Absurditetenes hjemland. På Sverige kjenner man seg selv.

Voldsomt opprør i Rinkeby i Sverige, 9. juni 2010. Et femtitalls ungdommer kastet stein på politiet, og noen satte fyr på en bygning som ligger inntil skolen. Brannmannskapene ble hindret i å slukke brannen. Foto: Fredrik Persson / SCANPIX

Identifisering av gjerningsmenns etniske bakgrunn har lenge vært holdt skjult av MSM. Men noen bryter gjennom. Fria Tider gjør den jobben i Sverige, slik Document kunne rapportere i saken om 20 menn i gruppevoldtekt – dunket offerets hode mot trapp så hun mistet bevisstheten.

Kanskje man føler seg som en rasist bare man nevner etnisk og religiøs bakgrunn. Så da får heller informasjonsbehovet vike. Konformitet og politisk korrekthet råder. Modige faktaforklarende norske kvinner som Hege Storhaug blir søkt slått til marken, og Sylvi Listhaug mediahetset.

Så hvorfor, likt tidligere Sovjet, holdes folk for blindebukk? Ja, det et godt spørsmål som torde kreve avklaring. Det korte svaret er at makt og privilegier trumfer alle ideologier. For det som går imot eller beskjemmer styresmaktene, holdes nede. Fordi ytringsfrihet samt forandringer per definisjon er farlig for den bestående makten. I Norges tilfelle klandrer jeg samtidig de som er forelsket i sin egen godhet, som tillater oss byttet ut som folk med flerkulturelt kaos og økonomisk ruin i retur. Partier vi har stemt på prioriterer fremmede fremfor oss.

I kommentarfeltet under denne gruppevoldtektssaken var førstemann ut med den følgende kommentaren: «Kynisk som det enn kan høres ut, svenskene stemte inn dette selv. Her kan de se hva de har stemt for. Hvordan kan foreldre ville barna sine så vondt at de vil gi bort landet for å fremstå som gode? Hvor egoistisk går det an å bli?»

En litt senere kommentar: “Sviket mot svenske kvinner og jenter vil gå inn i historiebøkene som skammen og svikets tid. Godhetstyrannene har mye å stå til rette for. Kvinner burde begynne å stå frem med sine forferdelige historier. Når ofrene ikke lenger er redde vil monstrenes tid være forbi».

Men en reflektert og modig bekjent, et tidligere medlem av KrF, sa det til meg allerede for et år siden, omtrent slik: «Det må bli verre (i Norge) før det blir bedre. Først når folk (utenfor Oslo) personlig får erfare innvandringsproblemene på kroppen, først da dessverre vil folk flest ta til vettet». Problemet er, at langsomt svinner landet i mellomtiden fra oss. Svenskene ligger først i denne ødeleggelsesløypen. Uten at det er noen trøst, tvert imot. Men i det minste burde det være et varsku.

 

 


Publisert: nov 13, 2017 @ 7:40 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Dan Odfjell

Samfunnsdebattant

Latest posts by Dan Odfjell (see all)

 • bitten

  Som man reder så ligger man , men dette gjelder bare ikke i Sverige men i hele Europa ,
  velgerne har jo valgt på partier , som gjør at vi går i evig fortapelse fullstendig for alltid .

 • Geiseric

  «Snuoperasjonen» kan sammenliknes med det å styre en supertanker. Det tar tid å endre kurs.

  • Sp1kerPistol

   Bare det ikke tar så lang tid å snu supertankeren at den ruster bort før den er på rett kurs igjen.

 • Finn

  Ja du Dan Odfjell!
  Du kunne ikke hatt mere rett. Det er godt å lese bekreftelser på det man selv har reagert på i lang tid, at bekymringene omfatter flere og flere!
  Ca. 19 anmeldte voldtekter i Sverige daglig første halvår, med en statsminister som ikke enser annet enn å æreskjelle SD, samt bable videre om alt han har gjort og skal gjøre! » det ska inte vara lett at vara kriminell i Sverige». Og det blir lettere og lettere!

 • Sigmund Kvalnes

  Og slik fortsetter det. Så lenge media kontrolleres av sosialistene i AP, LO, SV, Rødt og MDG, vil det heller ikke snu, som Odfjell antyder. Hvordan kan det snu?
  Hvis vi antar at det har gått så ille med oss at flertallet endelig ikke lenger tror på medias vrengebilde, hvor langt har vi kommet da?
  Svar: FOR langt.
  Vi klarer ikke å ta tilbake makten uten krig, og den taper vi for vi er for få. Og halvparten av oss er på feil side allerede. Det er da ikke lenger håp for at kristne nordmenn vil overleve og ha et normalt liv i Norge. Vi vil bli forfulgt av de som har invadert landet med en helt annen religion, og som er blottet for empati og sympati. Vi blir mobbeoffer i gata, og systematisk slaktet uten at «de nye» myndighetene bryr seg om å etterforske. Vi blir NULL verdt. Tenk dere norske, kristne jenter på skolene…
  Stakkars unge i dag, de kommer til å oppleve et helvete på jord.

