Del saken
 • 109
 •  
 •  
 •  
 •  

I kveldens sending på Resett Talkshow skal det handle om strøm og norsk selvråderett.

Vi skal diskutere de nye strømmålerne, økte strømpriser, ACER, Stortingets viktige avstemming i mars og flere andre ting. Leder i AgriAnalyse, Christian Anton Smedshaug stiller til intervju, og det gjør også professor i petroleumsøkonomi ved Handelshøyskolen BI, Øystein Noreng.
Helge Lurås skrev om dette på Resett i dag. Vi følger opp med intervjuer, og muligheter for spørsmål fra seerne:

Vi sees klokken 21.00 ikveld.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-dweeYL7mc

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 109
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]