Illustrasjon (AP Photo/Haraz N. Ghanbari, File)
annonse
annonse

Donald Trump gleder seg over Twitters fjerning av falske kontoer og spøker med at MSM også snart faller for Twitters sverd.

CNN, Washington Post og flere andre mainstream nyhetsbyrå bruker stadig vekk annonyme kilder når de skal rapportere om siste nytt.

Nå som Twitter gjør opprydding på sin egen plattform harselerer Trump med Washington Post og New York Times kommer til å miste alle sine annonyme kilder.

annonse

– Twitter kvitter seg med falske kontoer i rekordtakten. Vil det inkludere det synkende skipet New York Times og propagandamaskinen til Amazon, Washington Post, som kontinuerlig siterer anonyme kilder, og som etter min mening ikke eksisterer. De vil begge være ute av virksomhet om 7 år, skriver Trump på Twitter.

Washington Post og New York Times blir ofte gjengitt av norske aviser.

Project Veritas har brukt skjult kamera for å avsløre bevisste negative vinklinger mot Trump i MSM. Her et opptak gjort av en ansatt i Washington Post.

annonse

Se video under:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon