Del saken
 • 84
 •  
 •  
 •  
 •  

Det blir ingen livesending i dag, på grunn av reisevirksomhet. Istedet får du se et intervju i opptak med den omstridte aktivisten Tommy Robinson, og mot sommeren satser vi på å få med Robinson live. Da blir det muligheter for å stille spørsmål direkte via chat.

Britiske Tommy Robinson er en av grunnleggerne, og tidligere leder av English Defence League (EDL) i Storbritannia. Han var også en kort periode nestleder i det britiske Freedom Party. Han forlot EDL i 2009, og innledet et samarbeid med tenketanken Quilliam Foundation, for å finne andre metoder for å motarbeide islamsk ekstremisme. I 2015 ble han involvert i utviklingen av Pegida UK, med formål om å stanse islamisering av Storbritannia. Han er i dag skribent hos Rebel Media.

I dagens opptak snakker Robinson blant annet om hvorfor han forlot The Quilliam Foundation.

Vi får høre om hva han synes om måten han blir fremstilt på i pressen, og hva han synes om media generelt. Han forteller også om hvorfor han stiller seg opp foran rettsbygninger med mikrofon og kamera, for å snakke med tiltalte i voldtekts- og overgrepssaker. Videre forteller han mer om den nye organisasjonen 120 dB, som ble startet av kvinner og som vokser lynraskt. Han deler også sitt syn på engelsk politikk og forteller om sine planer videre.

Følg med kl. 21.00!

https://www.youtube.com/channel/UCm5dy5GevN0ju6f2-QXXCzA

http://www.resett-talkshow.no/

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 84
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]