Kjell Erik Eilertsen: Hva må på plass for at kloakkrørene som nå fyller Karl Johans gate skal fjernes?

Kloakkrør som terrorsikring på Karl Johan. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix


Publisert: Dec 7, 2017 @ 11:26 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Gulosten

  Helt Konge av Eilertsen.

  Når skal terror, voldtekter, ran og drap vi kunne vært foruten opphøre og når skal innvandringen bli velferdsstatens redning?

  Når skal Erna, Støre, Grande, m.fl. bosette seg sammen med sitt nye vi og kvitte seg med sine livvakter?

  • GHjo

   «Når skal Jihad-avløpsrørene fjernes».
   Spørsmålet bør stilles til alle de som i sin idioti har ført en politikk som har ført til at de er kommet på plass.
   Man bør ikke forvente annet svar, enn å bli utskjelt som rasist og islamofob.
   Når man ikke kan svare, blir svaret utskjelling av spørsmålstilleren.
   Slik er taktikken.

 • Jon H

  Den vanvittige eksperimenteringen med ‘multikultur’ må snarest ta slutt. Vi bør sette alle former for innvandring på full stopp, inntil vi med sikkerhet kan konstantere at alle de hundretusenvis av fremmedkulturelle som har strømmet til landet vårt de siste tiårene og fått permanent opphold er tilfredsstillende assimilert til det norske samfunnet og vår kultur.

  Multikultur – som et flertall av våre folkevalgte velger å pådytte befolkningen – er et eksperiment som ingen aner utfallet av – men som vi ser allerede fører til stadig flere verdikonflikter og eskalerende problemer i samfunnet.

  At naive venstrevridde godhetsposører, den stadig voksende og lukrative asylindustrien og globalister blant oss synes dette er en fabelaktig idé, betyr ikke at det faktisk er det. Det er faktisk ganske katastrofalt for vår unike norske kultur, våre verdier og normer, hele vår felles identitet, fellesskapsfølelse – hele limet som holder samfunnet sammen og skaper et ganske ensartet fellesskap som er trygt, har kontinuitet og som vi nordmenn føler oss hjemme i.

  Globalistene blant oss – blant annet Høyre-folk og deriblant Erna Solberg – vil nok gjerne bruke ‘multikultur’ som et av sine verktøy for å tynne ut og sikkert helst desimere vår egen unike norske kultur og særegenheter, slik at Norge – som de håper vil bli redusert til en fremtidig vasallstat under EU – lettere kan gli inn som en strømlinjeformet markedskonform puslespillbit i det globale markedet. Markedskreftene – som disse menneskene bryr seg mer om enn demokrati ogt hva folk fakisk ønsker – skal jo helst skal ha minst mulig friksjon som kan bremse profitten gjennom nasjonale markedshindrende mekanismer og særegenheter. For en av globalistenes Macronske kongstanker er jo at de finnes ikke egentlig ‘norsk kultur’, bare ‘kultur i Norge’.

  Vi må stå opp mot dette – vi har rett til vårt eget land, vår egen suverene nasjonalstat, beholde og foredle vår egen unike kulturarv, våre verdier, normer, skikk og bruk og måter å tenke og gjøre ting på.

  Vi må stå opp mot dette presset som et flertall av våre folkevalgte legger på oss og på landet vårt gjennom ansvarsløs ‘multikultur’-eksperimentering og desimering av den norske befolkningen gjennom masseinnvandring fra ikke-vestlige samfunn og land. Dette regimet som er i full sving er helt vanvittig og vil føre til endeløst med konflikter og problemer. Vi må stå opp mot og få satt en stopper for denne galskapen.

  • GHjo

   “Et eksperiment,som ingen aner utfallet av”.
   Vel, les historien om hva som skjedde med befolkningen i byen Medina, etter at de var så uforstandige og slapp Muhammed og hans bande av muslimer inn og hvordan det gikk med sosialistene i iran, etter opprøret mot Sjahen, så får du en nokså bra pekepinn på hvordan —utfallet—. Av multikultur-eksperimentet vil bli.
   Ødeleggelsen av Libanon, er også et godt eksempel.
   Og ellers det kaos av kriger og terror som finnes i den muslimske verden.

 • Reidar S

  Feil spørsmål. Det korrekte er: Hva må vekk!