- Resett - https://resett.no -

To bilbranner på under en time i Oslo

Natt til lørdag måtte politi- og brannvesen rykke ut til to bilbranner på 52 minutter. Foreløpig er det uklart om det er noen sammenheng. 

Brannene skjedde et godt stykke fra hverandre, den ene på Holmlia og den andre på Sinsen.

– To branner på en times tid kan være en tilfeldighet, men det er mulig det er en sammenheng. Vi kan ikke utelukke det, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

Foreløpig er det også usikkert om brannene er påsatt, men politiet påpeker at de ikke har funnet noen åpenbare grunner til at bilene plutselig skulle ta fyr.

Den første meldingen om brann kom klokka 1.06. En bil sto i full fyr i Hallagerbakken på Holmlia, og det var fare for spredning til to biler i nærheten. Brannvesenet fikk slukket brannen rundt klokka 1.25. En halvtime senere var det ny utrykning til Sinsen, hvor det ble meldt om bilbrann klokka 1.58.

Den brennende bilen sto tett inntil toglinjene, og politiet fikk stanset togtrafikken i en periode for å være på den sikre siden. Krimvakten rykket ut etter brannen på Sinsen, og har gjort undersøkelser på stedet. Det er også søkt med hundepatruljer i området, uten at det ble gjort noen funn.

annonse

(©NTB)

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474