvertfall litt dumsnille, det vil jeg påstå.

I samtale med Resett`s Helge Lurås forteller hun fra innsiden av innvandrermiljøer. Om økende ukultur, sosial kontroll og æreskultur. Og et norsk samfunn med berøringsangst!

 


Publisert: Sep 18, 2017 @ 1:33 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Dogen
 • bitten

  JA vi er en nasjon uten ryggrad , der feigheten er å ta og føle på, i hele samfunnet ,
  når det gjelder , at vi ikke skal tråkke på , dette muslimske miljøet på tærne .

  Vi er så redd for å ytre og si vår ekte mening , om hva vi føler og mener så alt for ofte , feigheten er vår aller verste fiende , og der vi er ekstremt tafatte, har berøringsangst ,
  når det gjelder alt i fra økende ukultur , æreskultur , sosial kontroll , og slike betente
  betente muslimske spørsmål .

  Denne innholdsrike videoen til Shurika Hansen ,
  burde alle ta seg tid til å se på .

 • Bjorn Ramstad

  Fantastisk dame. Enn om norske myndigheter kunne forstå det hun mener og legge forholdene til rette for slike jenter. Det hadde vært noe det!!!

 • IdiAlpine

  Veldig bra 🙂

  Finn noen større og mer komfortable stoler, og sørg for en hyggelig bakgrunn. Det ser ut som et venterom. Mal eller legg på en bakgrunn som gir litt dybde 😉

 • Spaceman_Spiff

  Fantastisk bra, Resett! Denne dama må få komme til orde mer. Hun har forstått en hel del mer enn den jevne borger og de fleste politikere, og det virker nå som om hun betaler en pris for å fortelle sannheten.

  Få frem slike stemmer! Ikke ekstremisten som har fast avtale med NRK om å komme på Dagsnytt 18.

 • Trinity

  knallbra! En modig og intelligent kvinne, som tør å si ting som det er.

 • Anne Haugen

  Kanskje hun kan kurse politikerne på Stortinget?

 • Infowarrior

  68 generasjonen har hjernevasket folket til å bli dumme og naive.

  • Rioreal

   La oss heller si “noen” av 68 generasjonen – slett ikke alle.

   Kan ikke huske mange av disse tullingene med underlige meninger og ditto oppførsel i mitt universitetsmiljø vestpå.

   Heller ikke i USA hvor jeg studerte. De aller aller fleste var seriøse mennesker med “mainstream” meninger og oppførsel.

 • Nina Hatleskog

  Modig gjort av Shurika Hansen å stille opp for Resett, men veldig viktig at hun gjorde det. Synes begge gjorde “en god figur” og samtalen holdt i en ryddig og saklig tone. Skal selv prøve å finne ut hvordan jeg kan hjelpe innvandrerkvinner i Stavanger – som ønsker hjelp til å stå opp for seg selv …..

  • Shu A. Hansen

   Så fantastisk at du vil 😇 Det tror jeg trengs

 • Ann O Nym

  Shurika Hansen, det er slike som deg vi vil ha. Du gjør meg glad.

 • Fårkledd

  Hun virker som en helt annen type enn de som får opptre i Aftenposten eller NRK.

 • snowice

  En utrolig flott kvinne, hvem vil pakke kvinner inn i hijab og burka? Ikke jeg ivertfall. Hvorfor er så mange mennesker i Norge så trangsynte? De politisk korrekte må ikke styre agendaen lenger, de bidrar bare til større avstand.
  Jeg forstår det ikke, hudfarge er noe du er født med, det du har inne i hodet er det som skaper problemer eller harmoni.

 • Tor med Hammeren

  Utrolig vakker, flott, oppegående og sterkt kvinne! Vi trenger flere slike, og vi må støtte oppunder de!

  • Rioreal

   Jeg tror dette mer enn noe annet viser at de aller aller fleste av oss er milevidt fra å være rasister.
   Vi ser jo at medmennesker har brun hud og kruset hår, men vi bryr oss ikke.

   Vi spør hvem denne personen er og hvordan vedkommende funker som “nordmann” i vårt samfunn.

   Det er poenget!

 • Theminorityreporter

  En forundringsverdig samtale, fri for dogmer, lettvintheter, stereotyper, forventede utsagn, ja fri for hat og dumhet og fordommer. Shurika Hansen ligger an til å bli en somalisk(etnisk) utgave av Sylvi. Det gir håp når man ser en slik kvinne. Dette intervjuet funker som Roundup på mine egne fordommer.

  https://www.roundup-garden.com/

  • Per Nissen Buttingsrud

   Dette kan aldri bli en “somalisk(etnisk) utgave av Sylvi.” Shurika er tydeligvis ateist. Det kan ikke sies om Sylvi. Som er fundamentalist.

   • Theminorityreporter

    Jeg ser bare det jeg ser og jeg hører bare det jeg hører.

    Jeg kan ikke legge til eller trekke fra eller tolke slik du gjør.

    Slike evner har jeg ikke.

 • PatRiiiot

  Vedig bra Resett. Tøff dame

 • Torgunn

  Jeg kjøper ikke denne personen helt. Hun uttaler at folk “hetser islam”.
  Det minner meg om muslimer som er vestlige/sekulære når det passer dem, men som likevl ikke har frighjort seg helt fra koranen og muslimsk ukultur. Da blir de aldri troverdige.

  • Fred

   Sånn jeg forstår denne flotte kvinnen gjelder utsagnet fra uvitende muslimers ståsted. Fleste muslems vet med høy sannsynlighet mindre om doktrinen enn du gjør. Mona Walter (et fint menneske vel verdt lytte til) blir hatet bare for å fortelle hva som står i doktrinen.

   • Torgunn

    Det nytter ikke å være “litt muslim” dersom man vil ha slutt på i islamisme og alle dens varianter. Islam er hedenskap satt i system. Valget står mellom sivilisajon og hedenskap/islam.
    Såkalt moderate muslimer utgjør en grobunn for islamisme.

    • Fred

     Vi kunne se Hansen på Kiel tur på dagsrevyen i går, tipper Hansen er en ex-m. Det jeg ikke kan forstå er at vi har en drøss tilsynelatende oppegående mennesker som åpenlyst er tilhenger av doktrinen, spesielt politikere.

     • Torgunn

      Hvis du hører på hva Hansen faktisk sier, så er da at “folk har så mange fordommer mot islam/ha mange meninger om islam”.
      Så var hun alt annet enn en farfallen muslim likevel.

     • Shu A. Hansen

      Fint å være skeptisk ☺ Hvis du lytter til det jeg sier eller leser mange av mine kronikker så etterlyser jeg jo mer islamkritikk og mindre berøringsangst. Kan ikke huske å sagt at det er så mange fordommer mot islam. Mange av de er isåfall selvforsynt.

     • densensurerte

      Det kan jo være at når man sitter og prater på direkten at alt som blir sagt, er like velformulert.

 • glefsvik

  BEDRE LYD! BEDRE LYD!
  Dette er det jo alt for lite lyd på? Hvorfor ikke spille det inn med litt bedre lyd så folk kan høre skikkelig hva som blir sagt?
  17/9-2017 Harald Jens Johansen

 • Astraios

  Det er godt at noen i Resett våger å stå imot presse mot ytringsfrihet og fra den politiske korrektheten som eliten i media plager oss med.

  Det tok oss ca. 200 år å kvitte oss med kristendommens klamme grep om samfunnet, men nå våger ikke eliten på venstresiden å ta opp kampen mot islam som befinner seg ca 600 år bak kristendommen i utvikling.

 • Dogen

  Hei Resett
  Nå når YouTube nå er på vei til gå helt halal, hvorfor legger dere ikke ut videoene på eks Vidme?

 • Hermann

  Flott at vi har modige og tøffe jenter som Shurika, Kadra, “Jeanette” ( rights.no) m.fl som tørr å fronte likestillingsrettigheter i innvandrermiljøer som andre tar som en selvfølge i dagens Norge.

  Jeg tror dessverre(*) at det ikke er andre enn jenter som disse som vil evne å nå frem til PK-eliten slik at vi muligens kan få gjort noe. I dagens “klima” vil PK-eliten se på alle andre som enten høyrevridde ( for ikke å si facister) eller reaksjonære når man fronter tilsvarende problemstillinger.
  Denne “Kaderdisiplinen” gjør at mange som sitter i maktposisjoner føler seg som som marionetter på en scene, fanget av et system uten utgang.

  (* Dessverre fordi disse jentene betaler en svært høy pris for å være så modige og tøffe som de er)

  At utfordringene knyttet til ærerelatert vold er stor gir dagens artikkel i Nrk en pekepinn om:
  https://www.nrk.no/ostlandssendingen/mer-enn-300-har-bedt-om-hjelp-om-aeresrelatert-vold-hittil-i-ar-1.13691508
  “Æresrelatert vold: Mer enn 300 har bedt om hjelp hittil i år”

  Utover dette må man regne med at mørketallene er store.

  ############

  Stå på videre Shurika, du har definitivt mye å bidra med.

 • Karin Marie Nornes

  Ja vi er mer opptatt av hva naboen må tenke og si om oss, enn ta vare på vår egen kultur og vårt eget fedreland. Det er ikke bare feigt, det er et svik mot våre etterkommere.

 • Martin Mesicek

  Shurika for president! ❤

 • etnisknorsk

  Lurer på hvorfor NRK og TV 2 ikke slipper slike jenter frem i lyset?
  Er det fordi det de sier ikke stemmer med deres virkelighetsoppfatning?

  Jeg synes denne passer godt her:
  «Man kan ignorere virkeligheten, men man kan ikke ignorere konsekvensene av å ignorere virkeligheten.» (Ayn Rand)

 • invernes

  Mona Walter.
  I don’t respect islam.
  Islam does not deserve respect.

  https://youtu.be/NnRFCcjglFw

  • Fred

   En heltinne.

   • invernes

    Ja så absolutt, hun må nå leve i skjul i våre fantastiske demokratier her i Norden, så mye makt har islam her nå.
    Politikerne laller videre i blinde.

   • Skvatt

    Er det slikt noko me kallar kokosnøtt? Nei, då føretrekk eg heller vassmelon, slik som MDG, eller var det KDG?

 • Ingolf Å Nilssen

  Ja vi er et folk uten ryggrad. Vi hadde ryggrad under siste krig, etter krigen ble landet infisert av folk som brukte landet som buffer i en kald krig. Når fienden kollapset i øst var ikke dette landet klar over konsekvensene,..gutta som drev avlytting var ikke forberedt på en kollaps av fienden og den politiske overvåking kollapset med en fiktiv Lundkommisjon som måtte til for å dempe folks sinne. Det virket,vi trodde at nå var alt ok.

  Men en ny fiende måtte til for å holde folk i sjakk, samt fortsatt AP makt i landet. Det AP-infiserte samfunnet var klar til å snekre sammen Stortingsmelding 74 der folket i landet er fienden, vi er rasister, naszister og det som finnes av hersketeknikker når man skal ha folk til å holde kjeft, og media var med og er ennå med. Det toppet seg med at pakistanerne(muslimene) bygde dette landet..

  Hvem tør stå mot makta som har et mediekorps tilgjengelig for å drite ut hvem som helst? Det eneste virkemiddel vi har uten om revolusjon er valg. Heldigvis er AP valgt bort, for første gang siden krigen kan ikke AP danne regjering etter en stortingsperiode der AP ikke har hatt regjeringsmakt.

