Eton College forbereder sine studenter til å bli mer bevisste på feminisme og transseksualisme

Eton College utenfor London, UK. AFP PHOTO/GUY JACKSON

Overlærer Simon Henderson ved det prestisjefylte universitetet for menn, Eton College, sier til The Guardian at han og ledelsen ved skolen nå forbereder sine studenter til å bli mer «kjønnsintelligente» og forsøker å skape et miljø der elever som ønsker å bytte kjønn skal føle at de er velkomne til å bli værende.

– Jeg er veldig opptatt av at vi skal være veldig klar over, som en skole bare for gutter, at unge menn har et ansvar for å være kjønnsintelligente, sier overlærer Henderson.

Siden Henderson tok over som overlærer har skolen staket ut en ny, radikal kurs. Det inkluderer såkalt LGBT-bevissthetsundervisning og foredrag av den radikale feministen Laura Bates, som grunnla den venstrefeministiske nettavisen Everyday Feminsim.

– Jeg vil at vi skal være en moderne, fremoverlent og relevant skole. Eton har alltid diskré gjenskapt seg selv. Men du har øyeblikk i en institusjon – og dette er et av disse øyeblikkene – når du er nødt til å ta et skritt frem, sier overlærer Henderson.

Så langt har 100 skoler i Storbritannia meldt seg på et program som har til hensikt å gjøre skolene såkalt LGBT-vennlige, skriver Breitbart. Programmet innebærer blant annet separate uniformer for menn og kvinner droppes og implementering av LGBT-vennlig materiale i pensum. Lærernes fagforeninger har krevd at barn helt nede i to års alder skal lære om likekjønnede, seksuelle relasjoner og transseksualisme, ifølge Daily Mail.

 

 

 


Publisert: nov 14, 2017 @ 7:49 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • heimevernet

  «Lærernes fagforeninger har krevd at barn helt nede i to års alder skal lære om likekjønnede, seksuelle relasjoner og transseksualisme…»

  Er det så mye å kreve? Kan de ikke bare lære barna sine om dette hvis de ønsker det? Hvis jeg får nyss om at en barnehageansatt eller lærer forsøker å innprente svenskhet i mine barn har jeg selv en verdifull lekse på lager som jeg ønsker å formidle til vedkommende. En høyst praktisk lekse.

  • Ola Nordmann

   2-åringer skal lære om seksuelle relasjoner?? en annen ting, det du kaller «svenskhet» er kultur marxisisme/ kultur relativisme. Som igjen har blir propagandert gjennom tv. F.eks gjennom tv-serier som «modern-family». Snik propaganda, det er jo bare gøy, det er jo bare en tv serie osv osv. Sakte men sikkert har grensene blitt flyttet og nå har noen fullstendig grisejævler fått for seg at 2-åringer skal lære om seksuelle relasjoner?
   Har du link på dette her med lærernes fagforeninger ?

   • heimevernet

    «2-åringer skal lære om seksuelle relasjoner??»

    Mine 2-åringer skal ikke det. Andre foreldre får gjøre som de føler for, selv om jeg ikke liker det hvis de finner på noe slikt. Men jeg er liberal, så det skal mye til hvis jeg skal forby ting. Nå når nasjonalstaten Norge er i ferd med å bli avskaffet har jeg mer enn nok med å ta vare på meg og mitt, må jeg innrømme. Vanligvis har man grenser som skjermer norske borgere fra verden utenfor. På den måten kan borgerne beskjeftige seg med mer enn bare å overleve. Å diskutere andre foreldres oppdragelse blir et tema jeg eventuelt tar i fredstid.

    «en annen ting, det du kaller «svenskhet» er kultur marxisisme/ kultur relativisme.»

    Bare en vittighet fra min side. La være å le hvis det ikke var morsomt.

    «Har du link på dette her med lærernes fagforeninger ?»

    Jeg bare siterte innlegget over, som igjen siterer Daily Mail.

 • densensurerte

  De britiske øyer har alltid vært the islands of the perverts.

 • invernes

  Dette er ikke noe annet en pur ondskap fra venstresiden.

 • Brian Cohen

  Like rettigheter som andre mennesker, ja. Flere rettigheter enn andre mennesker, nei.
  Laura Bates og andre identitetspolitikere bør snarest avsløres som de fascister de faktisk er. Sjekk toppsakene på nettstedet, gudbedre…

 • Henrik Dahl

  …og her sitter jeg og lurer på når jeg skal ta diskursen om blomster og bier med min andrefødte på 7 år, da jeg helst allerede skulle ha lært lillejenta på 18 måneder om tvekjønnede, transer og polygame familiestrukturer.

  Jeg føler meg som en skikkelig outsider…

 • Hermann

  Kanskje burde Eton få en leksjon i svensk feminisme for å bli bevisste på hvor galt dette kan bære av sted:

  Genus-plogning/”jämställd snöröjning”.:
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6068658

  «Sverige: Foreleser må kvotere inn feministisk teori i undervisning om høyreorienterte tenkere»
  https://www.aftenposten.no/kultur/i/rv2GA/Sverige-Foreleser-ma-kvotere-inn-feministisk-teori-i-undervisning-om-hoyreorienterte-tenkere

 • LarsFlakstad

  Hjelpe oss … skrekk og gru :((