annonse
annonse

Rett etter valget i 2016 drøftet kringkastingsrådet dekningen av det amerikanske valget. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og sjef for kringkastingsrådet Per Edgar Kokkvold forteller i Youtube-klippet du kan se over, at de ikke skal være nøytrale i sin dekning av den amerikanske presidenten.

I videoklippet hører vi blant annet at Kokkvold omtaler den amerikanske presidenten som en farlig psykopat.

– Det ville være underlig om NRK hadde spilt en helt nøytral rolle i denne presidentvalgkampen. Trump er en person jeg ikke bare vil kalle vulgærianer, men også det faglige ville kalt psykopat, sier han.

annonse

 

– NRK er limet i samfunnet

Kokkvold forteller også uten å fremlegge bevis, at mange av de 50 millioner Trump-velgerne har blitt oppfordret til å ta livet av Hillary Clinton.

annonse

– Trump får antageligvis rundt 50 millioner stemmer, og mange av disse kan finne på litt av hvert. De er blitt indirekte oppfordret til å ta livet av Clinton, er den sjokkerende beskjeden fra sjefen for kringkastingsrådet. 

Også den sterkt kritiserte Thor Gjermund Eriksen, som har en årslønn på vanvittige tre millioner kroner, er enig at NRK skal drive svertekampanje mot den amerikanske presidenten.

– Det er noen ting i verden som er rett og noe som er galt. Vår oppgave, som jeg er veldig opptatt av, er at vi skal styrke demokratiet. Vi skal styrke integrasjon. Vi skal være limet i samfunnet. Vi skal jobbe for mangfold og forskjellighet, sa Eriksen.

 

Hvor er vaktbikkjene VG og TV 2?

Dette er NRK. En statskanal som blir finansiert av folket. Som nordmenn er tvunget å betale for om de har en TV. De innrømmer at de ikke vil eller skal være nøytrale i sine nyhetsdekninger, og de legger ikke skjul på sin svertekampanje mot politikere de ikke liker.

Vaktbikkjene VG, Dagbladet, og ikke minst TV 2 burde arrestert NRK. De holder istedet munn og er derfor enige i at en kanal finansiert av det norske folk kan drive åpenlys propaganda.

Dette er ikke bare sjokkerende, det er skremmende.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon