- Resett - https://resett.no -

4.000 fulgte NRK-journalistenes bryllupssending

Mens mange satt klistret til skjermen for å se Meghan Markle og prins Harry gi hverandre sitt ja, fulgte også noen med på sendingen til streikende NRK-ansatte.

Det var teamet som egentlig skulle dekket prinsebryllupet for NRK som sto bak den alternative sendingen [1] , som ble ledet av Gry Blekastad Almås – pyntet i en streike-kjole med britiske flagg.

NRK hadde på forhånd besluttet å sende bildene fra bryllupet uten kommentarer. Den alternative sendingen ble spilt inn utenfor TV-huset på Marienlyst og gikk live på Facebook. Sendingen handlet mye om streiken og hvilke forberedelser som egentlig var lagt for bryllupssendingen.

annonse

– Vi gjør blant annet dette for å vise at det ikke er publikum vi er sinte på. Vi har så mange folk som har lyst til å gjøre det dere gjør nå, nemlig å vise at vi savner jobben vår. Og vi vet at folk savner oss, sa NRK-profil Jarle Roheim Håkonsen under sendingen.

Rundt klokka 17 lørdag ettermiddag hadde over 4.000 personer sett sendingen, som varte i en knapp halvtime.

(©NTB)

annonse

[email protected] [2]

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474