  Det er tydelig at de har mistet grepet om den politiske etterretning her i landet. De som styrte landet er begynt å daue bort av seg selv og rekrutteringen har sviktet. Ikke er det kommunister i landet, FrP er stuerent, Lars Gule er rikssynser for Islam og er INGEN fiende, han er med de som kaller seg OSS.

  De eneste tunge organisasjoner AP ennå kan lefle med er de religioner som er seksualisert og der det mannlige kjønnsorgan er merket til de utvalgte,..de som skal styre verden,.. og jaggu meg styrer de verden, de har fått med seg Islam på den maktreisen.

  Og denne gjengen vet best, de vet best hva de seksualiserte religioner er, det er fred! Så de kvinnfolk som forteller hva disse religioner står for i praksis, de vet ikke hva de prater om!

  De blir behandlet som varslere, skjøvet ut i et mørke der ingen vil høre eller tro på dem. Media er med på å drite dem ut,.. om ikke lenge er de vel stemplet som gal! De får vel beskjed om å oppføre seg, politiet kan da ikke passe på jenter som ikke evner å tilpasse seg det islamsknorske samfunnet som de edle politikere møysommelig har bygd opp ved hjelp av media og de gudegitte menneskerettigheter. Rettigheter som overgår alle andre rettigheter som enhver etnisk nordmann tror han har som menneske i eget land, det er andre som trenger menneskerettigheter bedre enn oss

  • Oliver

   WW2 i Norge: 50% støttet nazistene, 40% hadde ingen mening eller brydde seg ikke, kun 10% jobbet aktivt mot okkupasjonen……

   • Ingolf Å Nilssen

    Det er de 10% jeg snakker om, i dag er det ikke 10% engang. Det er noen fler prosenter som bryr seg når det er valg, men ellers tør få å flagge sine meninger.

 • Rioreal

  Jeg vil ikke si at det er feighet, men det forteller noe om norske politikere og journalister som er lite interressert i konsekvens analyser.

  Så med undring forleden på et innlegg i Aftenposten der Stanghelle beskrev FRP som populist parti for n,te gang, og i samme setning tillot mannen seg å si at FRP ikke vurderte Konsekvenser av sin politikk – og det sier Stanghelle av alle – mannen/avisen som aldri konsekvensvurderer norsk innvandrings politikk i det hele tatt.

  I hans avis er slikt forbudt!

 • William Hansen

  Kritisk journalistikk fra dagens NRK-artikkel om Shukira Hansen:

  “Norsk-somaliske Bashe Musse er bystyrerepresentant i Oslo og kjenner det somaliske miljøet i Norge godt. Han bekrefter at det eksisterer en viss sosial kontroll i miljøet, men han mener bildet er sammensatt.– Vi ser det særlig blant eldre menn som ikke er så godt integrerte. De havner på siden av samfunnet, og fører videre gamle tradisjoner fra hjemlandet. Men blant unge somaliere som er født, oppvokst og fått en utdannelse i Norge, er ikke sosial kontroll et problem lenger.”

  Bashe Musse er medlem av Arbeiderpartiet.

  • Shu A. Hansen

   Samme mann som blokkerte meg etter en debatt på dax18 der han bagatelliserer utsending av barn til barbarisk behandling i koranskoler. Det han sier der er feil. 2 generasjons innvandrere har vist seg å være langt mer konservative enn sine foreldre. Det er også de som står for mye av hetsen. Ved å nevne gamle forsøker han å redusere problemet til en mindre gruppe. Nrk går med på den, men det gjør ikke jeg

 • laden

  Kvar vert det av debatten om kva alle faktafeila, andre feil, sjølvmotseiingar, etc. i Koranen dokumenterar? – ei bok som hevdar å vera dei eksakte orda til ein allvetande gud, og kopi av ei bok høgvyrd i Himmelen av guden og englane hans. Ingen allvetande gud gjer hundrevis og fleire feil i si heilage bok. (Sjå td. http://www.1000mistakes.com, “The 13 Proofs”, “Muhammad Lying in the Quran”.)

