Amper Tillerson avviser rykter om at han snart får sparken

USAs utenriksminister Rex Tillerson etter pressekonferansen i NATOs hovedkvarter i Brussel onsdag. Foto: Virginia Mayo / AP / NTB scanpix

På en pressekonferanse i NATOs hovedkvarter i Brussel, måtte Tillerson igjen tåle nærgående spørsmål fra pressen om hans framtid i Trump-administrasjonen. Da en av journalistene spurte hvorfor han ikke har gått av, ga han et bryskt svar.

– Dette er en historie som dukker opp hver sjette uke, og jeg vil si at dere alle bør skaffe dere noen nye kilder fordi saken deres er fortsatt feil, sa Tillerson.

Det har lenge gått rykter om at Tillerson har et anstrengt forhold til president Donald Trump.

Ryktene om at han snart er ferdig som utenriksminister, er blitt enda sterkere etter at amerikanske medier i forrige uke siterte ikke navngitte kilder i Det hvite hus som sa at Tillerson kommer til å gå av om få uker.

NTB-AFP

(©NTB)


Publisert: des 6, 2017 @ 5:40 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.