- Resett - https://resett.no -

TV-seere lei av Trump-hets, rømmer fra CNN

CNN har rykte for å ligge et godt stykke ut til venstre i amerikansk politikk. Nesten daglig presenterer kanalen programmer som er sterkt Donald Trump-kritiske.

TV-journalisten, talkshow-eksperten og nyhetsankeren Wolf Blitzer, står for mye av den Trump-kritiske journalistikken. Men ingen ser på, skriver Daily Wire [1], med dekning i fersk statistikk. Selv wrestling får bedre rangering enn de politiske analysene til CNN.

For uken fra 13 til 19 august, nådde CNN nr. 8 i primetime og nr. 6 for hele dager, ifølge Nielsen Media Research. Nettverket hadde 1,01 millioner totalt seere gjennomsnitt i primetime.

annonse

Det var 23 posent færre sammenliknet med samme uke i fjor, og gjennomsnittet i antall besøkende er 24 prosent færre sammenlignet med i fjor, rapporterer TV Newser, som siteres av Daily Wire. CNN har mistet en fjerdedel av sitt seerskap i forhold til samme tid i fjor.

I primetime ble CNN knust av Fox News, og slått a MSNBC, Home and Garden Television, ESPN, History, Discovery Channel og USA Network (som ofte sender World Wrestling-kamper under primetime).

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474