- Resett - https://resett.no -

Sterke reaksjoner etter at NRK Dagsrevyen kun brukte 34 sekunder på islamsk terror

Mange reagerer med sinne på sosiale medier etter at NRK brukte sju ganger så mye tid på en Starbucks-sak på Dagsrevyen i går, til sammenligning med det islamske terrorangrepet i Belgia.

I går stengte Starbucks alle sine kafeer i USA. Bakgrunnen var en flere uker gammel sak der to fargede menn ved en feiltagelse ble kastet ut av en deres kafeer. Starbucks sendte derfor alle sine ansatte på antirasisme-kurs.

Samme dag skjedde det et terrorangrep i Belgia [1] der gjerningsmannen skal ha ropt Allahu Akbar i det han knivstakk tre personer til døde i følge den britiske avisen Evening Standard. [2]

annonse

NRK valgte Starbucks-episoden som ett av hovedoppslagene i begynnelsen av sendingen. Terrorangrepet ble ikke nevnt før 23 minutter ut i sendingen og fikk kun 34 sekunder.

Skjermdump fra Facebook-siden APs Rikskringkasting.

På sosiale medier reageres det etter NRKs prioritering av de to sakene.

– Hvor lenge skal lisensbetalerne akseptere NRKs venstrevridde utgaver av alle nyheter og politiske programmer, spør en person. En annen sier at NRK vil ødelegge seg selv hvis de fortsetter i samme spor. 

annonse

 

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474