Kygo og A-HA til Tel Aviv

Kygo (Kyrre Gørvell-Dahll). Photo by Danny Moloshok/Invision/AP

Den norske DJ-artisten Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent under artistnavnet Kygo, skal ha sin første konsert i Israel 2. desember. Og neste år får Israel besøk av A-HADet gjenforente norske bandet skal opptre i Tel Aviv konferansesenter 21. juni. Kygo vil ha én konsert i Tel Aviv Convention Center, melder den den israelske avisen Israel Hayom

Den norske EMD-musikeren er den artisten som raskest har nådd 1 milliard avspillinger på Spotify, i desember 2015. Han slo gjennom som artist i 2014. 26-åringen har siden spilt på noen av de største festivalene i verden. Han har også opptrådt på Nobels fredspriskonsert og avslutningsseremonien i OL i Rio de Janeiro.

Den tidligere Pink Floyd-stjernen Roger Waters har i flere år drevet en kampanje for å få pop-artister til å boikotte Israel, med relativt lite hell. Verdensstjernene strømmer fremdeles til Tel Aviv, som er kjent som en av verdens fremste party-byer. 


Publisert: nov 14, 2017 @ 4:55 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
  • Fårkledd

    PUNK FLOYD

    Jeg gidder ikke å høre på raddissurret til Waters lenger. Han har sett seg blind på å angripe alt HAN lukter av formynderskap.