- Resett - https://resett.no -

Mann til sykehus med alvorlige skader etter å ha falt i Gaula

Illustrasjonsbilde. Luftambulansens helikopter i lufta. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

En mann er innlagt på St. Olavs hospital med meget alvorlige skader etter at han falt i elven Gaula ved Støren i Trøndelag.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 11.21 fredag formiddag.

– Det var flere som hadde sett en person flyte i elven. Det er fiskesesong, så det er en del folk langs elven. Klokken 11.26 fikk vi melding om at noen hadde fått ham på land og hadde startet hjerte- og lungeredning, sier operasjonsleder Stig-Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

annonse

Luftambulansen var allerede varslet og kom til stedet etter et kvarter. De tok over behandlingen av mannen, opplyser Olsen.

Mannen er brakt til St. Olavs hospital. Sykehuset opplyser fredag ettermiddag at mannen har meget alvorlige skader og at tilstanden hans er ustabil.

Operasjonslederen sier det foreløpig ikke er klarlagt hvor eller hvordan mannen falt i elven og hvor langt han har drevet før han ble reddet i land litt nedenfor der E6 krysser elven. Olsen opplyser at elven kan være ganske stri i det området ulykken skjedde.

annonse

(©NTB)

[email protected] [1]

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474