Søndag kveld kommer premieren på Resetts nye talkshow, med Sturla Ellingvåg som vert

Sturla Ellingvåg, her på reportasjereise for Resett i Kazakhstan

Resett har på under et halvt år gått fra å være ingenting til å bli en av de desidert største aktørene blant de som ofte kalles «alternative medier». Resett ruller videre, og er nå ved en ny og viktig milepæl for den videre utviklingen av Resett som et allsidig medium for folk flest.

Søndag klokken 21 er det nemlig duket for premiere på Resetts nye, ukentlige talkshow, med Sturla Ellingvåg som vert. Ellingvåg har lenge vært fascinert av formatet talkshow og ønsker å kombinere det klassiske formatet med innovasjon fra plattformer som YouTube og Twitch.

– Jeg har tenkt på dette i mange år. Jeg har bodd i USA og har alltid hatt sansen for talkshow. Man har forsøkt å etterligne amerikanske talkshow i Norge, men jeg savner toveiskommunikasjon. Youtubere og twitchere har de siste årene skapt nye, spennende arenaer som inkluderer seerne, sier Ellingvåg til Resett.

For ham er det viktig at Resetts talkshow blir en arena der alle får muligheten til å dele sine tanker.

– Vi skal kombinere det tradisjonelle talkshowformatet med det elementer youtubere gjerne benytter seg av. Fordelen youtuberne har er toveiskommunikasjon og det er dette Resetts talkshow vil dreie seg om, å gi folk stemmer og utløp for frustrasjon. Folk skal bli hørt og få perspektiv. Det har jeg sansen for, sier Ellingvåg.

– Hvem er så Sturla Ellingvåg?

– Jeg er samfunnsengasjert, bor i Florø på Vestlandet og jobber både som lærer og historiker. Gjennom forskningsstiftelsen Explico skal vi blant annet om to uker åpne en vikinggrav i Italia for å ta DNA og sjekke om familien opprinnelig kom fra Norge, forteller Ellingvåg.

Talkshowets ukentlige episode kommer til å ha et tilbakeblikk på ukens nyheter som et fast innslag. I første episode nå på søndag skal den nye likestillings- og diskrimineringsloven drøftes.

– Vi skal først snakke med Helge Lurås og Mikkel Dobloug, vi skal diskutere den nye «krenkeloven». Også blir det tilbakeblikk på uken nyheter. Skei Grande-saken og siktelsen mot tidligere fiskeriminister Ludvigsen kommer til å være sentralt.

Sturla Ellingvåg håper mange vil følge allerede første episode, men er forberedt at det tar tid å bygge opp en stor seermasse. Han understreker samtidig muligheten for publikum til å være med å diskutere som en av programmets store styrker.

– Talkshowet vil gå på ukentlig basis, hver søndag klokken 21, med muligheter for å diskutere på Facebook og YouTube etterhvert som videoene blir lagt ut, akkurat som de gjør det på Tucker Carlson hos Fox. Vi starter i det små og med enkle virkemidler, men her er det utviklingspotensiale. Programmet kan selvsagt også ses i ettertid. Vi gleder oss og håper mange vil bli med på sendingene, avslutter Ellingvåg.

Tune inn på resett.no på søndag kveld for å finne linken til sendingen.

 


Publisert: jan 14, 2018 @ 10:28 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 • Infowarrior

  Resett er nødt til å bli en kjempesuksess, ikke rart Spetalen satte penger på det her.

  • KriKra

   Men hvordan tjener de penger?

   • vidar1971
   • Svein Svendsen

    Bl.a. ved støtte fra lesere. Hvordan dette kan gis er forklart under fanen «Støtt oss!» nesten øverst på siden.

    • Terje Hauger

     Det kjennes litt rart å skulle donere penger til Spetalen?! Tror ikke jeg gidder det.

     Hva om man heller kunne kjøpe aksjer i resett? Eller i noe annet som Spetalen kunne friste med?

     • Lars Eriksen

      Du vil nok ikke donere penger til Spetalen. Du vil nok donere penger til resett slik at de kan tilby et mest mulig optimalt produkt for opplysning. Og det er nok ikke Spetalen som er skurken her. Han har brukt shitload of money for å få resett etablert. Nå er det opp til lesere og seere om å holde resett oppe. Er nok av den oppfatningen at Spetalen og Andersen har lagt cash på bordet IKKE for kjapp gevinst, men for å etablere et medie som ikke fungerer som en slags ikke-seksuell journalistisk hore/gigolo til ap spesielt og venstresiden generelt. Det overlater man til slike 《sannhetssøkende》 personer som Marie Simonsen, Anders Giæver, Aslak Eriksrud, Arne Strand, Thor Gjermund Eriksen, Magnus Takvam. Hege Ulstein.

    • Roy Thorbjørnsen

     Oppfordrer alle til å støtte resett, hrs og document. Vi trenger sannferdige nyheter her i landet.

 • Gj

  Gonna watch that for sure. Looking forward to it.

 • vidar1971

  Dette høres ut som en brilliant plan!!

  Dette kan jo rett og slett skape magi. FOLKEMAKT!!!

 • Lars Pedersen

  Herlig. Dette har jeg ventet på. Fox har fått det til i USA og Resett følger på. Jeg tror dere har et kjempepotensiale her i Norge. Jeg er så dritt lei politisk korrupt media og underholdningen deres at jeg kan ikke få sagt det. For å være helt ærlig var jeg lei for 15 år siden også, så jeg har sett mindre og mindre av elendigheten enten vi snakker om Skavlan, Senkveld, Nytt på nytt, Grosvold, Lindmo, Trygdekontoret eller annet. Dette er ren søppel og har sammen med «nyhetsdekningen» deres vært med å bygge opp et enormt hat for NRK og andre media.

  Gi meg gjerne lett underholdning i tillegg til fornuftige artikler, virkelige nyheter og avsløringer. Kort sagt fortsett som dere har startet. Resett er veldig bra!

  • selma

   Enig med deg ang. NRK. Jeg sluttet å se for flere år siden. Fordummende underholdning som de tror massene har godt av.
   Gleder meg til søn. kl. 2100

   • tomnico

    Krigkastingssjefen har satset stort på på å sende SVs morgenmøte Politisk kvater, SVs ettermiddagsmøte Dax18 , SVs kveldsmøte Debatten og det som ikke ble tid til å diskutere i disse programmene ble puttet inn SV-revyen kl 1900 og 2100 med reprise kl 2300 – seerne orket ikke dette SV-mølet og rømte fra kanalen.

    • selma

     Jeg kan ikke forstå at en borgerlig regjering ikke har gjort noe med NRK-monopolet og dennes ensidighet for lenge siden.

  • Per Johansen

   Etter noen år utenlands, sluttet jeg å bli hjernevasket av den norske sosialdemokratiske nyhets- underholdningsbobla for godt. Skal si man våkner av å se verden fra andre vinkler!

  • Echnatonus

   Jeg er nok noe yngre enn deg, og ligger derfor noen år etter (eller kanskje jeg ligger forran?). Det siste året har jeg virkelig fått opp øynene for hvor kraftig propagandaverktøy underholdning er. Jeg håper vi kan gjøre min generasjon, og den kommende gen, mer bevisst i sitt valg av underholdning.

 • invernes

  Ja dette blir spennende gleder meg 🙂

 • Joakim Karlsen

  Et stort skritt i riktig retning. Jeg håper på gode refleksjoner og tankevekkende innhold. Herland rapporten kommer i tankene her, hun har vært enestående og ensom ledestjerne på dette området i Norge. På høy tid at man får giret opp et par hakk ift å avdekke sannhetsvegringen og operatørvirksomheten som råder i norsk msm(manipulerte samfunnsmeninger). Måtte dette bli en trend som utvikler seg videre.

 • Henning Jakobsen

  Gleder meg..!!

 • Mona Ostby Beck

  Lykke til! Dette blir interessant. Ikke lag intervjuene for langdryge om de ikke er fulle av komikk og latter. Bare et tips.

 • Hanne Jensen

  Det blir kult om dere får inn litt politisk ukorrekt humor, i kontrast til den politisk korrekte humoren på for eksempel Nytt på Nytt. Til nå er det vel spesielt kommentarfeltene som har bistått landet med politisk ukorrekt humor.

  • funkyvc

   Kjøre på med litt vitser om jøder og kreftsjuke barn. Kva er vel meir politisk ukorrekt enn det?

   • Hanne Jensen

    så aggressiv du er da……

 • Anatol Himan

  Kanonbra

 • leonidas88

  Resett har allerede rukket å bli en hodepine til de feile folkene, slik skal det være. Det blir vanskligere å knekkes når de er drevet av slagferdige folk.

 • Morild

  Kjempebra! Det her lover godt!
  Tror nettopp det her har vært et savn hos mange.
  Med seriøst opplegg og sakene i første program ser det svært lovende ut.
  Håper det blir en suksess, og lykke til! 🙂

 • Morild

  Du har visst lagt ut to identiske linker til Victor Davis Hanson.
  Kan jo ha vært for riktig å poengtere hvor bra han er, skjønt jeg tviler 🙂
  Du har sikkert en annen link på lager.

 • W.Kirkehøyden
 • Richard Krogstad

  Dette blir helt sikkert helt strålende 🙂

 • Frankie

  Dette blir spennende!

 • claw dia

  aha,en slags norsk verjon av infowars? dette blir interessant…hmm

 • LarsFlakstad

  Så flott !
  Gleder meg til følge med på dette 🙂

 • Lars Eriksen

  Flott at Resett tenker nytt og kommer med engasjerende måter å kommunisere på.Det er MYE å ta tak i.
  Jeg savner et forum hvor vi fritt kan debattere andre saker enn kun artiklene som står skrevet.Fint å ha ei tankesmie med god takhøyde,som på Hegnar Online.
  Det blir spennende å se dette nye programmet på Resett!

 • Demokrati & Ytringsfrihet

  Litt usikker på om Victor Davis Hanson regner seg selv som å stå på venstresiden. Når det er sagt; så har jeg sett mange YouTube klipp med VDH. Hans analyser og kommentarer er vel verd å studere – masse på YouTube som sagt.

  En annen, som definitivt står på venstresiden er briten Brendan O’Neill. Han har noen helt fantastiske foredrag og debattinnlegg på YouTube. Særlig verd å se er de hvor han forsvarer ytringsfriheten og kritiserer PK-fenomenet.

 • Stokke123

  Gleder meg!

 • per berge

  Spennende

 • Kåre Hansen

  Skal se.

 • Marit

  Fantastisk! Fikk den ikke med meg, hvor kan den ses nå? Jeg har lenge fulgt både Info Wars, Trump-deplorables videoer og en rekke andre på You tube. Ble hekta på Fox også da jeg var i USA sist. Orker ikke se på noe som NRK eller TV2 debatterer eller intervjuet mer. Det er propaganda og så ensidig vinklet politisk at jeg blir fysisk kvalm. Hetsing av alt fra Trump til Sylvi Listhaug og alle som stemmer FrP er også så hakk i plata. Vi som har forlatt venstresiden har savnet en mediaplattform for oss nå til høyre.