Pernille Dahl Johnsen: Jeg synes “manspreading”-anklagen er slem

Foto: EMT via AP


Publisert: Dec 6, 2017 @ 11:53 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • StemmerBlankt

  Himmel og hav….
  Virker som om idiotien blir større jo mer folk flest slipper til på nettet.
  At dette i det hele tatt kan være et tema innebærer at noen mangler mye i sine liv.
  Først at noen etablerer problemstillingen som et problem i det hele tatt, deretter at andre følger opp med å si seg enig.

  Tror tiden snart er inne til å finne seg en fjellhytte langt unna andre, som ligger i et helt uinteressant område for det militære uansett full krig.
  Verken politikere eller svært mange sivile ønsker fred, kan det se ut som.

  • Astraios

   Nei – det er heller på tide å ta til motmæle mot det massive mannshatet som spres i media og i sosiale media. Det er blitt legitimt å hetse menn kollektivt – og forbudt å kritisere kvinner.

   Menn må slutte å bøye nakken i skam – fordi det er illsinte maktsjuke kvinner (med kontroll over media) som angriper på de mest usaklige områder.

 • Morrison

  Selv om det ikke nødvendigvis ser sånn ut så er det viktig å understreke at dette mannshatet kommer fra en forsvinnende liten minoritet av kvinner og selvhatende menn på venstresiden.

  Dette hatet blir målbært av deres allierte i media som deretter gir et inntrykk av at alle kvinner mener at alle menn er overgripere og voldtektsforbrytere. Når de samtidig får muligheten til å henge dette på hvite menn og kan få utløp for rasismen sin så blir de ekstra fornøyde.

  99% av alle menn og kvinner vet at dette er rent nonsens.

  Det beste er å gjøre som meg. Overse hele greia, ikke les artikler knyttet til “metoo”, og viktigst av alt: absolutt ALDRI klikk på artikler som handler om at menn er fæle.

  Går klikkene ned, så forsvinner dette tøvet av seg selv.

  • Astraios

   Du har nok rett – men sier man en løgn ofte nok så blir den etablert som “sannhet”.

   Og det er målet til de mannevonde få feministene som dominerer media. Og sakte men sikkert så endres lover, regler og politik i deres retning.