Franskmenn demonstrerer mot at muslimer ber i gatene

Muslimer har flyttet fredagsbønnen ut i gaten foran rådhuset i Clichy, utenfor Paris i Frankrike, etter at den lokale moskeen ble stengt av myndighetene fordi den ikke var lovlig i bruk. Bildet er fra 21. april 2017. REUTERS/Benoit Tessier

Hver fredag i Clichy, en forstad til Paris, tar muslimer over det offentlige rom og ber i flokk i gatene og på markedet. Dette har nå pågått i ni måneder. Nå har imidlertid noen franskmenn fått nok. Dette melder Le Parisien.

60 personer, ledet av ordføreren Remi Muzeau og andre folkevalgte, troppet opp på den lokale markedsplassen sist fredag. Ansikt til ansikt med de muslimske gateokkupantene, dekorert med den franske trikoloren, sang de Marseillaisen, den franske nasjonalsangen.

De ulovlige muslimske bønnene midt i gatene i Clichy har pågått i nesten et år. De begynte da den lokale moskéen ble stengt som følge av at muslimene ikke eide bygningen, men okkuperte den.

Ordfører Muzeau tok til Twitter etter demonstrasjonen. Han skrev følgende:

– Stor suksess for samlingen med de folkevalgte til støtte for rettsstaten og republikansk sekularisme. Stopp de ulovlige gatebønnene. Takk for all deres fantastiske støtte.

 

 


Publisert: nov 13, 2017 @ 9:46 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • LarsFlakstad

  Meget bra franskmenn sier i fra , men er redd det er » Too little , too late » 🙁

  • Max Karl

   Derfor bør vi trosse Siv Jensen og hennes forbundsfeller. Og styrke grensekontrollen mellom Norge og Frankrike.

 • Torgunn

  Om å be fem ganger om dagen: Nonner som har muslimske elever, anbefaler å legge alle fem bønner til en bønn om dagen. Fortrinnsvis ved kveldstid, utenfor arbeidstid og skoletid.
  Den gamle tradisjonen med aftenbønn, kan med fordel også nyttes av muslimer. Da kan de ble så mange bønner de vil, uten at andre forstyrres.
  Gi dem et spark i baken.

 • Onkel Skrue

  Midt i gata ja..det er protest da mot myndighetene. Det er mange parker i Paris der det sikkert er god plass til å be.

  • IdiAlpine

   Veldig mange parker er allerede overfylt av provisoriske telt …

 • bitten

  På tide at den islamske muslimske befolkningen reiser hjem med seg som i Frankrike ,
  og har slike bedemøter åpent på gata si i sitt eget hjemland .

 • DrD .

  Stor ulovlig folkeansamling, da er det bare å sette inn politi for å bøtelegge med opprørspoliti i beredskap.
  Ved å få kontrollert identitet på alle involverte vil man kunne arrestere og sette i forvaring de som ikke har lovlig opphold.

  • NaivitetensHoyborg

   Redd det er ordføreren med følge de da vil arrestere..

 • DrD .

  Hvorfor ber muslimer til muhammed?
  David Wood forklarer på Youtube i videoen Why Muslims Pray to Muhammad
  https://uploads.disquscdn.com/images/aabd523263caceea7e48c52b89c76c2c394da319752e235ced4181163f0b39ef.jpg

  • Edin

   Haralltid lurt på HVA ber de om? Noen som vet??

 • Karl Bedding

  Parkeringsbøter kan kanskje være en løsning?

 • Henning Rutledal

  Muslimsk headbanging i det offentlige rom fører til hjerneskade og gir Koranklosse-effekt.

  • Insanus

   Kollektiv homoerotisk doggystyle-positur.

 • Rudolf

  Hadde jeg vært der så skulle jeg satt verdensrekord i «Froskehopp» over ryggen deres.

 • Freddie Freeloader

  Sorry, jeg kan ikke dy meg: Jeg finner den gamle låta «Stille døgn i Clichy» langt mer pirrende enn bakstussen til en haug med muslimer …

 • John Magne Trane

  Dere kunne hadde de 140 som ba i gaten her i Oslo som bilde, du vet, de som hyllet bin Laden. Og de 3000 andre den gangen. Eller var det 6000?

 • Gudrun Gremnes

  Når tørr norske ordførere ta et oppgjør med muslimene og Islam? Franskmennene har forstått at dette er en protest, provokasjon og skremselspropaganda fra muslimene.

 • Erling Marthinsen

  Voldtekter og seksuelle overgrep foran Kölnerdomen nyttårsaften gjorde politiet ingenting og det ble forsøkt fortiet av myndighetene. Når vanlige tyskere gikk ut i gatene for å markere sin avsky mot at tyske jenter ble overfalt, seksuelt antastet og endog voldtatt ble de kalt «høyreekstreme» og møtt av vannkanoner. Steinkastende muslimske gangstere blir invitert til dialog og får dyre «sosiale» tiltak kastet etter seg på vår regning. Ulovlige immigranter fra Afghanistan som er VEDTATT utvist får «demonstrere» i månedsvis – enda de altså skulle vært utsendt med første fly. Mens en engelskmann som kaster en skinkebit på døren til en moské blir dømt til 6 mnd ubetinget fengsel (han døde forøvrig i fengsel, så man kan på en måte si han ble dømt til livstid). Og en tysk journalist blir dømt for å poste et historisk bilde på Facebook. Vestens elite styrer oss knallhardt mot borgerkrig og mulig undergang.