- Resett - https://resett.no -

Muslimske kvinner truer ansatte i tysk svømmehall

Ansatte ved en svømmehall i Hanover i Tyskand ble truet og trakasserte etter at de ga muslimske kvinner beskjed om å ikke benytte bassengvannet til å farge håret, eller bruke jeans og andre ytterklær i vannet.

De ansatte skal ha sagt at de også ble truet av de muslimske kvinnenes mannlige slektninger. Dette fremkommer i lekkede konfidensielle dokumenter fra et møte i en av byens komiteer. Talskvinne for bystyret, Ulrike Serbent, bekrefter at kvinnene som skapte problemene var muslimer. Dette rapporterer Die Welt [1].

Hendelsen ble først ikke publisert. Serbent sier at dette var fordi man ville unngå fremmedfrykt.

annonse

– Vi ville unngå å skape en fremmedfiendtlig tone, sier hun.

De muslimske kvinnene skal ha benyttet vanlige klær i bassenget og brukt vannet til å farge håret sitt. Dessuten tok de med mat og hadde “picnic” ved bassengkanten, og de etterlot seg store mengder søppel. Hendelsen skal ha funnet sted på svømmehallens kvinnedag, som er blitt innført etter press fra den muslimske minoriteten i byen.

Kjønnssegregeringen ventes å fortsette ved svømmehallen i Hanover, men i Marseille i Frankrike har en muslimsk kvinnegruppe forårsaket kontrovers da de foreslo en dag i svømmehallen kun for kvinner i burkini [2]. Dette forslaget ble umiddelbart sablet ned av lokale myndigheter.

Tyske svømmehaller har dessuten sett en sterk økning i seksuelle overgrep. I en lekket rapport fra Düsseldorf [3] kommer det frem at antall seksuelle overgrep mot barn i svømmehaller har økt dramatisk.

annonse
[4]

– Overgriperne er for det meste innvandrere, heter det i rapporten.

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826