- Resett - https://resett.no -

Mazyar Keshvari til FrPs landsmøte: – Raymond Johansen, overlat byrådsledelsen til FrP

Fremskrittspartiets Mazyar Keshvari går hardt ut mot den politiske ledelsen i hovedstaden i sitt innlegg på partiets landsmøte på Gardermoen. Keshvari er bekymret for kriminalitetsutfordringer.

– Økt fattigdom, økte sosiale forskjeller, økt uro, usikkerhet i nabolag, seks skyteepisoder siden årsskiftet, er alle nå dessverre realiteter i landets hovedstad, som et direkte resultat av massivinnvandring fordelt på enkelte områder, sier han.

Keshvari understreker at utviklingen ikke kan komme som en overraskelse på politikerne.

annonse

– Dette er ikke unikt for Oslo og Norge. Dette har vi sette over hele Europa, i Storbritannia, og i vårt eget naboland. Dermed er utviklingen i Oslo ikke en uforutsett katastrofe. Det er et resultat av en villet politikk. Og, man har oversett alle advarsler fra FrP. Vi har bedt om innvandringsstopp. Vi har sagt at Oslo ikke kan ta i mot flere enn man kan absorbere. Det vill føre til nød og elendighet som i alle andre land som har hatt en høy innvandring, fordelt på noen få områder. Det er underlig å høre Johansen be om mer politi. Mer politi er bra, men løser ikke disse utfordringene. Det er interessant å følge med på debatten. Man har ikke kommet videre siden 80-tallet, og snakker ennå om det fargerike fellesskapet, og at fritidsklubber løser kriminalitetsproblemene, sier FrP-politikeren fra talerstolen.

– På Tøyen brukte man hele 141 millioner kroner på områdeløft, likevel økte barnefattigdommen i området. Vi er nødt til å begrenset innvandringen til Norge og til Oslo spesielt, dersom vi skal kunne løse disse utfordringene. Dernest bør vi vurdere de tiltakene man nå diskuterer i Danmark, for å få bukt med fremveksten av ghettoer. Raymond Johansen, ta konsekvensen og overlat jobben som byrådsleder til Fremskrittspartiet, sier Keshvari avslutningsvis.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474