- Resett - https://resett.no -

Krekar-advokat langet ut mot Listhaug-rådgiver

Kjendisadvokat Brynjar Meling er en av mange kjente personer som den siste uken har hamret løs på Sylvi Listhaug.

På sin Twitter-profil har han den siste uken lagt ut flere Listhaug-kritiske meldinger og er en sentral figur i venstresidens kamp for å få fjernet Listhaug.

Men en melding skiller seg ut.

annonse

Da den politiske rådgiveren for Sylvi Listhaug, Espen Teigen, fortalte journalister at Listhaug ville snakke om blomsterbukettene hun fikk tilsendt og bli spart for politiske spørsmål, nektet som kjent NRK å bli med inn i blomsterhavet på Listhaugs kontor.

Brynjar Meling skrev i sin melding at journalister ikke fikk adgang, noe som er feil. NRK nektet selv å bli med inn til Listhaug.

Men den mest alvorlige anklagen var rettet mot Espen Teigen som Brynjar Meling kaller “propagandaminister”. Propagandaminister [1] er som kjent forbundet med Adolf Hitlers høyre hånd, Joseph Goebbels.

annonse

– Propagandaminister @espenteigen [2] slår til igjen.  «Fredag ettermiddag inviterte Sylvi Listhaugs politiske rådgiver, Espen Teigen fotografer til statsrådens kontor for å ta bilder av statsråden. Journalister fikk ikke adgang.», skriver Meling på sin Twitter [3]i det han linker til NRK-saken.

Brynjar Meling er som kjent advokat for islamisten Mulla Krekar.

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474