Pusterom

PHOTO / PASCAL POCHARD-CASABIANCA

Last updated on September 4th, 2017 at 05:07 pm

De færreste klarer alvor og politikk fra morgen til kveld. Vi trenger mat, sex og underholdning. I en kommende spalte har vi tenkt til å gi dere det. Men vi er avhengig av en dugnad. Går noen av dere ofte på restaurant, liker dere å skrive og har meninger om mat – da vil vi gjerne høre fra dere. Er dere gode på vinsmaking? Ølkjennere? Har du et feriested å anbefale? Tv-serier er en annen ting folk liker tips på. Hva er verdt å se? Når kommer den neste House of Cards?

Og så var det sex og samliv.. Skal vi tro VG og Dagbladet liker folk å vite hva det annet kjønn tenner på. Hvordan holde på typen, eller finne en partner på nett? Vel, så får da Resett skrive om det også. Er du terapeut, psykolog eller har du bare mye «praksis» i sex og samliv. Bli spaltist hos oss. Vi kan ikke love økonomisk kompensasjon, men du vil få promotering.

Ta kontakt på resett@protonmail.com


Publisert: Sep 4, 2017 @ 5:07 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Redaksjonen

Latest posts by Redaksjonen (see all)