Illustrasjon (AP Photo/Haraz N. Ghanbari, File)

Donald Trump gleder seg over Twitters fjerning av falske kontoer og spøker med at MSM også snart faller for Twitters sverd.

annonse

CNN, Washington Post og flere andre mainstream nyhetsbyrå bruker stadig vekk annonyme kilder når de skal rapportere om siste nytt.

Nå som Twitter gjør opprydding på sin egen plattform harselerer Trump med Washington Post og New York Times kommer til å miste alle sine annonyme kilder.

– Twitter kvitter seg med falske kontoer i rekordtakten. Vil det inkludere det synkende skipet New York Times og propagandamaskinen til Amazon, Washington Post, som kontinuerlig siterer anonyme kilder, og som etter min mening ikke eksisterer. De vil begge være ute av virksomhet om 7 år, skriver Trump på Twitter.

annonse
annonse

Washington Post og New York Times blir ofte gjengitt av norske aviser.

Project Veritas har brukt skjult kamera for å avsløre bevisste negative vinklinger mot Trump i MSM. Her et opptak gjort av en ansatt i Washington Post.

Se video under:

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.