U.S. President Donald Trump, First Lady Melania Trump, their son Barron (R) and Trump's grandchildren Arabella (obscured) and Joseph walk from the Oval Office of the White House in Washington, U.S., before their departure to Camp David, August 25, 2017. REUTERS/Yuri Gripas
annonse
annonse

På fredag 25. august dro president Donald J. Trump til Camp David sammen med sønnen Barron og sin betydelig yngre kone Melania Trump, som uvanlig nok var kledd i en forførende, ermeløs strikkekjole fra motehuset Missoni. Noe kontinuitet var det imidlertid hos det uforutsigbare presidentparet. Melania gikk nemlig i matchende oransje stiletter fra sin favoritt Manolo Blahnik. Sønnen Barron brukte nok engang beige Gucci sandaler til en pris av $480 (omtrent 3900 kr.)

Breitbart 27 Aug 2017

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon