Velkommen til Resetts kortfilmformat!

Det betyr ingenting hvem du er. Men vi er interessert i hva du gjør. Eller har gjort!

Har du en film på lur, en video du er glad i, men som fikk altfor kort liv? Det var flott da den ble vist, eller det burde ha vært flott, eller den burde ha vært vist.. nå har du muligheten til å få filmen din vist på Resett. Vi ønsker forskjellige uttrykk: sort, hvitt eller farger, nytt eller gammelt. Mangfoldig, fargerikt!

Resett ønsker å vise filmer med en fellesnevner. Det bør handle om frihet, direkte eller indirekte, i enhver tenkelig eller utenkelig form. Drømmer om frihet, feiring av frihet, mangel på frihet, berøvet frihet, avkall på frihet, dette er et romslig og inkluderende format. Raust vil noen si.

Kanskje er du ergerlig på NRK eller andre mediekanaler, en kortfilmfestival eller Fritt Ord?
Resett møter deg med fordomsfritt sinn. Vi skal se filmen din og gi deg svar.

 

 

«Den Sunne Fornufts Opprør» (16 min). Regi: Sturla Ellingvåg

En oppveksthistorie i heavyrockens tegn fra 1980-tallet til i dag i Norge. Kortfilmen er en sterk politisk kommentar med fokus på arroganse i politikken og fokuserer på ærlighet, sunn fornuft og individuell frihet. Filmens mål er å gi et historisk bidrag til våre fremtidige generasjoner: For at dere skal vite hva vi har vært igjennom.

 

 

 

 

 

 

 


Publisert: des 18, 2017 @ 12:19 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Resett TV

Latest posts by Resett TV (see all)

  • Mikkel Dobloug

    Det var så få kommentarer her at jeg må nesten bli den første til å si noe. Jeg likte filmen godt, veldig mye arbeid som ligger bak all filmproduksjon, så det er et imponerernde stykke arbeid som ligger bak. Liker fortellerstemmen som tar oss igjennom en reise fra ungdom til frie voksen. Ser frem til flere slike filmer fremover

  • Kristine

    Dette ble litt i drøyeste laget for min del. Problemer i et samfunn vil det alltid være. Men så håpløst er det ikke. Og barn som vokste opp på nittitallet hadde alle de samme mulighetene til å lykkes og fikk utfolde seg grenseløst. I hvert fall jeg er jeg takknemlig og glad for å ha vokst opp i Norge. Her får man hjelp når man er syk og alle barn har like rett til lik utdanning. Takk Norge.