Lars Carlsson: Sveriges selvbilde forandres, og med det forandres journalistikken


Publisert: Nov 11, 2017 @ 12:04 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

  • Feles

    Hvorfor skal vi ta imot flyktninger fra muslimske land, når disse mye enklere kan flykte til sine muslimske brødre og søstre i andre muslimske land. Hvis vi europeere skulle ha behov for å flykte til et muslimsk land, tviler jeg på at vi ville få meget beskyttelse i disse landene. I flere av disse landene er det visstnok dødsstraff for å være kristen, hedning eller ateist. Jeg mener det er et sterkt behov for å endre dagens menneskerettighets-og flyktningekonvemsjoner til det bedre for våre land og folk.

  • Erik Pedersen

    Problemet i svensk journalistikk og politikk er at man er redd for at SD, Sverigedemokraterna, skal få rett. Ellers er det mye flokkmentalitet i både norsk og svensk presse og politikk hvor klimaskremsler er ganske utbredt uten at “den frie, kritiske og uavhengige presse” klarer å gjøre jobben sin og stille kritiske spørsmål og etterlyse bevis og dokumentasjon for påstander. Heldigvis fins det noen som slipper til kritiske røster, bl.a. Resett, Nettavisen og Stavanger Aftenblad nå nylig…