Del

Det betyr ingenting hvem du er. Men vi er interessert i hva du gjør. Eller har gjort!

annonse

Har du en film på lur, en video du er glad i, men som fikk altfor kort liv? Det var flott da den ble vist, eller det burde ha vært flott, eller den burde ha vært vist.. nå har du muligheten til å få filmen din vist på Resett. Vi ønsker forskjellige uttrykk: sort, hvitt eller farger, nytt eller gammelt. Mangfoldig, fargerikt!

Resett ønsker å vise filmer med en fellesnevner. Det bør handle om frihet, direkte eller indirekte, i enhver tenkelig eller utenkelig form. Drømmer om frihet, feiring av frihet, mangel på frihet, berøvet frihet, avkall på frihet, dette er et romslig og inkluderende format. Raust vil noen si.

Kanskje er du ergerlig på NRK eller andre mediekanaler, en kortfilmfestival eller Fritt Ord?
Resett møter deg med fordomsfritt sinn. Vi skal se filmen din og gi deg svar.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

 

 

«Den Sunne Fornufts Opprør» (16 min). Regi: Sturla Ellingvåg

En oppveksthistorie i heavyrockens tegn fra 1980-tallet til i dag i Norge. Kortfilmen er en sterk politisk kommentar med fokus på arroganse i politikken og fokuserer på ærlighet, sunn fornuft og individuell frihet. Filmens mål er å gi et historisk bidrag til våre fremtidige generasjoner: For at dere skal vite hva vi har vært igjennom.

 

 

annonse

 

 

 

 

annonse

 

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører