Ikke støtt symboler på æreskultur og kvinneundertrykking

Featured Video Play Icon

Utdrag fra intervju med Shurika Hansen – intervjuet publiseres i sin helhet neste uke


Publisert: okt 16, 2017 @ 9:27 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Resett TV

Latest posts by Resett TV (see all)

 • Vesper

  Da ser vi fram til det:-)

 • Siri

  Tøff dame. Det liker vi!

  • Infowarrior

   Tøffere enn både Erna og Siv i alle fall

 • invernes

  Hva er det som feiler Erna / Høyre Støre / AP -KRF -SV -SP -Venstre ? jeg bare spør siden det virker som at de jobber for islamsk overtakelse av landet.
  Hvorfor lytter de ikke til de som advarer som denne jenten Mona Walter osv ?

 • invernes
  • Harald

   Det som forundrer meg er at de eneste som snakker om multikulti og integrering er VÅRE politikere og godhetspossører. Jeg har ennå tilgode og se at islamske ledere offisielt har omfavnet og snakket varmt om multikulti og integrering. Det eneste det offisielle islam snakker om er islam og deres egen monokultur, og INTET annet. Koran forbyr muslimer å bli integrert i ikke-muslimske samfunn. Så hvor lenge skal det gå før VÅRE politikere skjønner at de har vært inne på et feilspor i mer enn 30 år?

   • Huntilla

    Det er noe galt med Islam. Det bor 6400 buddhister i Israel og de lever fredelig side om side med jødene. Alle disse buddhistene kommer fra TIBET.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Israel

    • Harald

     Ikke bare buddister. Det gjelder i høyeste grad også kristne, og det er kirker i flere byer. Jeg vil også hevde at de muslimene som bor i Israel er de muslimene som har det best av all verdens muslimer. De har sine moskeer «rundt hjørnet» fra nærmeste synagoge, og de lever i noe som ligner som «lykkelige samboere», men det skyldes nok israelske myndigheters stålkontroll på hva som skjer rundt om i landet.

   • Huntilla

    Når muslimer besøker buddhist nasjoner. Det første de tenker på er å knuse buddha statuer. Det er virkelig Islam som er problemet. For ellers ville det vært umulig for buddhister å leve side om side med jøder i Israel.

    Saudi destroys Buddha statues in Japan and gets arrested.
    http://english.ahram.org.eg/NewsContent/2/9/103472/World/International/Saudi-destroys-Buddha-statues-in-Japan-and-gets-ar.aspx

    • DrD .

     I følge koranen kan muslimer leve side om side med kristne og jøder, så lenge de kristne og jødene underkaster seg muslimene og betaler en egen skatt, jizya til muslimene.
     Alle ateister og andre religioner skal drepes, derfor angripes Buddha statuer.

   • Spaceman_Spiff

    Apropos og litt på siden, men avisene våre bringer et intervju med en IS-emir (altså leder) som med sine 4 koner fornøyd erklærer at han ikke ville kjøpe kvinnelige slaver og at det er noe ingen muslim vil gjøre. Implisitt at IS dermed ikke var skikkelig islamske. Det han åpenbart ikke har fått med seg at dette er AKKURAT det samme som denne profeten hans altså gjorde. Han holdt slaver og brukte dem som han ville med Allahs velsignelse, men Muhammed er altså ingen muslim! ?

  • Spaceman_Spiff

   Som de sier om Hillary og demokratene, så er det vanskelig å få folk til å tro på småløgnene, men gjør løgnen stor nok så tror alle på det, fordi folk ellers er redd de skal bli hengt ut for å tro på konspirasjoner.

 • Terje Bakken

  For det første er det jo veldig problematisk for de unge jenter og kvinner. Denslags har media våget å ytre – men,da kun historier fra de sterke flotte som klarte seg godt til samfunnet i ettertid. Disse som overlevde trusler, hat og alt planlagt giftemål. Disse som gikk mot strømmen, som våget å tilpasse seg Norge – på tross av mektig undertrykkelse og hat tuftet på religion/ideologi, kultur og tradisjoner.

  Norske jenters møte med pisken tilhørende gutter og menn som har islam til levesett og blod? Det skal fortsatt fortelles innunder eventyrprakt. Glem Asbjørnsen og Moe – de nye folkeeventyr som skjer dag for dag er mye mer spennende og kulinariske.

  Det andre problematiske er – som kritiker av samfunnsendringer hvor vår tilhørighet, tradisjoner, kultur og historie skal tilsidesettes, skal vi ikke peke på den urett som rammer de som innordner seg og bidrar til ønsket retning. Lufter man at man er imot for mange nye mennesker til et land – skal man ikke utvise bekymring for vårt land. Man skal ikke være kritisk i noen former når det kommer til innvandring – og aldri sette landet Norge først. Kritikk mot innvandringspolitikken, med ståsted for å bevare det som engang var eller imøtekommende innunder regler og føring som vil bevare det gamle spunnet til ny prakt – skal aldri bli lyttet til.

  Rasistiske menn bruker visstnok innvandrerkvinner i brikker til spill, mens de samme jobber for nyrasismen klør. Menn kan altså ikke si at de kjemper for faktisk likhet og likeverd på alle plan – alt grunnet at de nordiske kremfeminister holder kjeft rundt de traumer og vansker deres mange «medsøstre» lider og sliter med. At det faktisk er rendyrket til vår oppvekst med likhet og likeverd skal man gjemme og glemme – det er kun dagens nyfeminister som skal lyttes til. Man har lyttet og ventet – men fortsatt ingen dirrende harme over islam og deres klamme hånd over kvinner!

  De Nordiske kremfeminister jubler for hijab til deres marsjerende tog på kvinnedagen. Feministene med blodrødt tilholdssted innen det politiske – velger å jobbe for islam. I likhet med hele venstresiden og deres politiske føring – skal islam få frikort. Frikort som gir særfordeler, som gir mulighet til å gjøre seg større og mer mektig til vårt land. Er man troende på den «noble bok» – er de skrifter øverst gjennom hele livet. Selv de norske lover og regler kommer bak. Tilhørende den bok er det helt umulig å løpe ifra det faktum at mannen blir hyllet og satt først, kvinner blir tilsidesatt. Like fult vil de Nordiske kremfeminister at man skal delta i deres kampen innunder deres feighet og premisser? Her det det da altså kampen for større kvotering av kvinnelige ledere – langt mer enn kampen for å bøye og brekke islam til å bli spiselig nok – slik at likhet og likeverd blir tuftet fra moskeer til menneskers liv. Selv pek på at det er kjønnssegregering innen alle moskeer blir tilsidesatt. Det jobbes heller mot stadig økning av kjønnssegregering! De samme bisarre leveregler hvor mannen kommer først, blir jo klappet for. Å trekke på seg en hijab blir frontet feminister som selve bilde på det mest vidunderlige en kvinne kan foreta seg i Norge 2017!

  De norske kremfeminister har aldri ytret forståelse for kampen mot islam, eller på noen måte deltatt. Den kampen har de overlatt til de sterke flotte innvandrerkvinner som står igjen. Disse som står igjen etter at de har overlevd trusler, hat, vold og ønsket likvidering? Disse som har måtte flytte på seg for å overleve? Flytte på seg i Norge for å overleve – har ikke fått støttende hånd fra de mektige kvinnenettverk i Norge.

  De få ganger de norske kremfeminister peker på urett som rammer innvandrerkvinner tilhørende islam – er de blottet for å ta innover seg hva og hvorfor disse kvinner blir offer! Skulle de Nordiske kremfeminister berøre islam, velger de å loggføre all urett innunder det andre kjønn – enn å se hvor skoen trykker hardest. Feministgrupperinger stigmatiserer alle menn, enn å se på hvilke menn som ofte kommer med et helt annet kvinnesyn. Klapper man for at den voksende ukultur skal få fortsette , vil det selvsagt bli få forandringer eller støtte for disse jenter og kvinner som vil forstå vårt land, kultur og folk.

  Tåpelig, men akk så forenklet: La oss si et bilmerke skulle produsere en bilserie med feil på bremsesystemet. Vil man da ta ut hele bilparken – eller, vil man kun søke å reparere de biler som er en fare for trafikken? De Nordiske kremfeminister velger å ta alle innunder stigmatisering, enn – de som har problemer vedrørende bremser fra fabrikken. Fabrikken er da moskeer, klaner og mektige familieoverhoder som forteller og peker på opprustning av det de visstnok engang rømte ifra …

  Jeg er en enkel sjel – men, logisk tenkning tilsier vel at om man klapper og jobber iherdig for at en religion og ideologi som tilsidesetter kvinner, hvor mannen alltid blir rangert som øverst og først? Vil det jo ikke skape harmoni, likestilling eller – pen pyntet ferd for akk så mange jenter og kvinner. I 2015 var 80/% av alle asylsøkere menn. Hvor mange av disse har likestilling og likeverd som manifest til livets lære?

  Når man da på toppen av det hele har politikere som innynder seg til disse miljøer som pakker inn kvinner? Når det jobbes for at det som alt er skakt iforhold til vårt engang velfungerende samfunn – blir det selvsagt ikke lettere eller bedre. Politikere som kappes om å legge seg langflat for de nye mennesker, hvor man tilrettelegger vekst og økt omfavn av en kultur og religion som tilbake i deres land skapte ruiner, blod, drap og hat? Så sier det seg at ferden videre blir alt annet enn like pen som tilhørende de høye markerte danderte taler.

  Blander man sammen de blodrøde feminister, politikere, lærerstand og MSM? Har man altså en elite som jobber for å støtte og klappe for islam som magiske grunnpilar for videre «nye Norge». Få eller ingen våger å et oppgjør med deres politiske tilhørighet, som kun skal gå til angrep på kristendommen eller meningsmotstandere innen innvandring og asylpolitikken. Venstresidens treller utleverer frikort til islam, hvor alle andre blir overlatt i fritt fall.

  Eliten kjemper ikke om å møte de sterke innvandrerkvinner som har overlevd dødsdom eller som må leve i skjul grunnet deres avvik fra familiens ideologi. Eliten løper mot «de unge sterke hippe feminister» som er svøpet til plagg som skriker markering av ideologi. I Norge er selvsagt ingen kvinner blitt påtvunget å bære de samme plagg. Ingen jenter eller kvinner blir forvist til å leve et liv til et rom i påvente av ventende arrangert ekteskap. Ingen jenter er visstnok lidende grunnet «fredens religion» og de horder av mening og moralpoliti. En hær av unge menn som setter agenda for unge jenter?

  «Nei, i Norge er alt så velfungerende og bra – fred og frihet, dette går så bra» …

  Drar man på ferie til land hvor islam styrer og regjerer – er det slik at man får oppskrift på føring slik at man ivaretar respekt og harmonien vedvarer. Hadde man fulgt samme handlingsplan for de som faktisk velger å flytte til Norge, ville ting nok gått langt mer på skinner. Nå er det derimot om å dilte mest mulig etter Sverige – landet hvor feminismer klapper seg selv til egen skulder – mens orkanen islam herjer og skaper ødeleggelser som en dag vil knipse bort all form for likhet og likeverd.

 • bitten

  Politikere syns nok dette her er helt greit , ellers så hadde vel ikke Erna besøkt islamsk
  ID – avslutting i islamske radikale moskeer , der muslimske kvinner , barn , måtte sitte
  helt bakerst , Erna og flertallet ville jo ikke forby hijab på små jentebarn heller .

  Da er det bare å vente å se , om politikere vil forby niqab i det offentlige rom ute ,
  som det har blitt gjort i Østerrike og som vil skje i Danmark også .

  • Spaceman_Spiff

   Kommer nok når det bare blir mer vanlig med slike forbud i Europa. Norske politikere er ikke tøffe nok til å ta en slik avgjørelse på egen hånd og gå forran som et eksempel.

 • Tor Dahl

  Politikerne har støttet de konservative islamister og islamske grupperinger.

  Erkjennelsen er i ferd med å komme for folket:

  Kvinner og menn som står opp mot æreskultur og undertrykkelse er de som SKAL støttes!

  Partiene bruker islam som påskudd for å markere avstand fra hverandre.

  Det er en kulturkrig på gang – nå er det på høy tid at de politiske partiene står sammen mot religionsfacismen!

 • haugianer

  Meget attraktiv kvinne,Shurika Hansen,baade verbalt etc,,,,

  • Infowarrior

   Synd for deg at hun er opptatt da

  • Rudolf

   Livslærdom nummer 102:
   Ingen kvinner tenner på å bli siklet etter.
   Hold siklet ditt innafor munnvikene nå gutt 😉

 • Trond Andersen

  De politisk korrekte kan kalle oss islamofob og muslimhater, men jeg bryr meg ikke så lenge det er sannheten om islam, men da må vi gå ut i fra det som kommer fra koranen, sira og hadith. Lær av Bill Warners video og bøker. Han blir kalt islamofob og muslimhater, men han refererer kun til forskning om islam som for eksempel ca 270 millioner drept av islam på 1400 år, muhammed gift med 6 åring, 9 prosent jødehat i koranen-hadith og sira vs. mein kamf 7% og hvor mange prosent som finnes om hvordan man skal behandle kafir. Kafir er vantro. Det er oss som er kafir og islam kan gjøre med oss nærmest hva som helst etter sharia-lovene. Bill Warner blir kalt islamofob og muslimhater. Når ble forresten islam et folkeslag til de som prøver seg med rasisme ovenfor dem som er kritisk til islam? https://www.youtube.com/watch?v=VUjKQ7zDQt0

 • Infowarrior

  Shurika Hansen, start en muslimsk vår for muslimske kvinner.
  Fri dem fra Islams kvelertak.
  Tror ikke du vil ha noen problemer med å få bevilget flere millioner for å fri kvinner fra religiøs undertrykkelse.

 • Orsen330

  Er Erna Solberg egentlig muslim? Etter det jeg har sett, så er jeg ikke sikker lenger.

 • osamah rajpoot

  I Norge et det religionsfrihet; forsøker Resett å endre det politiske grunnlaget for dette?

  • Jokke Halvorsen

   Islam er en ideologi, ikke en religion.

   • osamah rajpoot

    For noe tull. Uansett, mener du det ikke er frihet for ideologier?

    Hvordan ser du i såfall på islamkritisismen?

    • Jokke Halvorsen

     >For noe tull. Uansett, mener du det ikke er frihet for ideologier?

     Du tuller, ikke sant? Hørt om Hitler? Ottoman emperiet? Hitler elsket Islam og Islam elsker Hitler.

     >https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_world

     Vi trenger en som Trump i Norge, hva sier det om min islamkritisisme? Den kritisismen som er nå er ingenting iforhold til det som skal komme. Verden våkner opp til hva Islam faktisk er.