 • hvaervitsen

  Det blir mye bomull. Så dette ikke minst i valgkampen. Mange hakket på en viss statsråd pga retorikken hennes…men ingen av hakkespettene sa noe om hva slags tiltak de ville sette inn. Jeg husker en ting hun sa, det var at vi skal sørge for god integrering. For meg betyr det at man må lære seg norsk, innrette seg etter og sette seg inn i norsk lov, og derunder ikke få anledning til å sette i kraft lover og kultur/tradisjoner som er ulovlig i Norge.
  Tvangsgifting, blodhevn og æresdrap er brudd på norsk lov.

 • Knut

  Enn om vi hadde tatt lærdom av hva Shurika Hansen sier og gjort noe med det?

 • Trond Sjøli

  Men vi er IKKE redde for å tråkke på våre egne.
  Det som begynte som et snillhetstyranni har utviklet seg til en selvutslettelseskultur, og alle som ytrer noen form for kritikk har alle en PLIKT til å henge ut som rasister!

 • ad1648

  De spør hvorfor disse midige jentene ikke blir hørt. Ja si det. Det er jo Faten og Sana som løftes frem.

 • Håvard Gunnarsson

  En typisk SV-kommentar til denne modige kvinnen som forteller hvordan det er, uten filter, fra “innsiden” ville kanskje ha vært: “Jeg kjenner meg ikke igjen i hennes beskrivelse (og da er det ikke sånn)”… I tillegg til å mangle ryggrad, lurer jeg på om vi også mangler hjerne og baller noen ganger…

 • Cecilie_M

  Fantastisk eksempel på en godt inntegrert innvandrer som virkelig beriker Norge og som er et eksempel til etterfølgelse for mange andre. Viktig stemme er du Shurika håper mange der ute hører på hva du har og si og tar ditt budskap inn over seg.

 • Bjarne Vandeskog

  I dette intervjuet er det to personer som fremstår svært ulikt. Shurika Hansen fremstår som et troverdig og reflektert menneske. Alt tyder på at hun har solide kunnskaper og personlige erfaringer om det hun sier noe om. Jeg tror derfor det er viktig for alle, både på høyre og venstresiden, å lytte til henne. Intervjueren, derimot, oppfører seg som alle de mediefolkene Resett angriper. Han har helt tydelig gjort seg opp en masse oppfatninger som han prøver å bruke intervjuet til å bekrefte. Han tar ikke inn over seg det Shurika sier når det ikke passer med hans forutinntatt oppfattninger, og trekker konklusjoner som ikke stemmer med det hun har sagt. Sånn sett burde websiden hete “Presett” heller enn “Resett”.

  Etter å ha hørt gjennom hele innlegget to ganger oppfatter jeg at Shurika har følgende budskap:

  1. I de muslimske miljøene hun kjenner er det blir mer vektlegging av religion i de 21 årene hun har bodd i Norge. Hennes forklaring på dette er at innvandrerne er redde for å miste sin identitet (hun sier religion, men jeg forstår det som identitet). Unge innvandrere opplever at den delen av deres identitet som de knyttet til islam blir sterkt truet, og krenket av vestlige personer og medier. De reagerer dermed med å forsvare de de tror er Islam og blir mer ytterliggående. Hun vektlegger altså at den økte islamiseringen og fundamentalisme er en konsekvens av en vekselvirkning mellom vestlige personers angrep og “dritt”, og innvandrers som forsvarer sin identitet. Begge parter har altså et ansvar for den øke vektleggingen av islam som har skjedd de siste 20 årene. Nordmenns og vestens bidrag har vært usaklige angrep og kollektiv polarisering med alle “muslimer” på den ene siden, og “kristne” på den andre. Bidraget fra noen av innvandrerne (men langt fra majoriteten) har vært å søke inn i religionen heller enn å omfavne verdslige og ikke-religiøse strategier som utdanning og arbeid.

