Rykteflom etter svensk gravejournalists død

Skjermdump fra YouTube

Bechir Rabani er død, bare 33  år gammel, melder Samnytt. Han kom til Sverige fra Syria på begynnelsen av 80-tallet, men slekten hans var opprinnelig fra Palestina. Rabani var med på å starte Megafonerna, et medieprosjekt som gikk ut på å granske makten. Megafonernas videoer ble veldig populære og ble spredt hyppig i sosiale medier. Rabani var også kjent for å granske venstresiden, og særlig journalistenes hykleri og jakt på det de fremstilte som høyeekstreme. Dødsårsaken skal ha vært hjertesvikt.

Skjermdump fra Facebook

Rabani hadde blant annet som spesialitet å banke på dørene til journalister og redaktører fra dagspressen, som selv hadde hengt ut enkeltpersoner som høyreekstreme, og oppsøkt dem i sine hjem. Her banker han på døren til Expressens redaktør Thomas Mattsson:

 

På fredag meldte Megafonerna at Bechir Rabani var død, og at de ikke er sikre på årsaken. De viser til at rykteflommen om årsakene til hans død er så stor at de ikke vil kommentere det videre.

Skjermdump fra Facebook

Samnytt forteller at Rabani fikk stengt av sin facebookkonto kort tid etter at han gransket og forsøkte å konfrontere Robert Aschberg. Samnytt viser også til at Rabani hadde kontaktet Samhällsnytts reporter Egor Putilov:

Rabani hadde også jobbet med en gransking av Facebook og deres ansatte i Sverige, ifølge Samnytt. I sitt siste innlegg på VK (russisk sosialt medium) skrev Rabani at han ville komme med en avsløring angående Aschberg innen kort tid.  Det rakk han aldri. Han la også ut et tilsvarende innlegg på Megafonernas side på Facebook:

 

Her er video fra besøket hos Aschberg, publisert 9. desember i år:

 

Flere alternative nyhetssider og blogger i Sverige skriver om saken, og spekulerer i om dødsfallet var naturlig, eller om det kan ha politiske årsaker. Siden News Voice skriver på lederplass at «dødsfallet kommer som et sjokk for medborgerbevegelser i Sverige, bestående av svensker og innvandrere som har bestemt seg for å bekjempe meningsundertrykkelse og som vil jobbe for et åpnere samfunn med ærlig dialog. Mange som arbeider med disse målsettingene lurer på om dødsfallet var en tilfeldighet eller en bevisst handling, og det er mye spekulasjon rundt dette på nettet og i sosiale medier.»

Det er særlig den lovede avsløringen i forhold til Aschberg som skulle komme innen et døgn som vekker mistanke på alternative mediesider.

.

 

 

 

 


Publisert: des 30, 2017 @ 1:47 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • invernes

  Nå har jeg hørt mange skremmende fortellinger fra svensker ang Aschberg og hans kontakter med div mafia så ingenting forbauser meg lenger.
  Dersom det blir lagt lokk over saken er jeg ikke i tvil om at han ble drept, han ble og truet av pampene fra Aftonbladet, Sverige begynner å revne som sagt og diktaturet nærmer seg gradvis.

  • Psilly

   https://www.expressen.se/debatt/sverige-tvattade-lenins-blod

   Denne familien er ikke god, Robert har jo fortsatt tradisjonen med å pervertere samfunnet. At disse folka skulle ha noen som helst problemer med et par lik i lasten finner jeg usannsynlig.

  • GHjo

   Man kan vel med 100% sikkerhet gå ut fra at denne varsleren Rabani, har fått “Et tilbud han ikke kunne si nei til”.
   Olof Palme, fikk et slikt tilbud, av, kan man si, motsatt grunn.

   • invernes

    Tiltredes.

  • Balalaika

   En ting er ihvertfall sikkert, og det er at hvis det er i interessen til de ‘rette’ vedkommende i de svenske myndigheter å fornekte fakta, og skjule det – så vil det bli gjort. Det er bare å begynne å lese om Osmo Vallo saken, og spesielt se dokumentaren som ble laget av Striptease/Uppdrag granskning om saken: https://sv.wikipedia.org/wiki/Striptease_(TV-program)

   Her ser man hvordan personer innen justis og politi står sammen når det gjelder.

 • Balder Vonbrot

  Trist!
  Jeg så tilfeldigvis videoen hans om Robert Aschberg nå i dag morges.
  Den anbefales på det varmeste!
  Venstre-bermens metoder under lupen.

  • bno1953

   Enig såogså den. Svært god og opplysende. For en ordenlig drittsekk, men overrasker meg ikke.

 • Terje Bakken

  Alle «aksjoner» i norsk MainStreamMedia vedrørende meninger, nettroll eller netthat – har vært å oppsøke, ringe eller konfrontere de som blir satt i bås tilhørende ytre høyre. Man skal ikke levd særs mange år for å se at hat, vold, mobbing, trakassering eller tarvelig oppførsel går til høyre, som til venstre. Derimot, i Norge – har ALL føring i kampen mot tusen merkelapper som går innunder dårlig stil – blitt rettet mot høyre. Brunbeising og offentlig heksejakt – går kun en vei.

  Det er av grunner at nyrasismen har fått vokse seg stor og mektig i Norge. Over streker innen stil – eller, lover og regler? Det har gått begge veier. Men, det er kun en vei som blir lyst opp. Det er kun en side som skal bekjempes. En lik pekefinger blir aldri ført! Urett fra «de riktige?» Denslags skal aldri benevnes. Ved hver demonstrasjon – ved diskusjoner over nettet – er det kun slarv eller over streker fra høyresiden som blir opplyst og portrettert.

  Venstresidens mennesker blir aldri merket som bærer av hat – de blir aldri sett på som troll eller egoister. De er alle sammen rettskafne magiske engler – som er bærer av det gode. Disse kan aldri få nok klapp på skulder – disse kan aldri få mettet seg og sin egoistiske grådighet nok – så det går sport innen suggesjon ved å løfte opp trosfeller – slik at de kan henge seg på varmen innen saueflokken. De selv opphøyede guder som elsker hverandre mer enn fedreland? Disse som til en hver tid proklamerer at de er så for ulikheter – lever og ånder for å kunne føle makten av å trampe på de andre annerldestenkende!

  Venstresiden – Truer de, eller utfører vold? Er det jo med merket innunder «god grunn» – som, blant annet «Ingen toleranse for intoleranse», er alle midler lov. Om så mennesker med andre meninger ender opp med brukket nese, uglesett i lokalsamfunn – eller, må fratre fra embete eller jobb? Så er det jo ytterst fortjent må vite…

  Vi bor i et land hvor Lars Gule, terrorist og yppersteprest innen dårlig stil – visstnok koordinerer kampen mot hatretorikk! Ingen, og da mener jeg ingen – har vel ytret seg så elendig, med så mye grums og merkelapper som denne gale Gule innen kommentarfelt. Så kan man se på hvilken trang media har til å løfte opp mennesker som har et forferdelig tankegods og opptreden – men, de blir løftet opp uten skyldspørsmål eller pekefinger. Så lenge de kan danderes innunder noe som «bygger på saken» massemedia vil skal spinnes som korrekt? Så blir det slik. Alle andre blir derimot granskes – hvor fortid blir satt under lupen. Man skal ikke lenger enn til Faten Mahdi Al-Hussaini og hennes hat. Man kan ta en titt på Sumaya Jirde Ali? Disse blir løftet opp – disse har ikke blitt bortvist grunnet meningsytringer som skurrer, de har blitt båret helt «til topps» uten å få et eneste ene vanskelig spørsmål.

  Venstresidens massemedia opptrer med pekefinger og kritisk blikk mot de som tenker, føler eller fører annerledes. Like fult bruker man fortsatt ordelags som at vi er alle like. Like fult støttes det opp om kampen for likeverd og likhet, hvor man må lære og forstå ulikheter. Ser man for seg offentlige ansatte reise seg opp og si at de mener løgnen om innvandringsstopp er kvalmende? Ser man for seg at kulturpersonligheter sier at de har fått nok av lykkejegere innen asylgalskapen? Selvsagt ikke.

  Det eneste ene som føres – er at de som skriker høyest, er like tilhenger av like barn leker best som alle andre. Derimot – har de en utøvende makt, hvor de kan spinne propaganda og formane seg og sitt innunder «det eneste ene rette». Venstresiden ser alltid opp til seg selv, eget speilbilde – som bærer av det eneste ene rette av meninger. Meningsmotstandere skal stigmatiseres – hvor ALLE midler visstnok forsvares.

  Se på hvor mange journalister som har bedervet andre mennesker liv basert på rykter og løgn – hvordan det viser seg at mange av disse faktisk har egne svin på skogen. Se på politikereliten – se hvor mye elendighet de har skjult – se hvor mye eliten pisker andre, mens de selv utfører faktisk elendighet ovenfor andre?

  Forakten mot MSM og politikere på Stortinget har ikke minsket de siste årene, snarere tvert imot. Heldigvis – er det nå aviser og journalister som våger å løfte opp alt grumset som har blitt tilsidesatt og gjemt. Det er ikke lenger fri bane for «de fromme eneste ene rette» innen å trampe på andre mennesker. Det er tid for å slå tilbake – det er tid for å motbevise oppgulp, løgner og villskapens føleri….

  «Hvorfor kan man ikke få stoppet Resett – HRS eller Document? – de er jo rasister, nazister og alskens av de dårlige benevninger – stopp disse, stigmatiser, la oss alle skrike» …

  Hvor vidunderlig er det ikke å se at Resett øker i omfavn og status? Vel, ikke for MSM og eliten. Derfor vil disse treller av eget selvbilde også bruke enhver anledning til å snakke ned, eller merke Resett som lite velsmakende. Saueflokken rakner – AP faller på meingsmålinger, og – journalister som har hengt uskyldige år etter år, får plutselig slite grunnet egen elendig føring og stil. Veien er fortsatt lenger enn lang – men, pendelen har snudd. De engang ærverdige journalister med politisk korrekt stemme til de rette partier – møter penn slik det engang var ment: Som mektige sverd for å bringe sannheten til overflaten.

  De fordrukne rødvinssnobber med partiboka i orden, kan ikke lenger løpe ifra ansvaret innen makkverk innen propaganda og tilsløring …

  Neste gang er det nok NRK, Dagbladet eller VG som vil få isende sannhet til nakke. Nestemann til gapestokk – blir garantert disse som har hengt andre til hånende latter – mens deres egen føring har vært dobbelt så tarvelig og ille… …

  • bno1953

   Du tar opp mye her som er interessant og ulike vinklinger til ettertanke. Takk!

  • Infowarrior

   De du oppsummerer har en fellesnevner, de er eller har vært kommunister alle sammen.

   • F M

    Riktig!
    Og da må man deretter undersøke hvem som var opphavet til kommunismen og hvorfor!

 • Kjell Svensen

  Helt unødvendig å starte spekulasjoner, det må jo være ganske enkelt å finne ut av hva som egentlig forårsaket døden i dette tilfellet.

  • Infowarrior

   Ja det kan du si, det finnes det måter å drepe et menneske på som ikke ser ut som drap.

   • Kjell Svensen

    Hvorfor må et drap være «avansert» når det ikke er mulig peke ut gjerningsperson?

    • Infowarrior

     Nå spekulerer du, politiet har gode metoder for å avsløre evt gjerningsmenn hvis det er et drap.

     • Kjell Svensen

      I så fall ble jo ikke slike metoder brukt for å oppklare Palme drapet.

     • Chou Zi

      De har ikke lov til det, i et såkalt demokrati som her i Vest-europa legges forholdene til rette for all slags avskum.

     • Kjell Svensen

      Nå var det vel ikke «avskum» som tok ut Palme…..

     • Jens Bjørneboe

      Åstedsgranskning har utviklet seg en god del siden Palme.

     • Kjell Svensen

      Det var ikke meningen at Palmedrapet skulle bli oppklart, så enkelt kan det jo sies.

   • bergenser

    Jaså, kan du nevne noen metoder?

   • Chou Zi

    Kan du utdype dette ?

 • Tor Anders Engen

  Aschberg er en person som angriper folk med forskjellige metoder. Men er en så feig person at han ikke tør å bli kontakt på telefon. For da må han stå til ansvar og forsvare den han driver på med. Dette er et ynkelig menneske

 • Geiserik

  Sverige er vel det landet der det er vanskelig å ytre seg, spesielt om du ikke er innenfor de politisk korrekte grensene for hva som er godkjent eller ei. Jeg tror det er en del ytterligående venstreekstremister i Sverige som sikkert er villig til å gå veldig langt i å holde motstemmer nede for enhver pris. Når disse kreftene blir utfordret med sannheten kan de selvfølgelig bli desperate. Jeg tror Sverige har vært lenge nok i tåkeheimen og under maktmisbruk fra krefter på venstresiden. Sverige er blitt misbrukt for å fremme en bestemt type politikk som ikke skal utfordres. Meningsdiktaturet har ligget som en tung regnbyge over landet i flere tiår. Med slik en forrakt for annerledes tenkende blir maktarrogansen tydelig. Hatet mot opponenter kan da ytre seg i voldeligheter. Makt korrumperer. Makt gir masse fordeler og enkelte er villige til å gripe makten og ikke minst bruke den for hva det er verdt. Med slike mennesker blir enkeltindivider, som står i veien for deres maktbegær, noe som ikke har livets rett. Spesielt kan visse mennesker føle seg så sikre i sin egen agenda og virkelighetsboble, som følge av at motstemmer er blitt holdt nede og stemplet og ikke fått lov til å komme frem i lyset, at de kun har forrakt for annerledes tenkende. Når det da kommer et enkelt individ som står opp i mot maktdiktaturet og hjernevasken, lever vedkommende farlig. Det sier seg selv. Det hele er tragisk at demokratiet har blitt salderingsposten i Sverige og vesten, alt for å tekkes en selvhøytidelig maktarrogant elite som ikke tåler motstemmer. Sverige har også tradisjon for steilere fronter mellom høyre og venstre siden enn feks. Norge. Ordet rasist sitter løsere og har en mye større negativ konsekvens for den det gjelder, spesielt sosialt. Nærmest grønt lys til å misshandle personen.

 • Infowarrior

  Dødsårsaken er fortsatt ukjent, selv for nærmeste familie. Det at det skulle være hjerteinfarkt er bare spekulasjon.
  http://www.friatider.se/bechir-rabanis-familj-vi-har-inga-svar-nu

  • Karl Bedding

   Antydningene om at han skulle være tatt av dage er ihvertfall spekulasjon.
   Helt utrolig at rykter og konspirasjonsteorier som dette får spre seg før det
   er klart hva den egentlige dødsårsaken er.

   • Infowarrior

    Spekulasjonene er velbegrunnet. Bechir Rabani sa selv i en video for en uke siden at han håper at han får en bra begravelse etter hans nye avsløringer, men han døde dagen før avsløringene ble publisert.
    Han ble også advart av sikkerhetstjenesten om at han ble overvåket, hvem som overvåket han kan vi bare gjette på.

 • Robin Haug

  Kruttsterkt!

 • Avatar

  Å få PK Sveriges helsevesen til å ta en objektiv obduksjon av denne kan vi vel bare glemme.
  De fleste giftstoffer generer i siste instans hjertesvikt!

  • F M

   De finner dessverre ingenting om drapet er begått av feks microbølge strålevåpen.
   Det er stort sett slike våpen som i dag blir brukt til å eliminere plagsomme dissidenter..

 • tore

  Sverige er et tapt land. Makten passer på hverandre.

  • Chou Zi

   Vest-europa er et tapt land.

 • OlaPedersen

  Sverige har mistet en helt.

 • Gj

  Another trouble maker neutralized by the Swedish deep state. (Makten bak makten)
  Takk for at dere i Resett har dekket dette.
  R.I.P Bechir Rabani.
  You were a brave man! An inspiration to all seeking truth and justice.
  Thank you.

 • per berge

  Det vil i såfall ikke være første gang ett politisk atentat utføres i Sverige. Olof Palme blei ikke skutt av en fyllik.

 • Mens det svenske folk holder minnemarkeringer i flere byer foreligger det total medietaushet om dette i de etablerte mediene.
  https://uploads.disquscdn.com/images/476d60d5cfc57cc35c363795a15f6cf41c1a7b3e2cf39d8b5cb7cd653ebd3d73.jpg

 • JanRunarBrunsvik

  Hadde ikke hørt om denne personen før jeg leste om han her. Så på videoene og må si jeg fikk sansen for fremgangsmåten og målene. Det står respekt av å oppsøke hjemme for å intervjue, de som selv gjør dette mot andre. De fortjener å få smake egen medisin, men slik jeg forstod det var de ikke videre begeistret for å bli oppsøkt privat. Det kalles hykleri enkelt og greit, direkte pinlig og ytterst avslørende. For ikke å si feigt. Men slik blir det vel når de har bakt seg selv inn i troen på at de er «de gode» og forvalter den rette moral og dermed kan behandle «de andre» etter eget forgodtbefinnende fordi de tilhører de onde eller dårlige menneskene.
  Det høres dog litt søkt ut at dette skal være et mord for å fjerne en brysom stemme, det blir litt vel langt ut i paranoialand for meg. Jeg vil bli virkelig overrasket om så skulle vise seg å være tilfelle.

 • Tor Anders Engen

  Personen er blitt truet av Aschberg sin kone. Det er også blitt lagt inn politianmeldelse på Aschberg. Ingen i Svensk media vil fortelle om trusler eller politianmeldelsen. Dem dekker bevisst over dette. Noe som også norsk media gjør.

 • Du går ikke ustraffet til angrep på «De Utvalgte».