- Resett - https://resett.no -

Zlatan og Beckham inngår veddemål før VM-duell

Zlatan Ibrahimovic og David Beckham har inngått et veddemål før England og Sveriges kvartfinale i VM. Taper Sverige, tar Ibrahimovic på seg England-drakt.

De to gode kompisene har havnet i et tydelig vennskapelig munnhoggeri på Twitter [1] i forkant av lørdagens kvartfinale på Cosmos Arena i Samara.

– Hei Beckham, hvis England vinner, spanderer jeg middag hvor du vil i hele verden. Men hvis Sverige vinner, spanderer du det jeg vil ha på IKEA, skriver den populære svensken.

annonse

Beckham brukte ikke lang tid på å bekrefte sin interesse, men 43-åringen ville ha enda et vilkår inn i avtalen:

– Hvis Sverige vinner, skal jeg personlig ta deg med på IKEA og kjøpe hva enn du trenger til din nye villa i Los Angeles. Men hvis England vinner, vil jeg at du kommer til en England-kamp i England-drakt og spiser fish and chips i pausen.

Ibrahimovic har godtatt forslaget, og dermed er vilkårene satt før kampen sparkes i gang klokken 16 lørdag. Skal vi tro Ibrahimovic, som har takket nei til å spille for landslaget, bør det bli seier til svenskene.

annonse

– Ja, jeg tror Sverige kan vinne VM. Nå handler det ikke bare om hvor gode man er. Nå handler det mye om følelser, siden man er kommet til en kvartfinale. Det laget som best klarer å håndtere følelsene, har en fordel, mener spissen, som selv har spilt mange gode kamper mot England.

Zlatan scoret blant annet fire mål mot engelskmennene i landskampen som innviet Friends Arena for fire år siden.

(©NTB)

[email protected] [2]

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474