- Resett - https://resett.no -

Filosofisk Mourinho svarte kritikerne

Manchester United-manager José Mourinho gjorde bruk av en kjent tysk filosof for å minne kritikerne sine om at han fortsatt er «the special one» fredag.

Mourinho er under press etter to strake tap i Premier League. Den sportslige motgangen kommer etter en sesongoppkjøring der portugiseren mang en gang har uttrykt misnøye over klubbens aktivitet på overgangsmarkedet.

– Jeg er manager i en av de største klubbene i verden, men jeg er også en av de beste managerne i verden, sa Mourinho da han møtte pressen fredag.

annonse

Deretter fant han fram et sitat fra den tyske filosofen Georg Wilhelm Friedrich Hegel.

– Har dere lest noen filosofer? Spurte Mourinho – og fortsatte:

– Eller informasjon? Dere har aldri tilbrakt tid med å lese for eksempel Hegel? OK, så bare et eksempel: Hegel sier at sannheten er i helheten. Det er alltid i helheten du finner sannheten.

annonse

Uttalelsen var en referanse til hans egen samlede merittliste som manager. To ganger har Mourinho vunnet mesterligaen, og i tillegg har han åtte ligagull i Portugal, England, Italia og Spania.

Portugiseren sa videre at det å lede Manchester United til annenplass i Premier League sist sesong, 19 poeng bak byrival Manchester City, var «en av mine største prestasjoner i fotballen».

Søndag møter Old Trafford-klubben Burnley på bortebane. Med et nytt tap der øker presset på Mourinho ytterligere.

(©NTB)

stian.grythaugen@ntb.no [1]

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse