Slik kuttet Ungarn illegal migrasjon med mer enn 99 prosent

En politibil passer grensen mellom Ungarn og Serbia, som nettopp har blitt forsterket med et ekstra gjerde, i nærheten av landsbyen Gara, Ungarn, 2. mars, 2017. Foto: REUTERS/Laszlo Balogh

Last updated on December 7th, 2017 at 11:20 pm

I denne reportasjen ser vi youtuberen og journalisten Brittany Pettibone som besøker byen Ásotthalom i Ungarn, ved grensen mot Serbia. Hun møter ordføreren og får se grensegjerdet ungarerne begynte å reise i 2015 for å holde migranter ute. Og det har de lykkes med. Ifølge Breitbart har Ungarn kuttet migrasjonen gjennom landet med 99,9 prosent etter at gjerdet ble oppført.

Ordfører Lászlò Toroczkai forteller Pettibone om ungarernes positive erfaringer med flyktninger fra det tidligere Jugoslavia på 90-tallet. Med disse opplevelsene i minne, ville man i begynnelsen av migrasjonsbølgens økning fra 2014 være til hjelp. Men erfaringene ungarerne hadde med migrantene fra Afrika og Midtøsten, var ifølge ordføreren vært svært dårlige.

Han kritiserer politikere som støtter asylinnvandring og peker på den økende terroren og kriminaliteten i Vest-Europa, som står i kontrast til den orden og trygghet som råder i Ásotthalom, nå som det er satt opp et grensegjerde.


Publisert: Dec 7, 2017 @ 11:20 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Larkange

  Skal man tro NOAS og alle de andre talløse klakkørene i det asylindustrielle menneskehandelskomplekset, er gjerder og murer ingen “løsning” på noe som helst.. Heldigvis for dem er ikke noe nordmenn spesielt kjent for å bygge i høyden så lenge det ikke er snakk om fartshumper eller gjeld opp til pipehatten.

 • Tore Halsa

  Vi har mye å lære her i Norge.

 • Tor Anders Engen

  Som vi alle vet. Multikultur er det samme som kaos. De som ønsker kaos er globalister, kun for å tjene penger og makt på det.

  Den fornuftige og mest humane løsningen på dette kaos er å fjerne multikulturen og globalister. Straff globalister og deres medløpere og integrere de multikulturelle i sitt eget land.

  • Peter Pettersen

   Vi må ikke glemme at kapitalistene kanskje er de som er mest interessert i kaos i europa. Globalistene stod bare ikke først i køen, og derfor er det ikke så mye å forvente av dem.

  • Echnatonus

   Ordo ab chao. Skap kaos, presenter (din) orden

 • DeepGlacier

  Kan vi ikke sette alle de arbeidsløse oljearbeiderne til å bygge en mur mot Sverigestan? De har god erfaring i å sveise og støpe og bore. En slik mur vil bli en meget nyttig investering i fremtiden.

  • Hans Hansen

   Asylanter og arbeidsløs innvandrerungdom kan trille trillebår, grave med spade og hakke med hakker. Og bære materialer for de norske oljearbeiderne. Det er bare å brette opp erma!!

 • Mixed Bag

  Bli kvitt Soros.

 • Peter Johan Olavsen

  Gode gjerder skaper gode naboer.

 • Balalaika

  Selvfølgelig. Det sender også rett signal foruten å være fysisk sperre. Fint at noen viser i praksis, så slipper man å bruke mye tid på å forklare hvordan en grensekontroll fungerer.

 • Ante_Bergan

  Politikk er å ville – det har venstresida lært meg.

 • invernes

  Dette kunne Hagen ordnet så fredsprisen fikk sin ære tilbake, men da ble diktatorene våre redde.

  • Hans Hansen

   Jeg sier det igjen: Hagen, Gjedde og Max Hermansen burde være imperial troika i Nobelkomiteen. Det tror jeg også er den norske folkeviljen.

 • Furusk

  Gratulerer folket Ungarn som har politiske ledere som setter foten ned og gjør noe for sitt eget folk.
  Erna og Siv? er for bleike til noe effektivt for oss. Bør vi bygge gjerde mot Russland siden vi bare har returnert drøyt 200 av de over 5000 som løp over grensen i Finnmark.
  Når illegale flykninger forstår hvor stort det hullet i gjerdet er, da kan vi vente flere tusen den veien.
  Vi vet jo at Erna kan vi ikke stole på siden de har en vinglete innvandringspolitikk fra mange i sin elite. Men kan vi stole på Siv, returene av afgahnenerne har vist stoppet opp og asylbarna med skjegg kom vist tilbake.

 • Skvatt

  Orsak, men sidan me hev vorte båe invadert og okkupert or danskane i 400 år, og ikkje eingongjen fekk halda på språket vårt men vart tvingja til å skriva dansk, og til og med snakka dansk gjennom dei danske lakeiane på det ofslege austlandet, lyt me vêre i vår fulle rett til å fordøma dei so mykje me ynskjer. I kvert fall gjeld detta norske politikararar og kulturpersonlegheiter. Og i alle høve viss dei høyrer til dei undertrykte mellom oss, nemlegen nynorsknyttarane. Jau!

  • Oliver

   kva ynske du for deg sjølve og resten av det norske folk? jau

 • Oliver

  Meld deg inn i et parti! Gjør noe vetug for å endre galskapen!