Del saken
 • 95
 •  
 •  
 •  
 •  

På Resett Talkshow i dag skal vi snakke med Hanne Nabintu Herland om hvordan det går med henne i USA for tiden. Vi skal snakke med Cemal Knudsen Yucel i Ex-Muslims of Norway – og så skal vi få høre om hverdagsrasisme og lære om kulturell appropriasjon av Thomas Talawa Prestø.

Resett Talkshow har laget nettsider.

Det er fint med YouTube og Facebook, men plutselig er man ute i kulden.

Husk å velge Subscribe/Abonnere på YouTube og Facebook channel!

www.resett-talkshow.no

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 95
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]