Shoaib Sultan. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

MDG-politiker Shoaib Sultan jubler etter at det ble klart at Handel og kontor tar avstand fra Resett og stopper annonsering.

Den pakistanskfødte skribenten for Antirasistisk senter slenger seg på hylekoret om at Resett og deres lesere er “rasister”.

I et innlegg på det statsstøttede ytre venstre nettstedet Antirasistisk Senter viser Sultan sin glede at Handel og kontor sier opp annonsering.

annonse

– Honnør til Handel og kontor for å sette ned foten overfor Resett. Vi applauderer fagforeningene for at de så tydelig tar stilling mot rasisme og for mangfold, skriver Sultan.

Hva Resett har skrevet som er rasistisk kommer ikke frem i artikkelen. Han kaller Resett «innvandringsfiendtlig» på tross av at Resett har flere skribenter med innvandringsbakgrunn.

Shoaib Sultan er også svært aktiv på Twitter hvor han med sin partikollega Eivind Trædal slenger rundt seg med rasismebeskyldninger uten å underbygge disse grove og alvorlige påstandene.

annonse

Sultan kom i søkelyset da han var leder for Islamsk Råd i 2007 hvor han i et intervju med Fri Tanke fortalte at homofili var en synd.

– Jeg mener at homofili er synd siden Koranen forbyr det, fortalte den muslimske MDG-politikeren i intervjuet.

Han så det senere som opportunt å ta avstand fra sine egne uttalelser om homofili. Sultan ble lenge omtalt som en mulig ordførerkandidat i Oslo.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon