Tjen Folket ble arrestert igjen for gatebråk under Arendalsuka. NTB/Scanpix
annonse
annonse

Den gruppen som ble arrestert i Arendal kaller seg Tjen Folket, de er kommunister og jobber for væpna revolusjon. Lederen Kenneth Fuglemsmo fikk en betinget dom på 6 måneder for sin delaktighet i svindelen i SOS Rasisme i sin tid. Han er fremdeles på prøvetid, og nå er han arrestert igjen.

– Personene som er pågrepet, knyttes til miljøer som via sosiale medier har oppfordret til omfattende ordensforstyrrelser og voldelige handlinger under Arendalsuka, sa stabssjef Morten Sjustøl i Agder politidistrikt.

Lederen av Tjen Folket Kenneth Fuglemsmo var en av de 6 som ble arrestert.

annonse

 

Tjen Folket kuppet SOS Rasisme og omgjorde organisasjonen til et skalkeskjul for kriminalitet. De svindlet til seg millioner og brukte gamlemedia som et mikrofonstativ. Nyhetsredaktør i Resett Elisabeth Sjølie og undertegnede avslørte svindelen, men vi møtte en mur av taushet fra gamlemedia. Antirasisme var en så god sak at de kunne ikke stille dem i tvil. Vi klarte tilslutt å få satt en stopper for svindelen.

annonse

Da SOS Rasisme ble slått konkurs etablerte de Nye SOS Rasisme, men det ble ingen suksess. De revolusjonære er synlige i bybildet, de flyr rundt med spraybokser og skriver Tjen Folket på vegger, eller henger opp plakater.

Tjen Folket er aktive med ordensforstyrrelser og gateuro, de er voldelige og velger seg ut en konfrontasjonslinje. Men for å greie det trener de kampsport, og de kaller det for selvforsvar på sin egen hjemmeside:

– Å bygge rødt sjølforsvar. At våre organisasjoner kan forsvare seg selv, og ikke blir lette ofre verken for fascistiske angrep, politi eller provokatører.

Tjen Folket har ingen respekt for politiets autoritet, og ser på dem som en fiende.

– Nå er det et massivt politioppbud til stede for å beskytte den muslimfiendtlige fascistgruppa, og andre fascister, mot den rettferdige harmen fra folk som blir hetset og truet av fascistisk organisering og propaganda, skriver de.

At de dro til Arendal for å lage gatebråk annonserte de på sin egen hjemmeside så politiet var forberedt på at voldsmenn var på vei. Selv forsvarer de sin kriminelle adferd med følgende ord:

– Forøvrig er det også rett å forstyrre selve arrangementet Arendalsuka, som for det første er en del av politikernes sirkus og for det andre gir fascister en talerstol.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon