Lily Bandehy advarer Europa mot islam

Featured Video Play Icon
Lily Bandehy rømte fra den islamske overtakelsen av Iran til Norge i 1988. Nå føler hun at hun blir innhentet på nytt. I dette intervjuet med Helge Lurås kritiserer hun Europa for å ha ventet for lenge.  

– Jeg forstår ikke Norge. Jeg forstår ikke Europa. Dere var ferdige med religion.  Dere hadde satset på individualisme, humanisme, demokrati. Plutselig ofrer dere alt for islam. Hvorfor? spør Bandehy.

Islam må bekjempes, sier hun. Fordi islam er politikk og politikk er islam. Vi må bekjempe det gjennom å skape et sekulært samfunn, gjennom et forbud mot islamske symboler. 


Publisert: nov 12, 2017 @ 7:28 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Resett TV

Latest posts by Resett TV (see all)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.