- Resett - https://resett.no -

NRK spekulerer i at kriminalitetsbølgen som rammer London skyldes «voldsfilmer på Youtube»

I februar og mars viste statistikk at det er flere drap i London enn i New York, og siden nyttår har hele 55 personer blitt drept i den engelske hovedstaden.

Økningen i antall drap i London kommer på toppen av statistikker over voldtekter, ran og vold hvor London allerede har forbigått New York.

Avisen Telegraph [1] melder at antall anmeldte voldtekter i London er tre ganger så mange som i New York.

annonse

På Dagsrevyen 21 torsdag kveld fikk NRKs London-korrespondent Øyvind Nyborg sjansen til å informere det norske folk hvorfor denne utvikling har skutt i været.

– Årsaken finner vi i gjengkriminalitet. Det er mange unge menn som tror at salg av narkotika er raske penger og en fin bil. Det blir spekulert i at voldsfilmer på Youtube spiller inn og er med på å inspirere denne voldsbølgen vi har sett i den siste tiden, fortalte NRK-journalisten.

I oktober 2017 reagerte Donald Trump på den rapporterte økningen i kriminalitet i Storbritannia og knyttet den i en tweet til spredningen av radikal islam og derfor innvandring.

annonse

Søker man på google, er det imidlertid vanskelig å finne artikler i MSM i Storbritannia som knytter immigrasjon og økt kriminalitet sammen. Slik sett minner situasjonen om den som har vært gjeldende spesielt i Sverige, men også i Norge.

Man må til avisen Express [2] hvor det i 2016 ble rapportert at halvparten av draps- og voldtektsmistenkte i deler av England var personer med innvandrerbakgrunn.

NRK [3] har nettopp rapportert om økt gjengdannelse og kriminalitet i Oslo. En rektor ved Romsås skole har ropt varsku og identifisert at medlemmene i disse gjengene har innvandrerbakgrunn. Også Resett har skrevet om slike utviklingstrekk [4] tidligere.

Innvandringen har også vært sterkt økende i Storbritannia. Ca. halvparten av befolkningen i London [5] har nå innvandrerbakgrunn.

At utviklingen av parallellsamfunn, kulturforskjeller og etniske og religiøse motsetninger (eventuelt) skulle ha noe å si for kriminalitetsutviklingen i Storbritannia ble ikke kommentert på NRK. Den «årsaken» man derimot fant det verdt å opplyse seerne om var sosiale medier, som Youtube.

Tegn abonnement [6] eller støtt oss på andre måter [7] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse