- Resett - https://resett.no -

Jeg har holdt pusten for Tommy Robinson

Tommy Robinson ble løslatt på onsdag etter at London Royal Court opphevet dommen og rettsforfølgelsen han ble utsatt for i Leeds 25. mai i år. Som en britisk Donald Trump sa han til pressen [1] at alt de gjør er å lyve, og at folk ikke tror på dem lenger. Det er mulig vi bare har sett begynnelsen på en karriere som til slutt kan bli verdig en celeber plass i historiebøkene.

Snakker for det glemte folket

Titusener av britiske tenåringsjenter som gjengvoldtas og brukes som sexslaver over hele England står øverst på listen over de Tommy Robinson refererer til som det glemte folket i sitt slagord. [2] Ingen har bidratt mer til at overgrepene og de engelske mediene og myndighetenes svik mot ofrene, er blitt kjent. UKIPs leder Gerard Batten [3] sier det slik:

annonse

Jeg tror han vil fortsette å forsvare de svake og hjelpeløse mot deres undertrykkere, og jeg syns det er en god ting.

Humpete start

Tommy Robinson innrømmer åpent at han var en sint, ung og uerfaren mann da han startet EDL [4] for ti år siden. Mediene bruker det mot han for alt det er verdt, og nekter å formidle at han forlot EDL nettopp fordi organisasjonen ble infiltrert av rasister og voldelige elementer han ikke ville ha noe med å gjøre.

annonse

Han var uerfaren når det gjaldt kommunikasjon og har sagt ting som kan misforstås, noe BBC [5] fant det relevant  å trekke fram senest i dag i et intervju med ex-muslim Raheem Kassam. Agendaen framfor noen synes å være at Tommy Robinson skal brunbeises for enhver pris. Mediene, også de norske, [6] ser ikke ut til å forstå at de samtidig svikter tusener av unge jenter som groomes og gjengvoldtas over hele Europa [7], og at de spiller på lag med de som ønsker å holde forbrytelsene mot dem skjult.

Jeg har holdt pusten

Jeg er en av de mange hundretusener som har holdt pusten i påvente av om Englands høyeste dommerkollegium  ville gjenopprette lov og orden. Da de opphevet dommen [8] retten i Leeds hadde avsagt mot Tommy Robinson, var lettelsen enorm. Glede fordi hans tre barn [9] får sin far hjem igjen, og lettelse fordi jobben med å skaffe unge tenåringsjenter en form for effektiv beskyttelse mot gjengvoldtekter og sex-slaveri kan gjenopptas for fullt. Forøvrig en jobb mediene skulle ha presset myndighetene til å gjøre for mange år siden, og som begge instanser har sviktet fundamentalt.

Jeg er redd toget har gått for etablissementet

Det er nesten så jeg syns synd på alle som har en jobb og et nettverk de er livredde for å miste, skulle de skifte side og forsvare de svake og hjelpeløse. Jeg føler meg ærlig talt priviligert ved å være i en situasjon der jeg kan gjøre det rette, uten frykt og nevneverdig tap. Jeg kan skrive, under fullt navn.

Dere politikere og folk i mediene har fått talløse sjanser til å beskytte de minste, og har sviktet hver eneste gang.

Jeg har veldig mye å si, men ingenting til dere.

 

annonse

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474