  2. Patriarkalsk kvinneundertrykking foregår i det innvandrermiljøet hun kjenner og også i det norske politi og rettsvesen som ikke beskytter henne. Dette er, etter mitt skjønn, den alvorligste delen av hennes budskap. Norske menn av alle typer, både nye innvandrere og etterkommere etter de som vandret inn for lenge siden, driver systematisk kvinneundertrykking. Så og si alle kvinner som myrdes drepes av menn, som oftest (nåværende eller tidligere) ektemenn eller kjærester som er etterkommer etter langtids-nordmenn. Menn (og kvinner) i det norske velferdssamfunn og rettsvesen tar ikke dette skikkelig på alvor og det skjer nesten ingenting med det. Kvinner fortsettes å bli mishandlet og myrdes, de fleste av dem av menn som har bodd hele sitt liv i Norge, og nå også av noen innvandrere. Er det rart at disse patriarkalske innvandrerne tror at slike handlinger er helt ok når de erfarer at det norske samfunnet er gjennomsyret av akkurat samme tankegang?

  3. Det norske velferdssystemet er for passiviserende og for unnfallende. Det stille for lite krav til innvandrere som ikke vil jobbe. Dette er et viktig poeng, men også et med mye sprengstoff i seg. Dette sprengstoffet handler om flere ting, men mest av alt om mange innvandrere, og særlig flyktninger, holdes aktivt utenfor arbeidslivet på mange måter og i lang tid. Flyktninger nektes å arbeid inntil de er ferdig bearbeidet av byråkratiet. Alle som har vært arbeidsledig i lengre tid, eller kjenner noen, vet at ledigheten er svært undergravende for initiativet og arbeidsevnen. Det ødelegges raskt, og tar lang tid å bygge opp igjen. Andre innvandrere opplever at de ikke får jobber de er kvalifiserte til, og noen skifter navn slik at de ikke skal bli diskriminert før de får et intervju. Det norske velferdssystemet bør absolutt stille krav til at innvandrere bidrar, men det ville være mer fornuftig med å gi dem muligheter før ledigheten har erodert arbeidsevnen.

  4. Hennes fjerde poeng er at hun misliker religioner, i betydningen ideologier som postulerer at det finnes overjordiske intelligenser som har en kosmisk plan for oss mennesker. Hun hevder at slike ideologier er uholdbar måte å betrakte verden på, og at dess mer man vet om dem dess lettere er det å gjennomskue dem. Uansett bør utøvelse av religion være privatsak som ikke støttes av staten. Personlig er jeg enig med henne i dette, og ser gjerne at kristendommen mister sitt grep om norsk offentlighet.

 • Jan Petter Glendrange

  Utrolig sterkt å få alt presentert på 26 min uten filter. Selvfølgelig utopisk, men dette burde vært sendt i NRK og/eller TV2.

 • Jaguaren

  Vi er ikke et folk lenger, heller ikke to folk lenger. vi er mange folk. Dette skyldes nok at våre toneangivende politikere er kjøpt og styrt av utenlandske makter, og ikke av sin egen befolkning!!!!

 • Helt fantastisk bra at vi har slike kvinner blant oss! Det kan ikke sies bedre, og det er ufattelig at kommende kvinner av Norge skal måtte slite med alle de problemer på nytt, som våre kvinner har kjempet for tidligere. Slipp henne og hennes likesinnede til mer i media! La oss bli kvitt ukulturen og få fram de Norske verdier og fellesskapet rundt det!

 • ferguson

  Det er riktig det hun sier.Den største årsaken til dette er norsk presse og venstresiden i norsk politikk.Frp som har tatt opp de negative sidene med innvandring har hele tiden blitt stemplet som rasister av norsk presse.Norsk presse er venstrevridd og alle enkeltpersoner som har pratet negativt om islam blir brunbeiset.

 • Cosmic

  Svaret er JA. Kiropraktorer som lever av ryggrader fortviler. “Vi er vant med et “knekk”, nå sier det stadig oftere bare “blupp””, sier en talsmann for yrket.