Del saken
 • 282
 •  
 •  
 •  
 •  

Sturla Ellingvåg har, uten 6 milliarder med lisensavlat i ryggen, fått Resett TV opp på et nivå hvor det endelig kan bli skikkelig bra. Kjemien med ham og Maria Zähler i studio er ubesværet og oppstemt. Nå snakker vi! Ukens nyheter er et høydepunkt på søndager. Kjør på!

En ting er det at Ellingvåg med egen stemme holdt det gående i time etter time, uke etter uke. En annen ting er at han har mistet gamle «venner» fra studietiden på Volda. Introduksjonen han holdt 8. april, der han gjengav hva en studiekamerat/NRK journalist sa om at han ikke blir invitert på fest lenger (på grunn av at han gjør Resett TV) var sterk. Konklusjonen til Ellingvåg: Man mister noen (kanskje ikke så bra venner), men får nye venner.

Tekniske problemer har det vært. Men det taklet Sturla rolig. Han har intervjuet Tommy Robinson, Katerina Janouch, Pål Steigan, Hanne Herland og mange andre sterke stemmer i dagens Norge og Europa. Dette i tillegg til Resetts Helge Lurås og Shurika Hansen.

Sturla, du er modig. Og du begynner å finne stilen. Nå vil vi ha mer!

Sturla Ellingsvåg fremstår på mange måter som en person venstresiden i Norge hadde elsket å fremme. (De burde ha kapret ham da han ennå var ung og stemte Ap – hans eget utsagn.) Moralsk. Godt humør. Forsiktig i snakk om enkeltskjebner. Generelt det du opplever som et godt og snilt menneske. Men invitert på fest? Nei.

I tillegg, og det er ikke lite, så stiller han de spørsmålene som ikke må, men bør, stilles, snakker videre om dem. Forskjellen på TV-mediet og det å skrive er som forskjellen på å komponere og å utøve musikk. Ettertanke skjer mellom showene. Ikke der og da. Slik sett mener jeg Resett Talkshow har utviklet seg bemerkelsesverdig fra starten. Og det virker sannsynlig at det bare vil bli bedre.

Abonner på Youtube. Det koster bare et klikk.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 282
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]