Islamkritikere bortvist fra demonstrasjon av politiet

Max Hermansen ble bortvist av politiet fra en demonstrasjon torsdag ettermiddag.Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Den kjente religionskritikeren og tidligere læreren Max Hermansen gikk sammen med Lars Thorsen, Lena Andreassen og Anna Bråten til Eidvolds plass foran Stortinget rundt klokken 17 i ettermiddag. Planen var å høre på en demonstrasjon som pågikk der i dag i forbindelse med Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad.

-Da vi kom ble vi møtt av noen Antifa-ekstremister, de spyttet etter oss og kom med ukvemsord, sier Hermansen til Resett.

Hermansen forteller at politiet kom etter få minutter og bortviste ham og de tre andre. Grunnen for bortvisningen skal ha vært at de som protesterte kunne bli provosert over deres tilstedeværelse. De ble bedt om å mot Spikersuppa via Rosenkrantz gate, men da de trosset politiet og stilte seg opp ved Grand Hotell, kom igjen politiet og krevde å få se legitimasjon.

-Når vi i SIAN har holdt demonstrasjoner utenfor Stortinget, har politiet latt venstreekstremister stå fem meter fra oss, sånn at de kunne lage så mye leven at ingen hørte hva vi hadde å si, sier Hermansen.

Han forteller videre at de ikke ble hørt av politiet. Spørsmål om å få snakke med operativ leder ble blankt avvist, ifølge Hermansen.

«Hva er dette for slags forskjellsbehandling, eller dikke-dering med de voldelige,» sier  han oppgitt.

– Vi som nettopp er imot den volden som det dessverre har blitt så alt for mye av i Norge, blir fjernet, mens de som er voldelige kan gjøre nesten som de vil. Har politiet tatt venstre-bermens siden?

De bortviste vil ta kontakt med Politidirektoratet for å få «avklart hva politiet kan gjøre med oss hjemlet i Politilovens paragraf 7,» skriver Hermansen i en separat epost til Resett.


Publisert: des 30, 2017 @ 1:49 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Infowarrior

  Det er de voldelige som alltid vinner, enten det gjelder venstreekstremister eller islamister.

  • Birgitte Brattebø

   Enten det gjelder venstreekstremister eller islamister?

   Er ikke de, ofte, sammen og demonstrerer i all deres aggresjon og voldelighet?

 • Onkel Skrue

  Ikke første gang det at politiet tar den enkle løsningen og viser bort fredlige islam kritikere.

  • Folkeavstemming og demokrati

   Politifolkene ønsker å kunne beholde jobbene også etter at Norge er blitt et Kalifat.

 • Pål Sigland

  Syke tilstander, i «verdens beste land» å bo i. Bakvendtland er betegnende for ståa, her vi fryser oss gjennom vinteren, satt under administrasjon av Juncker.

 • Max Hermansen

  Her er den umiddelbare reaksjonen min på bortvisningen. Står og venter på å få legitimasjonen min tilbake. Fikk ikke hørt hva som ble sagt i demonstrasjonen. Borgerrettigheter?

  https://www.youtube.com/edit?video_id=LpEzv2yjn2s&video_referrer=watch

  • Elisabeth Sjølie

   Godkjenner denne nå, siden det gjelder din sak…og selv om lenken ikke virker 😉
   Men vanligvis sletter vi alle innlegg med lenker til film og video. Se debattreglene over for mer info. mvh Elisabeth Sjølie

   • Oliver

    ikke vær så streng. Link og videoer er bra.

    • TitoSchipa

     Det er fordi de ikke har tid til å se igjennom alt innhold i linker. Det er ikke pga. dårlig vilje.

   • Infowarrior

    Det er sikkert mange som melder seg som frivillige moderatorer om dere ikke selv har kapasitet.

  • gunhild gunheim

   Die DDR laesst gruessen!
   Dette bør komme frem i utenlandsk presse. En total SKAM for Norge.

  • Hupons

   Jeg støtter deg 100%. Du er en flott og fantastisk person.

  • Truls

   Neste gang lar du politiet innbringe deg etter politiloven, det vil politiet gjør for at du ikke har etterkommet pålegg, de kan da holde på deg i 4 timer. Forelegget politijuristen utsteder vedtar du IKKE, da går saken til tingretten. Parallelt anmelder du både tjenestemann (noter taktisk nummer) og politiet! Elden tar gledelig denne saken. Så vil du møte motbør i alle norske instanser, disse blir igjen nedhøvlet i Strasbourg, lykke til!

  • Savage Mind

   Dette er så utrolig stygt at det er vondt å høre om. Norge anno 2017 – a failed nation?

 • Et regelverk for politisk korrekte og et annet for andre.

 • Logikk Logikk

  Forskjellsbehandling fra politiet?

  I favør pro islam? Hvem kunne tro.

 • Finn

  Begynner å minne om Sverige her også!

 • Stein Voll

  Max. Du får klage til justisministeren.

  • invernes

   Han er mest opptatt av å lage videoer av seg selv, Anundsen er en skam for FRP

   • Kjell Ervik

    Enig, Anundsen må skjerpe seg. Men la han få en aller siste sjanse til å vise at han har ryggrad (?)

  • AmundIngvar

   He he he, å nei, den stakkars Amundsen er nok bastet og bundet og må nok bare være med på leken.

 • Gjermund Hougen

  Politiet skal beskytte myndighetenes interesse ikke beskytte folket. Politiet har ordre om beskytte Islam og deres venner mot innvandringskritikere. Derfor kan innvandrere (muslimer spesielt) gjøre hva de vil uten straff mens vi blir annmeldt og arrestert for hatkriminalitet for å si negative ting om Islam, selv sannheten om Islam er straffbart.

  • Kjell Svensen

   Les politiloven så vil du se hva som i teorien er politiets oppgave, og ut fra det kan en si om politiet har fulgt loven eller ikke.
   Du finner alt av lover søkbart på lovdata.no

   • Gjermund Hougen

    En ting er hva som står skrevet noe annet er praksisen!

   • Gjermund Hougen

    En ting er hva som står skrevet en annen ting er praksisen!

    • Kjell Svensen

     Akkurat, og om ikke politiet følger loven så gjør de noe straffbart som hvem som helst kan anmelde og kreve at det ulovlige forhold opphører og kreve de ansvarlige straffet!

     • Vidar Haugen

      Og enhver anmeldelse mot politiet, blir behandla av ANDRE politifolk… For ikke å snakke om at enhver som anmelder politiet, havner i politiets interne «svarteliste»… Så «lykke til»!

 • Peter Johan Olavsen

  Fru Justitias vektstang henger snart på halv tolv her i landet.

 • Infowarrior

  Det samme mønsteret ser vi over hele Europa.

  • John Magne Trane

   Fascismen er tilbake for fullt. Denne gangen i røde og grønne farger.

   • Qweetry

    Er vel mulig å argumentere for at det var rødt og grønt som stod bak forrige gang også. Dersom du blander de fargene får du jo som kjent brunt 😉

  • Max Hermansen

   Heldigvis ikke over hele Europa. Det meste av Øst-Europa klarer seg meget bra. For de vet hva totalitær ideologi er. Også land som Portugal og Irland klarer seg rimelig bra. Dessuten kan Østerrike komme til å bli bra ettersom Frihetspartiet og Folkepartiet der fikk over 57 prosent av stemmene i siste parlamentsvalg. Tenk om vi kunne få til et lignende politisk skred som i Østerrike.

   • Infowarrior

    Ja det finnes fortsatt noen få oaser igjen.

 • Kurt Mikalsen

  Politiet på gata gjør bare som de har blitt fortalt. Ordrene kommer fra et høyere nivå. Så ikke døm det vanlige politi på gata for hardt. Men for all del, jeg skjønner frustrasjonen.

  • Ved Politiskolen har det gjennom en god del år allerede kun vært mulig å komme inn om en viser politisk «egnethet» i forhold til den offisielle «multikulturen». Pkt.1 på listen over krav er , ikke uventet, «Åpenhet og inkludering – Viser respekt og nysgjerrighet overfor annerledeshet, og er aktivt inkluderende». «Annerledeshet» er jo selvsagt det vi som var glad i «det gamle Norge» opplever som en stadig mer kvelende og kvalmende fremmedgjøring. Men ved poltihøyskolen har det gjennom lang tid vært slik at man simpelthen ikke er aktuell for opptak uten å være mer eller mindre positivt innstilt, helst begeistret når man treffer på ethvert uttrykk for denne «annerledesheten». Man kan vel kanskje prøve å «gjøre gode miner til slett spill», lyve på seg en slik «åpenhet», men denslags lykkes neppe i møte med politiske kommissarer som godt vet hva de ser etter.

   Og «åpenhet og inkludering» dreier seg da selvsagt ikke om en åpenhet og inkludering som ihvertfall i teorien kunne omfatte også motstandere av masseinnvandring og islamisering. Når det f.eks var SIAN som ble bortvist fra sin egen fredelige stand i Arendal og Gjøvik da de ble angrepet av muslimer, eller når Den Nordiske Motstandsbevegelsens tillatelse til å demonstrere i Fredrikstad ble trukket tilbake på grunn av venstreekstrem mobb som fikk gjennomføre sin «motdemonstrasjon», ja da var det simpelthen helt i pakt med den politiske oppgaven som den gjennompolitiserte ledelsen for politiet nå er pålagt. Men det stemmer altså heller ikke at politiet på gatenivå «bare gjør som de er fortalt». De aller fleste av disse, vel sannsynligvis knapt med noen unntak, er såpass unge at de kom inn ved politihøyskolen etter at kravene til politisk «egnethet» ble innført. De fleste av dem er nok sånn sett ihvertfall noenlunde enig i at innvandringsmotstandere, islamkritikere o.l. gjerne kan trakasseres og forfølges slik Hermansen f.eks. ble nå på Karl Johan eller som SIAN ble i Arendal og på Gjøvik.

   • Max Hermansen

    Mange takk for din kommentar. Svært interessant fordi du peker på noe som kan være grunnlag for en ukultur med «toleranse for intoleransen». Meget mulig at dette har vært lettere å innføre med nå et flertall av kvinner ved Politihøyskolen.

  • Kjell Svensen

   En menig politibetjent har ikke lov til å bryte politiloven selv om han har fått beskjed om å gjør det av en høyere oppe i systemet.

  • Vidar Haugen

   Politiet bare utfører ordre – det er riktig nok. MEN – som det blei knesatt som prinsipp under Nürnberg-rettssakene; Det «å bare utføre ordre» er INGEN legitim unnskyldning for å gjøre noe ulovlig! Det gjelder også norsk politi – selv om deres kolleger fra tida 1940-45 i alt for liten grad blei gjort ansvarlige for SINE handlinger, da DE «bare utførte ordre», de fikk fra nazi-styret!

 • Birgitte Brattebø

  Tenkte umiddelbart på «Arendalsuka» ja. Hvor ordfører og politi gikk voldelige muslimers ærend på en særdeles skamfull måte.
  Jeg gremmes over hvordan vi som nasjon lar oss kue av maktbruk fra islamister og venstreradikale.

  • S. Haugen

   what goes around comes around

 • Jens – alt er på Twitter

  Politiet belønner vold. Det er leit.

  Venstreekstreme bruker vold og har et miljø preget av voldsforherligelse og voldssymbolikk. Når noen nærmer seg venstreekstreme med meningsytringer eller demonstrasjon blir de bortvist av politiet, i tilfelle de venstreekstreme vil bruke vold mot dem.

  Max Hermansen bruker ikke vold. Derfor lar politiet enhver stå så nærme ham og skrike de vil.

  Politiet belønner de som bruker vold ved å fjerne motstemmer. De som ikke bruker vold får ingen slik gevinst. Hvorfor politiet synes dette er en god vurdering kan man lure på. Noen sunn «leksjon» eller oppfordring er det ikke.

 • Jens – alt er på Twitter

  Lengre bakover i historien skjøt, bombet og elektrifiserte Antifa sivilbefolkningen som ville rømme fra dem i øst-Berlin.

 • Gamleoslo

  Antifa-fascister i sine sorte uniformer er bare tøffe i flokk. Bortskjemte drittunger.

 • Tor Anders Engen

  Nå har vi ikke noen politi i uniform, men PK politikere i uniform som har en tendens til å rumpeslikke kriminelle.

 • Hanne Jensen

  Bra at dere følger saken opp ovenfor politiet. Går det ann å klage andre steder også på forskjellsbehandling? Likestillingsombudet, sivilombudsmannen…..

  • Max Hermansen

   Spesialenheten for politisaker burde få denne saken. Skal ta en prat med de tre andre om dette, og se om vi sender inn en felles anmeldelse. Takk for kommentaren din.

 • Odd Karlsen

  For galt at politiet ikke evner å være så objektive at de behandler demonstranter likt. Indoktrinerte fordommer og personlige preferanser tyter frem hos individet, også når det bærer uniform. Den eneste uniformen som legitimt kan utøve vold i et sivilt samfunn 🙁

 • Hans Hansen

  Max Hermansen bør bli Norges neste statsminister. Han og Demokratene burde styre landet. Gjerne i samarbeid med Kystpartiet. Da blir det også omsider slutt på underreguleringa av trygda og pensjoner.

  • Kjell Svensen

   Ingen greier å ta makten fra dagens system ved å spille etter dagens systems spilleregler.
   De som har makten i dag vil aldri gi fra seg makten frivillig da demokrati er noe uønsket for de.

   • Anna Nymo

    Nettopp av denne grunn, bør nordmenn nå snarest orientere seg mot direktedemokrati. Den naturligste ting av verden, bare spør sveitserne.

    http://www.norgespartiet.no/

    • Kjell Svensen

     Problemet er bare at politikerne nekter folket alt av demokrati slik at om vi skal ha demokrati her i landet så må folket organisere seg og rett og slett TA demokrati.

     • Anna Nymo

      Dersom velgerne benytter seg av Norgespartiet som plattform,
      vil ekte folkestyre kunne være innen rekkevidde, også for nordmenn.
      Dette er en fredelig, lovlig måte å organisere seg og ta demokratiet på.

      Tenk å kunne vært det første land i Norden som innførte denne modell.

      Partiet ønsker avvikle skinndemokratiet med folkefiendtlige i toppen. Utopisk, å forvente endring via grasrota versus nåtidens kartellsystem.

  • Anna Nymo

   Har sjekket ut, Kystpartiet.

   Ledelsen ønsker meget sterkt å tone ned den «strenge» innvandringen i programmet,
   ja aller helst ikke snakke nærmere eller spesifikt om denne «strengheten» overhodet.

   De søker sågar å forby interessenter en åpen debatt om problemstillingen, dessverre.
   Konsensus er strammet inn; visse nettsteder er nå tabu å lenke til (ja vi vet hvilke), og
   de går heller ikke av veien for å falle egne sentralstyremedlemmer i ryggen på dette.
   Selv om de ble det minste av mikropartiene er ulysten stor ad samarbeid med andre..
   Aldeles latterlig, men det er jo greit at de toner flagg, i god tid før de kommende valg.

   Grunnet dette, er KP nå mest å sammenligne med en mikroutgave av Senterpartiet.

   • Hans Hansen

    De var imot innvandring tidligere. Men hvis det du skriver stemmer er dette partiet uaktuelt. Vinglepettere og unnfallen femtekolonne er det siste Norge trenger!

 • Kjell Ervik

  En skam! Men egentlig ikke overraskende, og historien gjentar seg. Akkurat som i Arendal hvor jeg fikk overvære politiets totale manglende inngripen mot islams utøvere og tilhengere. Total mangel på ryggrad!

 • 1velger1234

  Har også politiet fått slagside?

  • John Magne Trane

   Det skjedde vel da de fjernet politidistrikt, og kun satt igjen med AP-pampers skjødehunder. Tenk bare på pasifisten som Stoltenberg fikk til å være sjef over alt politi, som hadde som eneste kvalifikasjon at han var i bryllupet til Stoltenberg.

 • Kjell Svensen

  I denne sammenheng i denne saken kan det jo blant annet være interessant å se om politilovens §6 tredje avsnitt er blitt fulgt, eller at det viser seg at politiet er blitt kuppet av venstreekstreme og muslimer.
  § 6.Alminnelige regler om hvordan polititjenesten skal utføres
  Tjenesteoppdragets mål skal søkes nådd gjennom opplysning, råd, pålegg eller advarsel eller ved iverksettelse av regulerende eller forebyggende tiltak.
  Politiet skal ikke ta i bruk sterkere midler uten at svakere midler må antas utilstrekkelige eller uhensiktsmessige, eller uten at slike forgjeves har vært forsøkt. De midler som anvendes, må være nødvendige og stå i forhold til situasjonens alvor, tjenestehandlingens formål og omstendighetene for øvrig.
  Politiet skal opptre saklig og upartisk og med omtanke for personers integritet, slik at den som er gjenstand for inngrep fra politiet, ikke utsettes for offentlig eksponering i større grad enn gjennomføringen av tjenestehandlingen krever.
  Politiet kan anvende makt under tjenesteutførelsen i den utstrekning det er nødvendig og forsvarlig

 • Refleksen

  Det er helt klart at politiet har fått instruks om en hard linje imot alle som går imot globalismen, selv har jeg helt uskyldig blitt trakassert så grovt at min lille familie har blitt skadet, jeg blitt stigmatisert og svartelistet! Jeg holder øverste leder av politiet Amundsen ansvarlig for denne rett og slett terroren som ikke er til å tro, små over ivrige jente poliser som drømmer om å bli noe stort, har åpnet posten min, fulgt etter meg på god gammelt DDR vis, stadige provokasjoner, forsøk på å produsere falsk sak imot meg med falske bevis…..

 • John Magne Trane

  «Grunnen for bortvisningen skal ha vært at de som protesterte kunne bli provosert over deres tilstedeværelse.»

  Så vi har altså ikke lov og orden her i landet, men mobbstyre.

  Hvis en islamist misliker en vantro, viser politiet bort den vantro.

  SPARK POLITISJEFEN!

  • Truls

   helt korrekt, de som skulle vært bortvist med hjemmel i lov var nettopp disse som ble «provosert»!

   • Observator

    Var liksom noe som knirket og gikk på skjeive når Killengren-epoken inntrådte ..
    B.a. så det heller temmelig ille umusikalsk ut når en harmløs tibetansk munk håndfast ble arrestert på karljohan, kun for å være tilstede.., når kinaekselensen var på visitt..
    Mens Wegner i Bergen kontant godkjente tilsvarende, med uttalelsen: «her bestemmer vi !». Tydelig PK-doktrinen ikke helt hadde nådd dit..

  • Truls

   Ja, jeg finner ikke disse vilkårene regulert i noen lov, provokasjon er dog et viktig verktøy i fungerende demokratier! Heretter så kan alle som føler seg provosert over noens tilstedeværelse med politiets hjelp få disse fjernet! Eks-kona mi må finne seg i å holde seg mye innendørs fremover…….

 • Lars Pedersen

  Ledelsen i politiet er politisk styrt gjennom årtier. De riktige folkene er plassert på toppen, og da trenger det ikke alltid være direkte kommunikasjon fra politikere. På denne måten blir man heller ikke avhengig av at man har makten til enhver tid på Stortinget heller. Det er jo ikke slik at dette bare er for Frp å endre over natten når de er i posisjon. Dette er et spill som har foregått i lang, lang tid. Både når det gjelder ledelsen i politiet, utdanningen og media. Politisk korrekthet, eller skal jeg heller si det som det er, politisk korrupsjon, er meget vanlig i Norge.

 • Balder Vonbrot

  På høy tid!

 • Hanne Jensen

  Under tidliger kriger var det de som ikke ville forsvare landet sitt som ble hetset og fordømt, nå er det de som vil forsvare landet sitt som utsettes for dette. Verden står på hodet.

 • Truls

  Misbruk og feilaktig bruk av politiloven! Anbefaler at forholdet formelt anmeldes! Det å være passivt til stede på et offentlig sted er ikke en ordensforstyrrelse! Er det slik at politiet fryktet for deres sikkerhet, da skulle dere hatt avgitte politiressurser for å forebygge uønskede hendelser. Det at nettopp dere var til stede kan tolkes om en motdemonstrasjon, dette er ikke ulovlig, dessuten har politiet en gjeldende praksis på området. Dette er en stygg sak, en krenkelse av deres ytringsfrihet, men også et overtramp på menneskerettighetene. Kort oppsummert, makten som ble benyttet av politiet kan ikke sees på som forholdsmessig eller nødvendig, eller hjemlet i lov! Her snakker vi om ulovlig tjenestehandling, dette bør få konsekvenser! mvh tidligere politimann.

 • Qweetry

  Er i mine øyne langt større grunn til å frykte venstre-ekstreme enn høyre-ekstreme av den enkle grunn at høyre-ekstreme vet at politiet leter etter den minste lille ting å slå ned på, mens venstre-ekstreme vet at de gjerne får langt mer spillerom.

 • John Bratteland

  Det er nok den «European union Super – state ,sine diriktiver som står bak. Les om Den Almektige verdens regjering som sosialister over hele Europa, står bak, ikke minst det norske AP. Gå også inn på Norgesaksjonen, det foregår mer en noen aner av lureri i AP

 • Nei, jeg vil snarere si mentaliteten minner om Sovjetunionen, Øst-Tyskland eller andre øststater under den kalde krigen i sitt senere stadium. Skjønt heller ikke den sammenligningen treffer særlig godt. I begge disse systemene var metodene langt mer gjennomskubare, ja tildels brutalt ærlige på en måte som kunne utløse motstand og refleksjon. Men sammenligningen med Sovjetunionen tross alt mest treffende fordi Hitler-Tyskland var et kortvarig krisefenomen, mens Lenin, Trotsky, Stalin langt mer slu og tålmodig og regimet de skapte ditto lengevarende. Det regime vi lever under uttrykk for en bare desto mer pragmatisk innstilling, men dermed også preget av desto mer langvarig indoktrinering og forgiftning av selve evnen til å reagere adekvat når det oppstår en situasjon preget av en «kamp for tilværelsen». Dette preger selvsagt også politiet. Om disse kravene til «åpenhet og inkludering» og «nysjerrighet på annerledeshet» kommer som instrukser ovenfra, så er det jo neppe heller vanskelig å få rekruttert den «politisk korrekte» sorten etter flere tiår med hemningsløs indoktrinering og propaganda rettet mot barn og unge. Dette nettopp i motsetning til mer åpenbart totalitære regimer hvor vel brutale metoder snarere virket mot sin hensikt. Disse kravene til politisk «egnethet» handler vel sånn sett først og fremst om å få eliminert evnt «politisk inkorrekte».

  • grygry

   Vanskelig å beskrive det mer korrekt i noen få setninger. En indoktrinering som har fått gå over så mange år, og som hele tiden har seilt under falskt flagg, har medvirket til at flertallet ikke en gang ser ut til å være klar over sin skjebne. Det er tungt å reflektere over de verdier den jevne nordmann er blitt frarøvet bare i løpet av en mannsalder eller to, og framtida ser heller ikke lys ut. Fremdeles opplever en at de som som stod i spissen for dette vanstyret av landet, blir framstilt som godhjertede og uegennyttige helter. Det er på høy tid at flere våkner opp og innser at statsstyrelsen må vurderes ut fra andre kriterier enn størrelsen på oljefondet.

 • Loke Sølvgård

  Når vi ser stjerneeksempel på maktmisbruk som dette så er det kanskje like greit at politiet ikke bevæpnes? Kan tenke meg at det er hvite, politisk ukorrekte nasjonalister – og det helst menn – som får seg en kule minimum i armen eller benet hvis hjernevaskede konstabler kan gripe pistolen på sekunder. Makthavere finner på en røverhistorie som grunn etterpå (de forsvarer hverandre), og rasismeanklager kommer jo bare når det er folk av annen farge som skytes, så…

 • Vidar Haugen

  KLART ulovlig opptreden fra politiets side! Det blir nå forfatta et skriv til Politidirektoratet, for å få avklart hvilke rettigheter (og plikter) vanlige, fredelige borgere har, bl.a. til å befinne seg på offentlig plass…

 • Tigeren

  Diktaturet Norge slår til igjen! Hvor ble demokratiet av. To ganger stemte vi imot EU-medlemskap. Idag er vi en koloni under EU, der vi må innlemme EUs direktiver automatisk i Norges lover. Anakronismen Stortinget, en overlevning fra 1800-tallet, ignorerer gang på gang folkets meninger, tar seg til rette, gir ifra seg suvereniteten over eget land og lovgivning, slipper inn over en million utlendinger i landet i løpet av kort tid, endrer befolkningssammensetningen dramatisk uten å spørre sin egen befolkning. maltrakterer velferdsstaten, raserer pensjons-og trygdesystemet vårt, for å finansiere masseinnvandringen.RYDD STORTINGET AV VEIEN – INNFØR DIREKTE DEMOKRATI !!!

 • Observator

  Den gradvise vridningen, mot aksept for venstreradikal outrert demonstrasjonsadferd i byen – startet egentlig f.o.m. Killengrens ansettelse – med tett tilknytning til AP. Tidligere, under Willy Haugli ble Blitzere og tilsvarende grundig klubbet ned i grus og asfalt. Men straks førstnevnte overtok, ble det innført «intelligent kreativ forhandlingsdialog». Kaffebesøk og boller. Og resultatene ser man jo, b.a. med en lakenkledd profet som gaulet trusler i hytt og vær, oppover Drammensveien. Og etterfølgerne av K., er jo stort sett PK-kosebamser. Haugli advarte jo for øvrig ganske framsynt og kompetent, om mafiautviklingen i Groruddalen, på tampen av tjenesten sin i 1993. Men dessverre, han ble ignorert.