- Resett - https://resett.no -

Stadig flere leser Resett

Vi har tidligere rapportert om leservolumet på Resett. Sist i denne artikkelen som refererte en undersøkelse fra UiB tatt opp i vinter som viste at 7 % av befolkningen var innom Resett minst en gang i uken [1]. Den 28. august 2018 er det ett år siden vi lanserte.

Folks interesse for nyheter og kommentarer varierer jo en del med samfunnsagendaen. Resetts eksklusive dekning av Grande-saken innebar at januar måned var helt spesiell for oss i så måte. Da hadde vi over 800 000 unike besøkende innom i løpet av 30 dager. Mars måned var også spesielt aktiv, på grunn av alt bråket skapt rundt Sylvi Listhaug. Resett hadde 560 000 unike besøkende i mars [2].

Men det er de faste leserne vi strengt tatt er ute etter. De som finner oss interessante på en mer jevnlig basis. Og der har vi også en svært positiv utvikling. Vi la om til et mer fleksibelt publiseringsopplegg i midten av april som har forbedret leservennligheten. Og det ser ut til å gi resultater.

annonse

Fra april til mai økte antall leste artikler med 4 %. Fra mai til juni var økningen 6 %, og fra juni til juli var økningen 9 %. Det innebærer at vi vokste 20 % på tre måneder fra april til juli. Så langt i august ligger vi hele 21 % over tallene fra juli. Nå er folk tilbake fra ferie og i et større «nyhetsmodus» enn i sommer.

Daglig er nå +/- 40 000 unike besøkende på Resett hver dag, og gjennomsnittlig er de innom 1,8 – 2 ganger om dagen og leser 4-6 artikler hver.

De siste tretti dager har mer enn 400 000 unike besøkende vært innom Resett, ifølge tall fra Google Analytics.

annonse

Antallet kommentarer øker også betydelig. Vi modererer nå mellom kl. 04 om morgenen til 01 på natten og det krever minst en persons fulle dedikering hele tiden. Nyheter oppdateres hele døgnet.

Alt dette koster. Hvis du vil være med å støtte oss i videre vekst, setter vi svært stor pris på å få donasjoner. Du kan bruke Vipps på 124526, eller gå inn her [3] for å finne andre måter å gi en donasjon.

Alle artikler på Resett er gratis.

De som ønsker å annonsere på Resett, kan kontakte oss på [email protected] eller se her [4]. Vi tilbyr meget gunstige priser.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

(Antall leste saker på Resett, skjermdump Google Analytics. Tallene for august gjelder tom 13 august)