Sylvi Listhaug: Karin Andersen i SV, nå må du slutte å spre usannheter!

Karin Andersen (SV). Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix


Publisert: Nov 9, 2017 @ 6:29 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • StemmerBlankt

  Stole på politikere? Media? Organisasjoner? Forskning?
  Lenge siden jeg var så naiv….
  Alt av viktighet man ønsker fakta på må kryssjekkes, nærmest uavhengig hvor info kommer fra.
  De færreste har den hele og fulle sannhet på agendaen, dessverre.

  • Ten4

   Det er likevel fantastisk at et stortingsparti farer med slike åpenbare løgner i beste sendetid i NRK, uten at det stilles spørsmål. Hvor er “faktasjekk”? Hvor er “journalistene”?
   Udokumenterte meninger MÅ bestrides i enhver sammenheng. Ellers er det bare et søppelunderholdningsprogram a la “Nytt på Nytt”

 • Balalaika

  Det var jo enda godt det ikke var en troverdig politiker med virkelighetsforståelsen i orden som påstod dette. Listhaug er ikke redd for å henge bjella på katten, det skal ho ha.

 • spirild2

  Jeg prøver å følge med på “franske tilstander”, har ikke fått med meg dette som Andersen forteller.

 • Cecilie_M

  Karin Andersen er vel ekstrem på sin måte og har lite respekt for folkeviljen her til lands.

 • E. Johansen

  Karin Andersen er vel noe av det mest naive og lite troverdige mennesket i norsk politikk

 • Tor Dahl

  SV er sviktes parti. Jeg gjorde feil ved å stemme på dem i ungdommen…

 • Feles

  Det er jo helt overveldende rørende hvor opptatt disse politikerne er av afganerne, mens de har startet med sulteforing av våre egne alderspensjonister. Skammer dere dere ikke, politikere?

  • SkremtGammelGubbe

   Sjeldent enig “med siste taler”!

 • Torqueville

  Påfallende at det SV, som har en historie med støtte til de mest horrible totalitære diktaturer i verdenshistorien, og som nå senest gjorde seg medskyldig i ødeleggelsen av Venezuela, at nettopp dette partiet bruker enhver anledning til å posere som moralens voktere. Men det er vel kanskje en dypere sammenheng der, mellom partiets fullstendig amoralsk bakgrunn og dets iver etter å legge fram urealistiske og uansvarlige forslag som så gjør det mulig for dem å kunne stå fram og fremheve seg selv og sin egen fortreffelighet, ved å moralisere over og fordømme oss andre som fæle mennesker, som ikke støtter deres politikk?

  • Buddy O

   Venstresiden har mange fellestrekk med en kult, en slags ateistisk religion (om det uttrykket gir mening da). Som alle kulter har de inngrupper og utgrupper, tabuer som ikke kan brytes eller kritiseres, felles ytre fiender for å samle troppene, diverse ritualer som må gjennomføres.

   Venstresiden er selvsagt ikke en homogen gruppe, men de fleste undergruppene har kult-trekk. Fra AFA til SV, og langt inn i Arbeiderpartiet.

 • Gothminister

  Man har lyst til å skrive mye om dette kvinnemenneske, men det blir så ufint at det ikke vil slippe igjennom. Det er langt mer av faglig interesse å tenke over hva slags folk som faktisk har tillit til en slik politiker. For der vil man finne mye avvikende adferd. Uansett, om SV skal slutte å spre usannheter og politisk grums som hat, fordommer, diskriminireing, stigmatisering osv. da må partiet legges ned.