Sylvi Listhaug: Et nederlag for landet at AP lar seg diktere av SV i asylpolitikken


Publisert: nov 14, 2017 @ 4:44 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • bitten

  Støtter så til det grader Sylvi Listhaug her , når det gjelder asyldebatten til AP , maken til
  tåkete vinglete ,latterlig politikk som AP kjører på med her er ekstrem forkastelig .
  JA at AP lar seg diktere herse, med av SV og Lysbakken i asyldebatten ,
  bare viser hvor mye AP Støre er feigere en feigheten selv som et parti .

  • tomnico

   I APs kamp for å få tilbake makten er ingen midler utelatt. At det skader partiet mer enn det gavner, synes å være uvesentlig i deres kamp med å få fjernet FrP som står i veien for APs makt.

 • kjellM

  Moral er et fremmedord i det partiet.

  • StemmerBlankt

   De foretrekker stort sett ordet dobbeltmoral.

 • StemmerBlankt

  Endelig finnes det ikke lenger ingen unnskyldninger for ikke å gi sykehjemsplasser til eldre som ikke fungerer hjemme, ei heller å gi avslag til pasienter som trenger dyre medisiner.
  Disse er minst like sårbare som unge friske menn med såpass bemidlet familie i et lavkostland at familien kunne betale i dyre dommer for å få dem smuglet hit?

 • ad1648

  Det var det de gjorde i regjering også. SV jobbet i de 8 årene med nebb og klør for å forhindre enhver form for instramning. Som da AP i 2007 faktisk gikk inn for aldersgrense på familiegjenforening. Med nebb og klør jobbet promillepartiet SV imot og fikk fullt gjennomslag og familieinnvandringen kunne fortsette med uforminsket styrke. Og det er 10 år siden.

 • Truls

  Ap skal vite at vi velgere følger med, det skal svi for Ap fremover!

 • wiwaro

  Mer utflytende liberalisme og føleri i flyktningpolitikken er å åpne norske grenser for den demografiske nøytronbombe med en stoppelig innvandringsboom det ikke finnes et fnugg av botemidler mot; hvem kan kalle seg ansvarlig som går inn for sånt.