Resetts Bjørn Ihler snakker med Sky News om Breivik og Las Vegas

Resettmedarbeider Bjørn Ihler snakket i går med Sky News om volden i Las Vegas, våpenlovgivning, Breivik og det å overleve terror. Se intervjuet hos Sky her:


Publisert: okt 13, 2017 @ 3:42 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Resett TV

Latest posts by Resett TV (see all)

 • John Magne Trane

  La meg se. Vet Ihler noe som helst om amerikansk lovgivning tro. Eller er det bare «Vi i Europa har lover mot sånt, derfor klarte ikke Breivik å drepe. Så mange.»

  Nei, du klarte deg bra 🙂 Var litt kort da.

  Synd at kulturen endrer seg, siden vi importerer et nytt folk, mye takket være AUF. Og at vi nå leser daglig om overgrep, mord, voldtekter og rasisme. Som vi kunne latt være å få inn i landet vårt, om man bare hadde tenkt gjennom tingene først.

 • Sin egen herre

  Den underlige stillheten ……… Hvem ble skutt . Denne gangen var det Harryene som ble skutt . … Du vet de eneste som gjorde en forskjell rundt Utøya . De som ingen snakker om . .. De som av NRK blir beskrevet som mennesker uten viten og kunnskap , og som går i grilldress eller som går i cowboy boots og på countryfestivaler . …. De som venstresiden kaller de forkastelige . White lifes dont matters . ….. Gleden over at det var en kviting som skjøt var kortlivet da det viste seg å være de høyre ekstreme country kvinnene som ble skutt . …. Du er ikke et menneske dersom du er forkastelig . … Dette var tydeligvis ingen ny Breivik , dette var noe helt annet . … Den forkastelige stillheten er umenneskelig .

 • Charles STØENG

  At det var både ekstremt brutalt og terroriserende for de som var på mottaksiden er det ingen tvil om.
  Men så langt jeg vet, så dreier det seg her ikke om en terror handling. Det kan selvfølgelig forandre seg ettersom vi lærer mer, men med de informasjonene vi har i dag, så dreier det seg om et sykt menneske og ingen terror aksjon.

  Det gjør selvfølgelig lite forskjell for den som er på den ubehagelige mottaksiden, men det blir en stor forskjell for samfunnet skal behandle den moralske siden av problemet.

 • Per Olav Olsen

  Det grusomme ved Utøya kommer vi til å bli minnet på i mange år, men når skal vi snakke om Eskil Pedersen som stakk av i en pansret militær båt