 • Solskinnsmann

  Bestialske drap og grove voldtekter er ikke noe den svenske eliten gidder bry seg om. Men kommer man uforvarende borti en kvinnes lår på en buss, da blir det sak og rabalder (så sant mannen er hvit, vel å merke). Og det siste nå er altså krenkende «voldtektsstatuer».

  Stakkars barn som må vokse opp i et sånt land.

 • Mr Alt Right Arrow

  Scandinavians really are the human equivalent of the dodo bird.

  • heimevernet

   Scandinavia has been an island in a sea of christianity. Like a flightless bird, Norway had lost the need for knowledge of islam. However, as soon as ships brought rats, cats and martens, the adaptations that came with the isolation were no longer relevant. Scandinavians still have the ability to adapt, but the development of the last few centuries has led us far in another direction. We must now discard the part of the genepool that is most heavily associated with a protestant welfare system. Nature takes care of this, of course. What one must hope for is that the part of the genepool that proved useful so many centuries ago is not entirely lost.

 • Cecilie_M

  Utrolig godt skrevet og kloke betraktninger av Dan Odfjell, Takk for god lesning 🙂

 • Knut

  Helt enig.
  Selv ikke nå, etter alle har sett hvordan det går med Sverige evner de heller ikke å stenge grensen. I stedet fortsetter de bare med sviket av sitt eget folk.

 • Ola Nordmann

  Morgan Johansson: Det är män som våldtar – inte invandrare
  Publicerad 14 november 2017 kl 10.25
  Inrikes. Justitieminister Morgan Johansson (S) nappar inte på Moderaternas förslag att utreda etniciteten på våldtäktsmän. Han menar att partiet skyller på invandrarna, när det egentligen handlar om att gärningsmännen är «män».
  http://www.friatider.se/morgan-johansson-det-r-m-n-som-v-ldtar-inte-invandrare

 • BarePer

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Fantastiske Sverige gjorde det igjen!!!
  De sørget for at de usmakelige kyniske skuespillerne og spaghettigomlerne må være hjemme til sommeren, og sørget samtidig for en skikkelig anerkjennelse til Drillo for måten de gjorde det på. Her har vi i Norge mye å lære. Da gjenstår det bare å si Hva var det jeg sa!!!??? For det gjorde jeg jo på forhånd. Så til denne saken: så lenge svenskene fortsetter med sin defansive organisering i Drillo-klassen og sørger for å gå i hvert fall nesten til topps i VM med den (her blir nok selveste England for sterke til slutt skal vi se) kan de rett og slett bare være så absurde de vil på alle andre områder. Da gjenstår det bare å stemme i med et Grattis Svärige!

 • Feliciano

  Dessverre, så vil det bli verre før det blir bedre. Folk flest forstår ikke, eller vil kanskje ikke forstå. Det er jo så ubehagelig, så det er bedre å kjøpe seg en kaffelatte og brette ned skylappene og late som at alt er bra.

  Og Gud forby om en skulle komme å advare og komme med masse fakta og bevis og slike ting, som ødelegger dagen og mine innlærte dogmer. Nei, da kjefter jeg personen ned og soler meg i glansen med de «gode».

  Til slutt vil jeg nevne at, slike feige, nihilistiske (ansvarsløse, nedbrytende holdninger) folk er et stort problem!

 • Pepsy

  «Det må bli verre (i Norge) før det blir bedre.»

  Jeg skjønner hva han mener men jeg er uenig. Det blir ikke bedre. Det blir bare verre, og det er fordi innvandringen og alle konsekvensene innvandringen medfører er for alle praktiske formål irreversible. Og da er det for sent å ta til vettet. Det finnes faktisk ingen land Europa som har klart å integrere innvandrere fra Midtøsten, Afrika og Asia på en gode måte. Alle har feilet og alle har feilet på samme måte: i begynnelsen er disse gruppene så små at ingen legger merke til dem. Etterhvert som de vokser (og grunnen til at de kan vokse er fordi alle tror at det går helt fint og dermed er det ikke politisk flertall for å stramme inn på innvandringen) så flytter de sammen i sine egne enklaver og dermed forsvinner incentivene til å integrere seg, inntil de har mer eller mindre kolonisert sine nye områder, slik som deler av Malmø, Stockholm, Clichy sous Bois, Marseille, Molenbeek, osv.

  Og da er egentlig for sent, iallefall for de som allerede bor i disse områdene.

 • John Magne Trane

  Hvis noen hadde holdt unna offentligheten at nynazister gjengvoldtok småjenter, da hadde de fått sparken.

  Hvorfor tillater vi de som hjelper islamistene og alle de falske flyktningene gjøre det samme?