- Resett - https://resett.no -

Twitter har suspendert kontoene til to ledere i Britain First

BBC [1] rapporterer at lederen av Britain First, Paul Golding, og hans nestleder Jayda Fransen, er blitt blokket av Twitter som en konsekvens av nye regler gjeldende såkalte hatytringer.

Organisasjonens offisielle Twitter-side er også stengt. Ingen kan nå se de gamle Twitter-postene til lederne og organisasjonen.

Stengingen av kontoene kommer i etterkant av at Fransen delte tre videoer, som skal ha forestilt muslimsk vold, og som president Trump senere delte. Dette fikk britenes statsminister Theresa May til å kommentere og hun fordømte delingen [2] og organisasjonen, som hun kalte “hatefull”.

annonse

Golding og Fransen ble tidligere denne uken arrestert for en annen hendelse i Nord-Irland.

Twitter kommer nå til å stenge alle kontoer som “mishandler og truer andre med deres profil, informasjon, inkludert brukernavn, navn eller biografi”. Twitter annonserte dessuten i oktober at de vil bli strengere mot “hatefulle” bilder.

Generasjon Identitet har også fått sine Twitter-kontoer i Storbritannia stengt. Et flertall Twitter-kontoer i USA, Storbritannia, Canada og Sverige skal være rammet.

annonse

Twitter er blitt kritisert for å målbevisst gå etter konservative brukere og å sensurere poster merket med hashtaggen #DNCLeak [3], omhandlende lekkasjene i forbindelse med den demokratiske valgkonvensjonen. De er også beskyldt for å være intolerante overfor kritikk av islam [4].

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474